50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun canımmmmm....Acil şifaya kavuşursun inş..... ekmek yediğin için puanın5 oldu

Tutaste85, sonuç belli oldu mu? Geçmiş olsun canım...

evet canım idrar yolu enfeksiyonu.doktor antibiyotik ve vajinal ovul verdi.bu arada bu günler yumurtlama zamanımmış onunda sıkıntısı ve kasık ağrıları var.ikisi bir beni mahvetti.ama şimdi biraz daha iyiyim.

yürüyüş ( 60 dk= 6p ) fitness (60 dk=10 p) pilates (60dk=8p)
…… Pzt Pzt Pzt Salı Salı Salı Çrş Çrş Çrş Prş Prş Prş Cum Cum Cum
yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns TOPLAM
azul 0 0 0 35 0 0 60 0 0 60 0 0 35 0 0 19
pakize85 20 0 0 20 0 0 0 0 45 0 0 25 0 0 0 16
efsun 0 0 30 0 0 20 0 0 12 0 0 30 0 0 0 15
şule 0 0 0 60 0 0 0 0 0 45 0 0 30 0 0 14

Annaştık watercım, ben zaten normalde yeşil çayı kalkar kalmaz içerdim. Günde 2 bardak içtiğim dönem daha iyi kilo verdiğimi hatırlıyorum hatta. Şişkinliğe ilaç :87:

Dışarda hep fast food yiyorum :83:

kızlar tencere kekini denedim çok güzel oldu tavsye ederim......

Çooooooook merak ettim bu keki :86:

Haftaya zımbırtı da olsam, listeye katılacağım şulişim, ve bi daha çıkmayacağım :84:

Çünkü takıntılıyım cnm , boyum 1.63-64

Ya çok zayıfsın, kaç kilo hedefin? Aynaya daha dikkatli bak. Menüleri bilmiyorum, umarım güzel besleniyorsundur...

Hangi filmi izledinnn, güzel miydi Dulcinea?

Red velvet diye düşük bütçeli korku filmiydi :) Çıkış noktası ve hikaye anlatımı güzeldi (film içinde film tarzı), ama senarist koyvermiş belli noktada. Yoksa çok güzel bi film olabilirdi. Ana karakter de çok iyiydi çünkü. Korku hiç yoktu ama sürükleyiciydi baya. Benim gibi izleyecek korku filmi bulma sıkıntın yoksa önermem :86:

Tok tartılmak, giysi ile tartılmak acccaip farkediyo kızlar. Bir de aç ve giysisiz tartılın derim ben

Kesinlikle... üşüsem bile daha az çıkayım diye cıbıldak tartılırım :87:

tesekkürler bebişim eminim seninde fiziğin süperdir evt canım boyum 1.69 ama eski kilom 49 olunca şişko geliyorum :)

Ya o boya 49 çok az değil mi cidden. Tabi herkes güzel hissettiği kiloda olsun da, çevreye de kulak vermeli biraz. Ben çok zayıfı güzel bulamıyorum hiç, belki o yüzden böyle düşünüyorum.

Çok geçmiş olsun Gerçekten çok zor, sinir bozucu bi rahatsızlık.

Son düzenleme:

ooo dulcim gelmiş fast foodlarıda yemıs heralde ben sımdı ıkı kupa tarcınlı yesıl cay ıctım sabahlarıda ılk ısım yesıl cay ıcmek anlatık ıcmeyen ıfade versın dıgerıne offf dulci yemek duzenım ıgrenc ama bu donem herkes ıstahım cok acık dıyor havalardanmıkı benım acıkmayan hatta yememk ıcın bahane arayan sevgılım bıle dıyorkı ben doymuyorum bırsey oldu bana kılo aldım gıysılerım olmuyor dedı:) tek ters ben degılım dıye dusundum

bu spor lıstesımı bende katılabılırım belkı zorunluluk olur benım ıcın. ufff kosu bandımı servıs goturdu bır haftadır getırmedı yarın arayıp tekrar sorayım da en azından yururum

katılll tabi hatta menüye da katıllll.....daha disiplinli olyorsun hesap verecem diye......

katılll tabi hatta menüye da katıllll.....daha disiplinli olyorsun hesap verecem diye......

menu ıcın daha tam hazır degılım heralde çılgın menulerım ıle sızlerıde cıldırtmak ıstemem :))) aslında hesap verecegım dıye yemek ıstemem ama pek ısıme gelmıyor heralde bırde menulerde degısık puanlamalar var pek anlıyamadım yada anlamak ıstemedım :)) ugrasmadım desem daha ıyı olur

Afiyet olsun watercım... Annaştık, valla benim kaç aylık alışkanlığımdı bu, çok rahat ifade veririm, yakanı da bırakmam :76: Spordan önce içmek de metabolizmayı hızlandırıyormuş.
Mevsim değişikliğine az kaldı, ondan mı acep Watercım 2 gün sıksan kendini inan yola gelirsin. Özellikle ara öğüne çok dikkat et. Sevgilinin yemesine de sevindim

bu spor lıstesımı bende katılabılırım belkı zorunluluk olur benım ıcın. ufff kosu bandımı servıs goturdu bır haftadır getırmedı yarın arayıp tekrar sorayım da en azından yururum

Ay eskiden koşu bandı mı vardı, tepin dur evde

Haftaya spor listesi süper olacak :118:

yaa sevgılının yemesınden ne cıkar o ıkı gun kafaya bırsey takar 1 gecede verır bız gıbımı herkes:) yaa ben sıkmaya calıstıkca hersey ters gıttı bakalım bu hafta artık herkesı kendıme uydurayım barı ben kımseye uymayayım bakalım basarılı olabılecekmıyım.

yesıl cay konusunda anlastık ben aylardır ıcmıyordum ıtıraf edeyım artık ıceceyım ama

evet bu hafta spor lıstesı cok cekısmelı olacak bencede bırde o lıstede kural var heralde bellı bır saat sonra puan kırılıyor kac saat kı maksımum

Ya watercım, miktara ve saate dikkat et, ne yersen ye, yine kilo verirsin. Ben tüm kiloları verdiğim süre boyunca 2 ana öğün yedim, 1 de ara... Burdaki kızları takdir ediyorum, ama kendi yeme düzenini azıcık modifiye etmek de işi görüyor.

90 dk maksimum. Zaten listede sen olursan, ben ancak ikincilik için yarışırım

Buarada normalde yanı başımdaki eti puflara saldıracakken, sırf sizle yazışıyorum diye, kuru üzüm yiyorum :86: (acıktım ayıptır söylemesi ve 4 ten erken yatmam)

canım yaa kendını kucumseme sımdı bende yapamıyacagım bak mahcup olacagım :) ıyıce gaza getırdın
sende supersın bence sporda onceden yesa sen ve ben yarısırdık ne guzeldı
Buarada normalde yanı başımdaki eti puflara saldıracakken, sırf sizle yazışıyorum diye, kuru üzüm yiyorum :86: (acıktım ayıptır söylemesi ve 4 ten erken yatmam)

ooo supersın bu saatde etı puff cıssss ıcınde seker un yag boya var

Yok canım, kendimi küçüksemiyorum, ama daha sağlıklı beslenme düzeni daha iyi olurdu tabi :))

Oo ooooooooo watercım ben aylardır aklıma ne gelirse yiyorum, saat falan takmadan. Ona rağmen bu kilodayım, yani kalıcı kilo verme adına doğru bi yöntemimiz var :86:

Koçuuummmmmm! Menülerim gecikti biraz... Misafirlikteydim.

Çarşamba :

Sabah:
2 dilim ekmek
Biraz tahinli pekmez
Azıcık çikolata
Domates

Yurtta başka bir şey çıkmadı.

Öğle:
1 porsiyon tavuk etli bamya
Yarım porsiyon bulgur pilavı
1 ayran
1,5 dilim sarıburma

Ara:
1 dilim kek

Akşam:
1 porsiyon çorba
1 porsiyon türlü
Biraz salata

Ara:
1 muz
1 bisküvi

Perşembe :

Sabah :
1 sandviç ekmeği arası çift kaşarlı tost

Öğle:
1 poğaça
1 kk beyaz peynir
Az yumurta
1 bardak şekersiz çay

Ara:
Yarım dilim yaş pasta
1 muzlu süt

Akşam:
Küçük boy pizzanın 3/4 kadarı
1 bardak kola

Ara:
1 kivi

Cuma :

Sabah :
2 poğaça
1 kk peynir
Domates
Salatalık

Öğle:
Küçük boy pizza
Ayran

Ara:
1 portakal

Akşam
Yarım porsiyon pilav
1 porsiyon kuru fasülye
Salata

Ara:
1 rulokat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…