Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım. Egzersizlere devam edersin şimdi rahat rahat.Kızlar ben döndüm 5 gündür yoktum,yarından itibaren tekrar başlıyorum,hiç tartılmadım,tatilde çok yemesem de egzersiz yapamadım,yarın tartılcam bakalım.
Aynen canımHoşgeldin canım. Egzersizlere devam edersin şimdi rahat rahat.
Bugün kabak günü sanırım. Ikimizde kabakciyiz:)))Sabah
2 tane etimek
Kk peynir
5 zeytin
Ara
Yarım avuc üzüm leblebi
Öğlen
Salata
1 haslanmıs yumurta
Aksam
Kıymalı kabak
Yogurt
GunaydinnGünaydınlar....
Canım sen hamile misin? Dikkat etme zaten. Hayirlisiyla bebeğini al kucağına. Sonra devam edersin.Gunaydinn
Nasıl kendinizi kontrol ediyorsunuz
Kendi kendime yapmaya çalışıyorum. Olmuyor diyetisyene gittim yapamıyorum
Ve kilolar basen popo bacaklar da deli olacam
Nefsimi kontrol edemiyorum((
Hamile idim düşük yaptım çok mide bulantilari vardı mol gebelikten dolayi 3 4 kilo aldım bir türlü şu ibareyi kaldiramadimCanım sen hamile misin? Dikkat etme zaten. Hayirlisiyla bebeğini al kucağına. Sonra devam edersin.
Canım Rabbim hayirlisini versin inşallah. Ne güzel sagliklisin inşallah yeniden hamile kalırsın. Benim hicbirseyim yok. 6 aydır olmuyor. Ben de hamile kalır kilo alırım diye kilo veriyorum.Hamile idim düşük yaptım çok mide bulantilari vardı mol gebelikten dolayi 3 4 kilo aldım bir türlü şu ibareyi kaldiramadim
Iyi yapıyorsun valla ben de bi dahaki hamilelik için azıcık vereyim diyorum ama aksine daha da yemek yeme isteği var icimdeCanım Rabbim hayirlisini versin inşallah. Ne güzel sagliklisin inşallah yeniden hamile kalırsın. Benim hicbirseyim yok. 6 aydır olmuyor. Ben de hamile kalır kilo alırım diye kilo veriyorum.
Ah canım sanki 1 haftadan beri yokmussun gibi geldi. Özledik. Sen ne yaptın? Nerelerdesin?Kizlarmerhaba dun ve bugun bu saate kadar girip yazamadim nasilsiniz bakem
Hoşgeldin canımKizlarmerhaba dun ve bugun bu saate kadar girip yazamadim nasilsiniz bakem