• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün yediklerim arkadaşlar

1 kızarmış burger 2 dilim ekmek

1 saat sonra 4 kat merdiveni inip çıktım elimde yük vardı aralarda dinlenerek tabiii kaç kere inip bindiğimi hatırlamıyorumCADIARZU ama
1 muz bi mandalin muzun boyu normaldii
2 bardak çay
öğle çorba kereviz
ara yok
akşamada ekmek yok sadece pilav ve yeşillik yerim
bu ara pilav az yedimde ondan :ecrin_bebek:

canim benim ben de tam yazacaktim ki o zaman baska ne yapayim ara gunlerde diye cunku yapacak hic bi seyim yok ve gunde en az bi yarim saat bi seyler yapayim diyorum ki bence o bile pek yeterli degil 10dk video paylasmissin tesekkurler canim bakayim ona bi opuyorumnanaktan

ama canim bu sadece hareketleri gosteriyor yapmiyor 10dk boyunca digeri pek guzeldi 4umuz ayni anda yapiyorduk :))

Canım yaptıklları da var yanda olması lazım, o örnek olarak açılış.

Paket halinde olanı da var bunların yesacım ama onları indirmen lazım online olarak yok sanırım.

Canım yaptıklları da var yanda olması lazım, o örnek olarak açılış.

ayy evet canim ya simdi gordum opuyorumnanaktan tamamdir o zaman bi gun bu videolar bi gun o videolari yapayim barikaydirigubbakcemile5 ayy body slimming adli videoya baktim ama ben olsem yapamam o hareketleri :))) dur digerlerine bakayim bi:))

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy evet canim ya simdi gordum opuyorumnanaktan tamamdir o zaman bi gun bu videolar bi gun o videolari yapayim barikaydirigubbakcemile5 ayy body slimming adli videoya baktim ama ben olsem yapamam o hareketleri :))) dur digerlerine bakayim bi:))

Evet bazıları zor, hepsini yapmak zorunda değilsin tabi, sitede var mı bilmiyorum ama ben basenler için olanlar var bir tane onu çok seviyorum mesela. Yani hangisi lazımsa onu yap hayatım kendini yorma.

Evet bazıları zor, hepsini yapmak zorunda değilsin tabi, sitede var mı bilmiyorum ama ben basenler için olanlar var bir tane onu çok seviyorum mesela. Yani hangisi lazımsa onu yap hayatım kendini yorma.

cok tesekkurler canim benim biliyorum beni dusunuyosun da ben de burda 1 saat 2 saat sporlari okuyunca bi 8dklik video pek az geliyor kaydirigubbakcemile4 neyse hadi hayirlisi bakalim bi sekilde gosterir umarim etkisini opuyorumnanaktan

bende 57 kilo olmuşum dün geceden diyet ve spora başladım :)) truf çikolata yedim diye üzülme birazcık mekik çek ceza olarak ben öle yapıyorum

cok tesekkurler canim benim biliyorum beni dusunuyosun da ben de burda 1 saat 2 saat sporlari okuyunca bi 8dklik video pek az geliyor kaydirigubbakcemile4 neyse hadi hayirlisi bakalim bi sekilde gosterir umarim etkisini opuyorumnanaktan

Rica ederim tatlım, bunlar plates hareketleri fazla zorlamaya gelmez o yüzden uyarıyım dedim. Ben senin yerinde olsa bir gün video bir gün sadece ip atlardım cici. Çünkü videolar vücut şekillendirmeye yönelik ip bisiklet vs de kilo vermeye yarıyor;)

herkese selam, bugün beslenme açısından kötü bir gündü,
sabah doğru düzgün bişey yiyemedim, yarım dilim ekmek, iki çatal da omlet
öğlen: çorba, nohut, azıcıkta pilav bide ardından iki kibrit kutusu kadar börek
akşam: yeşil fasulye, pilav ve kavurma yemeklerinden 2-3 kaşık, yoğurt, yarım kase komposto ( bu ara bağırsaklarım yine çalışmayı reddediyor)
ne çok şey yemişim değil mi? ve hiç ara öğün yok
ve sanırım birazdan kestane yiyeceğim, kendimi suçlu hissetmeye başladım:(

dengeli beslenmeye az ve sık yemeye çalış, spor da yapıyorsun baya. ben 8 öğün besleniyorum öğle ve akşam yemeklerim yazdığım gibi, 5 günde 1.5 kilo vermişim. verirsin sen de.

8 öğün mü hımm bide onu deniyim yarın ben 6 öğün yapıyordum ama yetmiyor bana :kedi: yarın 8 denicem bana bi gününün tamamını örnek olması için yazabilir misin sana zahmet aralara neler koycam onu biliyim canımmm teşekkür ederim opuyorumnanaktan

8 öğün mü hımm bide onu deniyim yarın ben 6 öğün yapıyordum ama yetmiyor bana :kedi: yarın 8 denicem bana bi gününün tamamını örnek olması için yazabilir misin sana zahmet aralara neler koycam onu biliyim canımmm teşekkür ederim opuyorumnanaktan

kahvaltı: 1 yumurta veya 1 sb y.y. süt,2dlm kepek ekmekli kaşarlı tost, bol yeşillik,eğer vaktim olursa kırmızı lahanayı rondolayıp limonlayıp 1tk. zeytinyağıyla yiyorum.lezzetli de oluyor, hem antioksidan deposu
ara 1: 1 meyve ve 100 ml kadar süt veya 1sb süt veya ayran
ara2 :1 meyve ,1çb süt
öğle yemeği: salata(çeşitli yeşillik havuç ve k. lahanalı), ayran veya yoğurt,ızgara et, (köfte ,tavuk veya balık),1 dilim ekmek ve 1 tabak sebze yemeği( sebze yemeği patatesliyse ekmek yemiyorum)
ara3: meyveyle 1 parça peynir veya ayran veya 1çb süt
ara 4: peynirli maydonozlu tost,ayran
aşam yemeği: öğle yemeğiyle aynı
ara 4:yine meyveyle süt veya ayran. (akşam aralarımda kivi yiyorum kalorisi az ve c vitamini deposu diye)

meyve ve sebzeyi çok tüketiyorum, bol lif alıyorum sindirim sistemimde iyi çalışıyor. ara öğünlerde de protein ve meyve yiyorum genelde. sadece meyve yemek acıktırıyor. öğünlerimin arasında da 2 saat filan oluyor.

Rica ederim tatlım, bunlar plates hareketleri fazla zorlamaya gelmez o yüzden uyarıyım dedim. Ben senin yerinde olsa bir gün video bir gün sadece ip atlardım cici. Çünkü videolar vücut şekillendirmeye yönelik ip bisiklet vs de kilo vermeye yarıyor;)

himm anladim canim benim valla benim hepsine ihtiyacim var kaydirigubbakcemile3

kahvaltı: 1 yumurta veya 1 sb y.y. süt,2dlm kepek ekmekli kaşarlı tost, bol yeşillik,eğer vaktim olursa kırmızı lahanayı rondolayıp limonlayıp 1tk. zeytinyağıyla yiyorum.lezzetli de oluyor, hem antioksidan deposu
öğle yemeği: salata(çeşitli yeşillik havuç ve k. lahanalı), ayran veya yoğurt,ızgara et, (köfte ,tavuk veya balık),1 dilim ekmek ve 1 tabak sebze yemeği( sebze yemeği patatesliyse ekmek yemiyorum)
ara 4:yine meyveyle süt veya ayran. (akşam aralarımda kivi yiyorum kalorisi az ve c vitamini deposu diye)

meyve ve sebzeyi çok tüketiyorum, bol lif alıyorum sindirim sistemimde iyi çalışıyor. ara öğünlerde de protein ve meyve yiyorum genelde. sadece meyve yemek acıktırıyor. öğünlerimin arasında da 2 saat filan oluyor.

canim hay masallah bi cok gorundu gozume valla ben bu kadar yesem kilo alirim gibime geliyor yaaakaydirigubbakcemile hareket ve icecekler nasil acaba ne biliyim degisik karisimlar sabah kalkinca ac karnina ictiklerin falan kaydirigubbakcemile5

ya süpermiş evet meyve çok acıktırıyor beni de yaa çok teşekkür ederim yarın yeni bir liste yapıcam akşam yazarım kontrol eder misin benim listemi :kedi: çok sevinirim gerçekten opuyorumnanaktan

canim hay masallah bi cok gorundu gozume valla ben bu kadar yesem kilo alirim gibime geliyor yaaakaydirigubbakcemile hareket ve icecekler nasil acaba ne biliyim degisik karisimlar sabah kalkinca ac karnina ictiklerin falan kaydirigubbakcemile5
sabah kalkıyorum suyumu içip kahvaltımı hazırlıyorum hemen, benimkisi diyet listesi değil zaten ,sağlıklı yaşam listesi :-). öyle uyguladığım bir kür içecek yok, dün platese başladım,akşamları yapıcam bundan sonra, abur cuburu kestim. ana öğünlerimde her besin çeşidinden var et , süt ürünü ,sebze, karbonhidrat. ara öğünde de meyve ve protein almaya özen gösteriyorum. ben yemeden duramam, metabolizmam da yavaşlamasın istedim.pazartesiden beri 1.5 kilo verdim yeni başladığımdan metabolizmam şaşırdı sanırım, bu kadar sık yemeye alışık değil.ileride alışırsa değiştiririm , inşallah alışmaz ama. her şey iyi fakat bir kötü yönü var mutfaktan çıkamıyorum, sürekli yemek yapıyorum, gözüm saatte:-)

Back
X