• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar buarada bizim Mayıs sonunda Düğünümüz var, eşimin kardeşi evlenecek. Bugün tüm gün elbise baktım denediğim tüm elbiseler 36 bedendi hepsi oldu sonra akşam düşündüm kendime çok mu stres yapıyorum diye 35 yaşındayım çocuk doğurmuşum Göbek dışında hiçbir sıkıntım yok, bacaklarımı görseniz diz kapaklarım kemik çıkıntısı yani. Kafam karıştı biraz sadece spora yönelip bölgesel sadece Göbek çalışsam acaba diye, fotomu koysam bende acaba fikir verseniz. Buarada yarın regli günüm diye Göbek oldu 8 aylık resmen
Fotonu koy canım sende merak ettim simdi

11099959_10153323541124391_154667736_n.webp

kızlar bende dayanamadım ekledim fotomu.2 hafta önce çektiğim fotoğrafım.

canım göbek sıkıntısını yaşadığım için sana naçizane tavsiyem öncelikli olarak kardio ağrlıklı çalış kilo verdikçe göbeğinde eridiğini göreceksin sonrasında karın kaslarını kuvvetlendirmek için mekik vs gibi sadece göbeğe yoğunlaşırsın
Kardiyoloji için netten önerebileceğin bişeyler varmı, evde yamak istiyorum çünkü

Off kızlar gece gece sıkıntı çöktü içime.. İnstagramda takılıyodum 'Victoria's Secret' sayfasına girdim kıskançlıktan çatladımmm :14: Hiçte takıntı yapmazdım aslında ama işte :D Ya Sıkıntım kilo değilde, gerçi bu aralar 3 kg fazlam var bi veremedim neyse sıkılaşmam lazım benim ya acilen!! Bu sayfaya göz gezdiricem ama önerileriniz var mı? Of off :D

Bide bronzlaşmak lazımda işte yaza var daha beyaz peynir gibiyim çok kusur gösterio tenimm :D

hemen ilk bildirimi yapayım da kurtulayım :( 56.4 aynıyım kızlar ve sabah regli oldum, aynı olmamı buna bağlamak istiyorum:KK42:

Günaydın kızlar,
Biliyorum kızanlarınız oluyor ama ben sık giremiyorum foruma çünkü yoğunum, beni de böyle kabul edin.

Kızlar,
Ben hashimato troidi hastasıyım. bir haftam diğerini tutmuyor. Gerçi dün yedim biraz ama ben fazla çıktım sabah tartıda. neyin etkis.i bilemedim ama valla direk yazıyorum kilomu:(
Başlangıç: 58.1
Geçen Hafta:57.8
Güncel:58.4
Fark:+600
ya noluyo yaaa:KK17:

Günaydın kızlar,
Biliyorum kızanlarınız oluyor ama ben sık giremiyorum foruma çünkü yoğunum, beni de böyle kabul edin.

Kızlar,
Ben hashimato troidi hastasıyım. bir haftam diğerini tutmuyor. Gerçi dün yedim biraz ama ben fazla çıktım sabah tartıda. neyin etkis.i bilemedim ama valla direk yazıyorum kilomu:KK43:
Başlangıç: 58.1
Geçen Hafta:57.8
Güncel:58.4
Fark:+600
ya noluyo yaaa:KK17:
Bende troid hastasıyım 6 yıldır ilaç kullanıyorum, çok zor kilo veririz biz gram gram verdiğimizi hemen alabiliriz hemde fazlasıyla. Ben artık çok yoruldum sürekli diyetli gezmekten

Kızlar merhaba!

Ben 5 gündür yurtdışındaydım dün döndüm. Oradayken diyeti bırakmıştım tabi ama yine de cok abartmadıgımı düşünüyordum. Taa ki bu sabah tartıya cıkana kadar. 55.9 kilo çıktım tartıda!yani +1,2 kilo :( inanamıyorum ya! Ne kadar nankör bu vucut 5 gün diyeti bırakmaya gelmiyor, 2 ay onceki halime geldim resmen.Çok moralim bozuldu kızlar!

Kızlar merhaba!

Ben 5 gündür yurtdışındaydım dün döndüm. Oradayken diyeti bırakmıştım tabi ama yine de cok abartmadıgımı düşünüyordum. Taa ki bu sabah tartıya cıkana kadar. 55.9 kilo çıktım tartıda!yani +1,2 kilo :KK43: inanamıyorum ya! Ne kadar nankör bu vucut 5 gün diyeti bırakmaya gelmiyor, 2 ay onceki halime geldim resmen.Çok moralim bozuldu kızlar!
Canım inşallah ödemdir

Back
X