• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Zararlı ama ya, kilo yapması bir yana, selülit yapıyor cildi bozuyor. Bir de bağlımlık yapıyor, insanın yedikçe yiyesi geliyor hiç almamak lazım bu yüzden eve diycem ama benim eşim çok seviyor hep alıyor:(

dogru diyosunn kuzumm aynen bende almiorum alinca mutlaka yenioo
esinde cok seviomus o nasil yiyo kasik kasikmi yoksa bi dilim surup yeter diyebiliomu kuzum

benim nutella değilde neskahve derdim var hemde şekerli ve sütlü cinsinden:umursamaz:

ben neskafeyi hiç sevmezdim senede 1 yada 2 keyifle içerdim geçen gün eve nskafe gld aldım kremasız ve şekersiz içeyim diye şimdi bayılıyorum eyvah ki ne eyvah
millet bırakmaya çalışır ben zorla kendimi alıştırıyorumkaydirigubbakcemile

ne çayı hayatım

Hoşgeldin canım.

Karışık bir bitki çayı bu tatlım, ödem atıyor, bağırsakları çalıştırıyor, metabolizmayı hızlandırıyor, böylece zayıflamaya yardımcı oluyor yani. Biraz meşakatli ama çok faydalı istersen veririm tarifini.

Yaseminnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!

Sana söylediğim çayı yaptın mı bebiğim ben dün yaptım pek güzel içiyorum, iksir gibi:)

ayyy tatlım görmemişim naz alıntı yapmasa görmiyecektimde:roflol:
yapamadım canım aktara gidemedim yaaa hava çok soğuk birde başka işler girdi araya ama aklımda tatlım
senin ekmk makinası noldu aldınmı canımyerimseniben

evet çocuklar sever al eşler sever al :1shok::1shok:
onlar yerken biz bakıyoruz :uhm::uhm:
ondan sonrada zıvanadan çıkıyoruzlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Aynen öyle tatlım, benim eşim biraz aç gözlüdür alır alır yemez bişeyi, gözüme gözüme batar sonra benim:)

kızlar ben de çizelge oluşturdum. bakalım görünüyor mu diye bu mesajı yazdım. yarın görüşürüz. mucks

bende gunde bi fincan sekersiz turk kahves iciorum ama yaninda ya bi sakizli lokum yada naneli bi tane cikolata:)

ayyy tatlım görmemişim naz alıntı yapmasa görmiyecektimde:roflol:
yapamadım canım aktara gidemedim yaaa hava çok soğuk birde başka işler girdi araya ama aklımda tatlım
senin ekmk makinası noldu aldınmı canımyerimseniben

Yok canım ben de soğuktan çıkamıyorum, burda yerler hep buz, makina en ucuz migrosta oradan alıcam ama oraya gitmek için geçit geçmem lazım, o geçitte hep buzdur ben kesin düşerim gitmiyorum o yüzden:)

ben neskafeyi hiç sevmezdim senede 1 yada 2 keyifle içerdim geçen gün eve nskafe gld aldım kremasız ve şekersiz içeyim diye şimdi bayılıyorum eyvah ki ne eyvah
millet bırakmaya çalışır ben zorla kendimi alıştırıyorumkaydirigubbakcemile
aman canım uzak dur sigara gibi meret şey her an arıyosun:olmaz:
Hoşgeldin canım.

Karışık bir bitki çayı bu tatlım, ödem atıyor, bağırsakları çalıştırıyor, metabolizmayı hızlandırıyor, böylece zayıflamaya yardımcı oluyor yani. Biraz meşakatli ama çok faydalı istersen veririm tarifini.

verirsen sevinirim canımcım yakında diyet yine başlayacağım olumunekankayizsmile

Aynen öyle tatlım, benim eşim biraz aç gözlüdür alır alır yemez bişeyi, gözüme gözüme batar sonra benim:)

ben çocuklara hamur işi falan yapınca eskiden onlar değil ben bitiriyordum eee şimdi bunları düşününce benim niye kilo veremediğim anlaşılıyo eskiden

bende gunde bi fincan sekersiz turk kahves iciorum ama yaninda ya bi sakizli lokum yada naneli bi tane cikolata:)

ben türk kahvesine bayılırım şimdi onuda sade içmeye alıştırıyorum kendimi yanında çikilota veya lokum yersem beni kimse tutamazzzkaydirigubbakcemile3
onları benim aslaaaa görmemem lazım
yaa iki haftadır çikilota yemiyorum şimdi farkettimhihoyyythihoyyyt

kızlar ben de çizelge oluşturdum. bakalım görünüyor mu diye bu mesajı yazdım. yarın görüşürüz. mucks
:lepi::lepi::lepi:
kız bi an imrendim sana şekersiz içiyosun diye devamını okuyuncaeyvahedigeldismile
Yok canım ben de soğuktan çıkamıyorum, burda yerler hep buz, makina en ucuz migrosta oradan alıcam ama oraya gitmek için geçit geçmem lazım, o geçitte hep buzdur ben kesin düşerim gitmiyorum o yüzden:)

aman canım dikkat çıkmayalım dışarıya birz sabır sonra kaydirigubbakcemile4

Ekmeğe sürüp yer o kaşık kaşık hiç yemez, ben yiyorum diye de dalga geçer çok sık da yemez, öyle alakasız zamanlarda canı ister o yüzden evde bulunsun diyor.

bu yuzden erkekleri kiskaniorum onlar nedense bu konuda hep iradeliler bak senin kocisinde oyleymis biz malesef dayaanamioz yiyozda yiyoz opuyorumnanaktan

ben çocuklara hamur işi falan yapınca eskiden onlar değil ben bitiriyordum eee şimdi bunları düşününce benim niye kilo veremediğim anlaşılıyo eskiden

ben türk kahvesine bayılırım şimdi onuda sade içmeye alıştırıyorum kendimi yanında çikilota veya lokum yersem beni kimse tutamazzzkaydirigubbakcemile3
onları benim aslaaaa görmemem lazım
yaa iki haftadır çikilota yemiyorum şimdi farkettimhihoyyythihoyyyt
masallah canimm iki hafta buyuk basari kuzummm
ben sekersiz anca oyle icebiliorummmda tatliskomm
:lepi::lepi::lepi:

kız bi an imrendim sana şekersiz içiyosun diye devamını okuyuncaeyvahedigeldismile

aman canım dikkat çıkmayalım dışarıya birz sabır sonra kaydirigubbakcemile4

masus oyle yapiorum hem kahve sekerli hem yaninda cikolata olmaz diye bari biri sekersiz olsun diom:)

amman canım boşver o zaman burda buz falan yok ayaz varçok fenaaaaama öümüzdeki hafta kesin gitmem lazım başka işlerimde var aktardaabilmiyorumkismile

verirsen sevinirim canımcım yakında diyet yine başlayacağım olumunekankayizsmile

5 bardak su
1 limon(4'e bölüp atıyorsun)
2 poşet yeşil çay
1 poşet böğürtlen çayı
1 poşet ısırgan çayı
Bir tutam kiraz sapı
Bir çay kaşığı zencefil tozu
2 Yemek kaşığı dondurulmuş vişne ya da böğürtlen

Bu malzemelerin hepsini bir tencereye koyup bir taşım kaynatıyorsun, sonra süzüp, termosa falan koyup gün içinde içiyorsun.

ya eşim acayip öksürüyor arada ona bakmaya gidiyorum geç cvp.yazıyorum:kedi:
ya bi türlü kesemedim öksürüğü ıhlamur kuşburnu pekmez süt herşeyi yapıyorum banamısın demiyor
işler yüzünden dr gidemedi
of ya bildiğiniz bi şey varmı canlar

Back
X