• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam fıstıklarrr

sabah 7de pekmezli cevizli nesfitimi yedim (varya acayip doyurucu oluyor öğlene kadar hiç birşey yemesem acıkmam)

9 gibi ince gevrek simitlerden yedim peynir domates zeytin recelle. 1 bardakta yeşil çay içtim
10.30 gibi 2-3 havuçlu cezerye yedim.
12 gibi etsiz çiğ köfte yedim.kaç tane yediğimi hatırlamıyorum
16 gibide bir myeveli yoğurt yedim.

canım yedıgın cıg kofteler ıcın kendı sectıgın bı spor aktıvıtesını 30 dk yaparsın dımı.burda vıdeolar var scyllaanın gonderdıgı onlardan olabılır mesela.ya da yuruyus olabılır.kolay gelsın.

sevgili bu hafta ki kocumuz,

ben bu sabahnormal ekmege kasar peynir maydonozlu sandwich,
1 finca yesil cay ictim.

ara
1 mandalina

oglen
1 kase corba
yarim dilim kepek ekmegi

ara1
1 dilim kepek ekmegi
maydonoz, cherry domates, 1 dilim kasar peynir

ara 2
yarim dilim kepek ekmegi,
2 kasik z.yagli pirasa

1,5 lt +1 bardak su ictim sabahtan beri.

aksama Allah kerimmm

ama cezalik birseyim var, 1 madlen bitter cikolata yedim; sirkette dagitmislardi dayanamadim.

nasil ?

canım menun guzel bence gayet dengelı olmus ama sabah sandıvıc yaptıgın ekmegın boyutnu merak ettım.buyuk degılse sorum yok aksama sulu bı yemek yersen cok ıyı olur.gun boyu calıstıgın ıcın kahvaltı tarzı yemıssın akşamları mutlaka corba ıc.cıkolata ıcın mekık onerıyorum kucuk kare seklındeyse 1 adet 20 mekık yeterlı.

evet canım ılk ceza gelıyor sectıgın vıdeolarla cezanı yaparsın artık ısı bılıyosun nasılsa.1. sorum sendıvıcıne hem krem hem kasar peynırını nıye sectın peynır zaten kalorılı bısey dıyetlerde kahvaltı dısında pek onerılmez.krem ve kasar ıkısı beraber daha da yağlı bı durum gıbı geldı bana.2 .sorum hem armut hem muz ıkısıde seker oranı yuksek muz yedıysen zaten yeterlı.onun yanına mandalına portakal greyfurt olsa daha ıyı olurdu sankı.
profıtrol u de goturmussun afıyet olsun bu haftanın son tatlısıydı sanırım tadını cıkarsaydın canımkötükedihüso hadı bakıyım cezaya basla kolay gelsın

ne kadar guzel bir mesaj bu boyle yaaaa :kedi:
canim benim cevap 1 haklisin hem krem hem kasar niye koyuyorum valla ama ne bilem sanki sirf kremle bos gibime gelir bi de azicik kasar ekleyim mikrodalgaya atip azicik erisn de yiyim diyorum ama pek hos olmaz tabii kaydirigubbakcemile neyse tekini cikariyim canim tamamdir

cevap2 canim gunde 3 tane meyve hakkim varmis ole yazmisti forumda ben de armut ve muzu sectim bugun icin yine 3 hakkim olsun ama armut ve muz ayni gun mu olmasin canim :bbo:

canim carsambaya kadar 0 tatli mi akannehir kucuk cikolata hakkim olabilir mi canim sayiyi sen belirle valla bilmiyorumkismile

canim videolarimin haricinde cezam yok o zaman degil mi kaydirigubbakcemile

bi de kac arkadas daha ceza almasi gerekenn haberin olsun kaydirigubbakcemile3 su tarafa gittiler şutarafagitti roflol:

bende öyle sanıyordum erken yaşlanırım falan diye internette epey araştırdım sosyetenin yeni modasıymış tööbe yarabbim napacaklar merak ediyorum poker mi oynucaklar az uyuyup:roflol: bari az uyuyon bi işe yara ne güldüm onlara :roflol: bazı mankenler ikoncanlar falan feşmekanlarda bunu güzellik için yapıyorlarmış eda taşpınar mıdır nedir öyle bi isim okumuştum :uhm:

Ooo her okuduğuna inaanırsan sen.. Neyse daha fazla yazmıyım ben uyarımı yaptım.

kızlarla poşet çaylar fayda ediyor mu sizce ? Günde 2 fincan doğadan form ve yeşil çay içeyim yememe de dikkat edeyim diyorum fayda edermi bilgisi olan ?

yesıl cayı aktarlarda satılanları onerıyorum 1 fıncan sıcak suya 1 tatlı kasıgı at 2 dk sonra ıc.dogadan form cayı hergun ıcme ıcınde sınamekı oldugu ıcın bagırsaklarında bagışıklık kazandırır.gun asırı ıcsen 1 fıncan kafi.

Yediklerim:

Sabah: etimek kekler oluyor ya kuru, onlardan yedim şekerisz çay içtim.
Öğlen:makarna yoğurt
İkindi: Havuç
Akşam Çok az pilav üstüne barbunya ve yoğurt.

ne kadar guzel bir mesaj bu boyle yaaaa :kedi:
canim benim cevap 1 haklisin hem krem hem kasar niye koyuyorum valla ama ne bilem sanki sirf kremle bos gibime gelir bi de azicik kasar ekleyim mikrodalgaya atip azicik erisn de yiyim diyorum ama pek hos olmaz tabii kaydirigubbakcemile neyse tekini cikariyim canim tamamdir

cevap2 canim gunde 3 tane meyve hakkim varmis ole yazmisti forumda ben de armut ve muzu sectim bugun icin yine 3 hakkim olsun ama armut ve muz ayni gun mu olmasin canim :bbo:

canim carsambaya kadar 0 tatli mi akannehir kucuk cikolata hakkim olabilir mi canim sayiyi sen belirle valla bilmiyorumkismile

canim videolarimin haricinde cezam yok o zaman degil mi kaydirigubbakcemile

bi de kac arkadas daha ceza almasi gerekenn haberin olsun kaydirigubbakcemile3 su tarafa gittiler şutarafagitti roflol:

yakaldım onları hayatım.3 meyva hakkın var tabı ama kalorısıne gore muz bayag kalorılı onu secersen zaten dıyerlerını hafıf tut derım ben.bıde muzu cok fazla tuketme.kabızlıkda yapar ayarıca haftada sayı belıle muz ıcın bence 3 olabılır mesela.

tatlı ıcın pazalık etmıyelım sımdı ıstersen canım hemen cezanın ustune nedersın.:olmaz:

yakaldım onları hayatım.3 meyva hakkın var tabı ama kalorısıne gore muz bayag kalorılı onu secersen zaten dıyerlerını hafıf tut derım ben.bıde muzu cok fazla tuketme.kabızlıkda yapar ayarıca haftada sayı belıle muz ıcın bence 3 olabılır mesela.

tatlı ıcın pazalık etmıyelım sımdı ıstersen canım hemen cezanın ustune nedersın.:olmaz:

ayy tamamdir canim benim kaydirigubbakcemile3 cok saolasin canim haftada 3 gun yiyeyim o zaman muzu zemuszemus diger hususu da gorusruuz insallah bi ara :kedi:

Yediklerim:

Sabah: etimek kekler oluyor ya kuru, onlardan yedim şekerisz çay içtim.
Öğlen:makarna yoğurt
İkindi: Havuç
Akşam Çok az pilav üstüne barbunya ve yoğurt.

selanık kurusu bende cok severım.cok masum degıller.bu arada gecmıs olsun hayatım.hastasın dıye bugun sana dokunmuyorum. yalnız makarna ve yogurt tehlıkelı 2 lı yan yana gelınce booommmmm. cok fena. bıde oglen makarna akşam pılav ve onun yanında da yogurt karbonhıdrat ve proteın hemde aynı gun ıcın de ard arda 2 kez.canım eger kendını ıyı hıssedıyorsan bı seyler yap spor adına yok hıssetmıyorsan bu gun ıcın cezanı daha sonrada verebılırım.unutmam nasılsa.tekrar gecmıs olsun opuyorum.

selanık kurusu bende cok severım.cok masum degıller.bu arada gecmıs olsun hayatım.hastasın dıye bugun sana dokunmuyorum. yalnız makarna ve yogurt tehlıkelı 2 lı yan yana gelınce booommmmm. cok fena. bıde oglen makarna akşam pılav ve onun yanında da yogurt karbonhıdrat ve proteın hemde aynı gun ıcın de ard arda 2 kez.canım eger kendını ıyı hıssedıyorsan bı seyler yap spor adına yok hıssetmıyorsan bu gun ıcın cezanı daha sonrada verebılırım.unutmam nasılsa.tekrar gecmıs olsun opuyorum.

Videolardan birini yapabilirim diye düşünüyorum, ya burcucum ben her yemekte yoğurt yerim, vazgeçemem. protein-karbonhidrat karışımı olayı gerçekten doğru mu sence, ben de duydum onu da bir çok diyetisten yalanlıyor.

canlar, dün işten erken çıkıp kuzenime gittim orda bi şey yememeyi başarsam da eve gidince yewmek yedim saat 20:00 olmuştu. 1 kase çorba, azıcık ekmek ve salata yedim. ama reglim ya dayanamadım bitter çikolata yedim bi sıra alsanaalsanasmile sonra hızımı alamadım bi de çikolatalı gofret yedim. üzgünüm.. bu sabah simit yok o yüzden sadece mısır gevreği yiyicem.

ozaman dunun cezasını bugun cekmeye nedersın canım. yapmak ıstedıgın spor aktıvıtelerınden en az 30 dkka yapmanı onerırıyorum.

Videolardan birini yapabilirim diye düşünüyorum, ya burcucum ben her yemekte yoğurt yerim, vazgeçemem. protein-karbonhidrat karışımı olayı gerçekten doğru mu sence, ben de duydum onu da bir çok diyetisten yalanlıyor.

bence dogru canım. ama soyle yapabılırsın aralarda yıyebılırsın.yag yakımına faydalı oluyormus ozman yogurt.ama makarna ve pılav ın yanında yeme bence ve makarna ve pılavı aynı gun ıcın de de tuketme bence. bu arada bende senı sevıyorum hayatımmmmopuyorumnanaktan

kımse kalmadı kacırdım herkesıaklinialirimsmile:jeyyar: bı tur atıp gelıyorum haberınız olsun buralardayım kızlarropuyorumnanaktan

bence dogru canım. ama soyle yapabılırsın aralarda yıyebılırsın.yag yakımına faydalı oluyormus ozman yogurt.ama makarna ve pılav ın yanında yeme bence ve makarna ve pılavı aynı gun ıcın de de tuketme bence. bu arada bende senı sevıyorum hayatımmmmopuyorumnanaktan

İkisini aynı günde tüketmek bana da pek hoş gelmedi ama evde makarna vardı akşam da eşim pilav istedi, ondan oldu yani. Evlenince anlarsın:)

selammmm

17.30 gibi akşam yemeğimi yedim.çorba,tavuklu pialv salata hoşaf vardı menüde.....
1 fincan yeşil çay içtim.....
veee 1 saat spor yaptım.( burcucum sen cezamı vermişin ama ben şimdi gördüm.bu sporun içinde cezamıda ödemiş oldum sanırm....)

2 litre suyumu bitirdim....

merhabaaaa.s

sabah : 2 dilim ekmek bu ara kepekli yiyemiyorum evde yiyen yok bi bana kalıyor
2 parça peynir az omlet 1 tatlı kaşığı bal 1 fincan süt
evet fazla olmuş yazınca farkettimkaydirigubbakcemile3

öğle yok

ara bi meyva

akşam :
balık tava, soğan salatası yağsız zaten
1 dilim ekmek bol yeşillik
ve yeşil çay

ara bi meyva az yoğurt
tüm gün 1 litre su içmişimdir
bu gece yatana kadar 2 yi tamamlarımm:bbo:

yettim gari canlar ben geldim :))

yine cok mutluyum gunum guzel gecmese de sporlarim hareketlerim pek guzeldi masallah :)

tum videolarimi yaptim

1-kol
2-bacak
3-basen
4-esneme gerinme
5-gobek :)

6- 40 bi taraf 40 diger taraf ic bacak hareketi
7- koltuk kullanip 6dk da hareket yapalim:)
8- Redbook Tummy & Thighs

9- 100 tane ip atlama
(ben bi de cips yemistim de yazmayi unutmusum bu ip atlama onun cezasi umarim kabul olur:(

ohhh :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X