Efsuncum aynen öyle, zaman çok çabuk geçiyor... Keyifsiz gördüm seni, hayırdır? Kahvaltın sadece tereyağla olmamış bence
Umarım moral bozukluğuna neden olan şey geride kalmıştır watercım. Ben de senin gibiyim, moral bozuk olunca iyice içime kapanıyorum, buraya falan gelmiyorum hiç.
Oleey ben de peri oldum

:86: Kilonu ne zaman söyleyeceksin watercım yaw, çok kilo aldıysan senle daha çok uğraşacağım

Buarada sen şu an sanki kilo vermek çok zormuş gibi konuşuyorsun ya, o pasta yüzünden 10 kilo almış gibi hissediyorsun ya, ilk 400-500 gram verdiğinde otomatikman gaza gelirsin :13: Yağsız tuzsuz zeytin nasıl bişi, güzel mi, merak ettim :)) Buarada kahvaltıyı boşlamıştın sen, son zamanlarda ne durumdasın o konuda?
Teşekkürler sevgili ilham perim

Bence kilo vermeyi gerçekten istiyorsan veriyorsun :)) Sen daha önceki haftalarda da 600-700 gram alınca başa döndün sanıyordun ama hiç de öyle olmuyor :)