Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman yarabbbimm allah nazarlardan saklasin lokumumu canim ne seker sey oyle
valla banada anlatiosun ya nasil hosuma gidio anlatamam guzelcimm allah uzun omur versin tum evde baktigimiz canlilarimiza kuzum
canim ya ben de sana diyecektim ki yarin okulda depremzeler icin kek satisi yapilacak almazsam ayip olur simdi 10.30 gibi olacak aksama kadar eritirsem kaydirigubbakcemile
tamamdir canim oyle yapayim barikaydirigubbakcemile2
amin canım onlar emanet büyük sorumluluk evde bakmak olumunekankayizsmile
canim kalp vakfinin diyeti diye paylasayim dedim gerci liste olunca zor oluo bagli kalmak ama iclerinden alinti yapip uygulariz belki dedim kuzum
evet canim onlar emanet bizde en iyi sekilde onlari korucaz sevicez bakicaz masumlari lokum uyudumu?uyumadiyse benim icin seversen sevinirim benim kiz yanimda yatio simdi ustunu orttumm
tamam tatlım şimdi yanına giderim öperim sende prensesimi öp benm için
ŞenizŞenizŞeniz
canımcım bu arada nutella yasagının 2 haftası carşamba gunu dolmus oluyor. gerıye kaldı 2 hafta olumunekankayizsmile
nutella cok guzel canimm insanin kasiklayasi gelioo malesef :ecrin_bebek:
Zararlı ama ya, kilo yapması bir yana, selülit yapıyor cildi bozuyor. Bir de bağlımlık yapıyor, insanın yedikçe yiyesi geliyor hiç almamak lazım bu yüzden eve diycem ama benim eşim çok seviyor hep alıyor![]()
Zararlı ama ya, kilo yapması bir yana, selülit yapıyor cildi bozuyor. Bir de bağlımlık yapıyor, insanın yedikçe yiyesi geliyor hiç almamak lazım bu yüzden eve diycem ama benim eşim çok seviyor hep alıyor![]()
kızlar nasılsınız
Yaseminnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!
Sana söylediğim çayı yaptın mı bebiğim ben dün yaptım pek güzel içiyorum, iksir gibi:)