• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

5125Effect-041-Selda.gif

esimin isleri cok yogun bu ay,
mesaileri oluyor, geceyarilarina kadar calistigi oluyor
gorusemiyoruz dogru durust; ona uzulmustum canim;
neyse dun aksam biraz erkne geldi ... :-)

canim benim kiyamam tatlim demek kocisini ozluyosunnn allah ayirmasin sizi hic olumunekankayizsmile

canım geçmiş olsun. bu arada kahve ve yanındaki çok güzel görünüo ama içmicemmm opuyorumnanaktan
ben uyucam artık şekerler. yarın büyük günn... bayanssulusmile
İyi gecelerrrr

canım geçmiş olsun. bu arada kahve ve yanındaki çok güzel görünüo ama içmicemmm opuyorumnanaktan
ben uyucam artık şekerler. yarın büyük günn... bayanssulusmile
İyi gecelerrrr

saolasinn tatlimmmmm
allah rahatlik versin kuzummmm opuyorumnanaktan

Bu arada ben eşime sürlü irmik tatlısı yapmıştım, kendim de yedim:( eyvahedigeldismile
Gerçi çok kalorili bir tatlı değil ama içim rahat etmedi bisiklette 100 kalori yaktım, yanmıştır inşallah. :emir_bebek:

Bu arada ben eşime sürlü irmik tatlısı yapmıştım, kendim de yedim:( eyvahedigeldismile
Gerçi çok kalorili bir tatlı değil ama içim rahat etmedi bisiklette 100 kalori yaktım, yanmıştır inşallah. :emir_bebek:

afiyet olsunn tatlimm benimm diyetisyenlerde haftada iki gun sutlu tatli verio o yuzden icin rahat olsunn cicegimm
bu arada yuz kalori icin kac dakka cevirdinnn cicim?

afiyet olsunn tatlimm benimm diyetisyenlerde haftada iki gun sutlu tatli verio o yuzden icin rahat olsunn cicegimm
bu arada yuz kalori icin kac dakka cevirdinnn cicim?

Bugün bakmadım ama 12 dakika falan sürüyor galiba. Aslında daha çok yapardım ama bugün 3 videoyu yaptım, ev işi yaptım, 10 kat merdiven indim ondan pek halim kalmadı:)

Bugün bakmadım ama 12 dakika falan sürüyor galiba. Aslında daha çok yapardım ama bugün 3 videoyu yaptım, ev işi yaptım, 10 kat merdiven indim ondan pek halim kalmadı:)

canimm benimm cok yapmissinn gercekten kiyamam yorulmusundur yarinda misafirerlerin var bugece dinlen bi guzel cicegimm

canimm benimm cok yapmissinn gercekten kiyamam yorulmusundur yarinda misafirerlerin var bugece dinlen bi guzel cicegimm

Bugün enerjim yerindeyken yapıyım dedim, biraz yorgun hissediyorum ama şuan, biraz ders çalışıp yatıcam. İyi geceler o zaman hayatım, çok öpüyorum seni olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Bugün enerjim yerindeyken yapıyım dedim, biraz yorgun hissediyorum ama şuan, biraz ders çalışıp yatıcam. İyi geceler o zaman hayatım, çok öpüyorum seni olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

iyi olmus hayatimmm
iyi calismalarrr guzelcimmm bende koskocaman opuyorumm
yarin gorusuruz insallahhh tatli ruyalar iyigeceler tatlim olumunekankayizsmile

Helal olsun kizlar hepinize. Birlikten kuvvet dogar diye buna deniyormus demek :)
Benim menu:
Sabah: Sut, peynir, salata,1 dlm ekmek
Ara: Elma
Ara2:Armut , yesil cay
Ogle:2 dilim ekmek,patlican yemegi,salata
Ara:1 dlm ekmek
Aksam:Peynirli koca salata

40 dk yurudum ve 15 dk kas calistim.

Bu arada Yesilcayin da Tansiyonu dusurme etkisi var ve cok spor yapilirsa da basiniz donebilir. Benim basima geldi. Spor sonrasi saunaya girdim. Ardindan dus alayim dedim. O su fena carpti beni,ayakta duramadim. Sicak -soguk degisimi de etkiledi tabi. O yuzden dikkat edelim.

Bu arada oglen yemek icin Ev yemegi olarak ne onerirsiniz? Tarifini de paylasir misinz? YUrt disindayim ve ilk defa yalniz kaliyorum. Degisik birseyler de yapmak istiyorum.

Hepinize guzel Carsambalar ;)

kızlarrr.. hemen bildirimimi yapıyorum, sabah tartılıp geldim: 56.1 zemuszemus
900 gram gitmiş. çok mutlu oldum, hepinize teşekkürler!

gunaydin canlarim hepinize;

ben de bildirimimi uzulerek yapiyorum;

sadece 300 gr verebilmisim bu hafta; onu da cumartesiye kadar vermistim zaten ogun tartilmistim; cmr.den sonra niye veremedim ki acaba?
nerde yanlis yapiyorum kizlar ya Çok üzgünüm çoook

ama soylemistim size metobolizmam cok yavas benim, hic kilo veremem normalde;
buna sukur mu demeliyim bilmiyorum;

baslayali 12 gun oldu , 12 gun de 900 gr :bbo:

gunaydin canlarim hepinize;

ben de bildirimimi uzulerek yapiyorum;

sadece 300 gr verebilmisim bu hafta; onu da cumartesiye kadar vermistim zaten ogun tartilmistim; cmr.den sonra niye veremedim ki acaba?
nerde yanlis yapiyorum kizlar ya Çok üzgünüm çoook

ama soylemistim size metobolizmam cok yavas benim, hic kilo veremem normalde;
buna sukur mu demeliyim bilmiyorum;

baslayali 12 gun oldu , 12 gun de 900 gr :bbo:

pes etme pepper, benim de metabolizmam çok yavaş, önümüzdeki hafta 900 gram daha veremem mesela. ama olsun böylesi daha sağlıklı. hızlı kilo vermekten korkuyorum ben zaten yavaş verince kolay kolay geri alınmıyor. bence 300 gram bile iyi. tebrik ediyorum seni.:içelim:

kizlar sizce yanlis bir rejim mi uyguluyorum ben;
hergun yediklerimi yaziyorum ama hatirlamazsiniz, biraz ozetleyeyim;

sabahlari peynir maydonoz kepek ekmegi sekersiz cay ya da yesil cay; bazen domates ekliyorum bazen 2-3 zeytin;

arada bir meyve ya da bitki cayi ile 2 diyet biskuvi

oglen birgun corba+sebze yemegi
ertesi gun corba +izgara kofte ya da tavuk

ara da yine 1 dilim kepek ekmegi +peynir maydonoz

aksam da 1 tabak az yagli yemek (taze fasulye, bezelye vs..)
salata yogurt

gece meyve

bunlari yiyorum; sizce degistirmeli miyim diyetimi

hafta da 3-4 gun pilates, 1 gun walk at home yapiyorum.
calistigim icin ancak bu kadarina zaman bulabiliyorum.

acaba pilates yerine kardiyo egzersizleri mi yapsam yag yakici ???
o da sadece walk at home olabilir evde ??

Back
X