- 24 Ekim 2011
- 1.400
- 1.445
- 408
Arkadaşlar elimden geldiğince yardımcı olmaya calisirim tabiki. Öncelikle şunu belirteyim bizim kilomuzda zayiflamak cok zor. Cok az yemek gerekiyor. Ben sizin yerinizde olsam hiç ekmek yemem. Sabahlari bazen bit dilim kepek ekmegi yiyiyorum. Ama inanin o kadar inceki. Bim'den alıyorum. Sandviç yemem ben. Bizim günde 1000'in altında almamız lazım.
Bu işte tuvalet düzeni de önemli. Az yiyince tuvalete de cikamiyorsun tabi. Ne yiyiyorsun ki ne çıksın. Ama yine de 3 gunde bazen 2 günde bir çıkıyorum. Ama 1 hafta gerçekten çok uzun bir süre. Kilo vermeyi etkiler. Haftada 1 kilo da mi veremiyorsunuz. Esasen bizim kilolarda yarım kilo bile normal. Düşünsenize haftada yarım ayda 2 kilo yeter.
Siz baskalarina aldirmayin. Insanlar diyet yapan insanlari kıskanır. Çünkü iradelerine sahip değildirler.Beni görüp diyete başlayan ama basaramayan çok kişi var.Esasen bu kadar zor değil.
Bugünkü menüm;
Sabah; yarım simit, 4 zeytin, az beyaz ve kasar peyniri. Sekersiz cay.
Arada şekersiz sütlü Türk Kahvesi.
Öğle; kalan yarim simit, 3 zeytin ve peynir.
Akşam; Kiymali karnibahar yemegi yedim.
Biraz önce de bisiklet çevirdim. 44 dakika. Bugün yine 1000 kaloriyi geçmemisimdir. Geçsem de yakmisimdir sanırım.
Hergün üzümüz yediklerimizi yazalım mi. Bu sayede birbirimizi desteklemis oluruz.
Bu işte tuvalet düzeni de önemli. Az yiyince tuvalete de cikamiyorsun tabi. Ne yiyiyorsun ki ne çıksın. Ama yine de 3 gunde bazen 2 günde bir çıkıyorum. Ama 1 hafta gerçekten çok uzun bir süre. Kilo vermeyi etkiler. Haftada 1 kilo da mi veremiyorsunuz. Esasen bizim kilolarda yarım kilo bile normal. Düşünsenize haftada yarım ayda 2 kilo yeter.
Siz baskalarina aldirmayin. Insanlar diyet yapan insanlari kıskanır. Çünkü iradelerine sahip değildirler.Beni görüp diyete başlayan ama basaramayan çok kişi var.Esasen bu kadar zor değil.
Bugünkü menüm;
Sabah; yarım simit, 4 zeytin, az beyaz ve kasar peyniri. Sekersiz cay.
Arada şekersiz sütlü Türk Kahvesi.
Öğle; kalan yarim simit, 3 zeytin ve peynir.
Akşam; Kiymali karnibahar yemegi yedim.
Biraz önce de bisiklet çevirdim. 44 dakika. Bugün yine 1000 kaloriyi geçmemisimdir. Geçsem de yakmisimdir sanırım.
Hergün üzümüz yediklerimizi yazalım mi. Bu sayede birbirimizi desteklemis oluruz.