• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah resmi paylasmistim.
Arada bişey yemedim.
Akşam 2 kiymali kabak dolması.
Şekersiz sütlü kahve.
Az çilek ve ananas.
Birazdan bisiklet. Ayaklarım gitmiyor ama yapmalıyım.

Sabah
2 tane etimek
Kk peynir
5 zeytin
Ara
Yarım avuc üzüm leblebi
Öğlen
Salata
1 haslanmıs yumurta
Aksam
Kıymalı kabak
Yogurt

Kızlar iştahım acayip açık, cuma günü regli günüm diye herşeyi yiyesim varrrr sizi bileee:KK48::KK48::KK48:

Gunaydinn
Nasıl kendinizi kontrol ediyorsunuz
Kendi kendime yapmaya çalışıyorum. Olmuyor diyetisyene gittim yapamıyorum
Ve kilolar basen popo bacaklar da deli olacam
Nefsimi kontrol edemiyorum:KK43:((
Canım sen hamile misin? Dikkat etme zaten. Hayirlisiyla bebeğini al kucağına. Sonra devam edersin.

Hamile idim düşük yaptım çok mide bulantilari vardı mol gebelikten dolayi 3 4 kilo aldım bir türlü şu ibareyi kaldiramadim
Canım Rabbim hayirlisini versin inşallah. Ne güzel sagliklisin inşallah yeniden hamile kalırsın. Benim hicbirseyim yok. 6 aydır olmuyor. Ben de hamile kalır kilo alırım diye kilo veriyorum.

Sabah; yarım dilim tam buğday ekmegi, 4 zeytin, 1 pastırma ile 1 yumurta, az süzme peynir ve şekersiz çay.
Ara; Şekersiz sutlu kahve.
1 meyveli soda ( 30 kalori )
Az cubuk kraker.

Canım Rabbim hayirlisini versin inşallah. Ne güzel sagliklisin inşallah yeniden hamile kalırsın. Benim hicbirseyim yok. 6 aydır olmuyor. Ben de hamile kalır kilo alırım diye kilo veriyorum.
Iyi yapıyorsun valla ben de bi dahaki hamilelik için azıcık vereyim diyorum ama aksine daha da yemek yeme isteği var icimde:(

Kızlar haberlerde izledim. Nefsimize sahip olalım. Zayıflama haplarını ve doğal olmayan hiçbirşeyi kullanmayalim. Bu haplar gerçekten can alıyor. Bu kaçıncı hem de.

Eklentiler

• 20150422_184207.webp
    20150422_184207.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 64
Back
X