• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canim tam gaz devam ediyorum bakalim haftaya pazara kadar yapmaya çalisicam :)
Bu arada senin boyun kaç ? bende 52 kilo olmak istiyorum sende 52 kiloyla basliyosun :)

canim ben de boy pek yok ufak tefek bi seyim :)) 1.57 o yuzden arada 10 kilo hesabindan 47 olsam diyorum bi de ondan da onemlisi selulitlerim cok gozume batiyorlar bu ara bi de gobegim iste ayy daha ne olsun -tatlicadiarzu-

YEDIKLERIM

sabah
1 dilim ekmek (en sondaki dilim olur ya biraz kalin o yuzden tek dilim)
krem peynir
sekersiz cay
1 avuc kuru uzum

ogle

2 dilim ekmek (sandvic)
krem peynir
domates
1 muz
1 elma

ara
biskuvi
1 kucuk cikolata

aksam
salata (yagsiz tuzsuz sossuz)
mantarli sebzeli pizza
sekersiz cay

bu kadar daha ne olsun demi -tatlicadiarzu-

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayy biraz moralimi düzelttin. İnşallah bu iş sporla hallolcak. Ne güzel sana en güzel çağlarında zayıfmışsın. Ben üniversitede hep kiloluydum. O zamana nazaran çok kilo verdim tabii. Ama 4 yıldır aynı kilodayım. Şimdi bakıyorumda en güzel dönemimi özgüvensiz kilolu olarak geçirmişim.

Aslında hala o özgüven eksikliğini üzerimden atmış değilim, ama bu sefer uistediğimiz kiloya inicez. Yeni yeni kıyafetler alırız, güzel oluruz hihoyyyt

canim benim,
senin ozguven sorunu yasayacak bir kilon yok,
millet 80-100 kilodan zayifliyor, biz mi 3-5 kiloyu veremicez.

ben bazen bakiyorum da denizde falan 15-16 yasinda kizlar gobekleri olmus 3 kat, selulit dolu;
o zaman manken gibi goruyorum kendimi.

ama yine de birakmak yok tabi,
guzeliz daha da guzel olucazzzzzzzz
şakkıdı

peppermint kullanıcısından alıntı
peppermint kullanıcısından alıntı
sabah
yarim dilim cavdar ekmegi
maydonoz
3 ad cherry domates
bir parca peynir
sekersiz cay

ara
1 fincan ihlamur

ara2
2 ad.etiform limonlu biskuvi

0,75 lt kadar da su ictim su ana kadar.

ogle
1 kase domates corbasi
1 tabak karnibahar
yarim dilim kepek ekmegi

ara
1 dilim cavdar ekmegi
2 ad cherry domates
bir parca peynir

su 1 lt oldu ;-)

aksam
1 tabak bezelye
2 kasik yogurt
salata

ara
1 eti stick cikolata 54 kalori imis-- simdi cezasini cekicem ama
2 fincan bitki cayi

vayyy peppercim ne guzel bir slogan olmus o oyle guzeliz daha da guzel olacagiz :)) neyse civitmadan ben yaptiklarimi yazayim

1- kol

2-bacak

3-karin

4- 40 sag 40 sol ic bacak hareketi

5- haydi kizlar oturmaya mi geldik videosu (redbook, tummy)

6- eyy koltuk sen nelere kadirsin videosu :) (Get six pack abs in 6 minutes on your couch. Works Fast!

ayyy bayilcammmm herkes kesin bi menusunun sonuna ayy valla cok yedim ben bugun benimki olmamis en cok ben yiyorum gibi bi seyler ekliyor arada ben dahil valla :))) peppermintcigim canim benim neresi cok su yediklerine bi bak masallah hepsi cok saglikli ve guzel cikolata varmis ama onunda cezasini kendin vermissin tamamdir o zaman no problema :))

hatta ahanda bir alinti da yapayim guldeniz adli uyeden

Arkadaşlar, bu hareketleri en yakın arkadaşım tam 2 ay boyunca regl dönemleri hariç her gün düzenli yaptı.Yanında hafif bir diyet uyguladı.Sadece ekmeği ve kızartmaları kesti.Bol bol su içti.Doğum yapalı bir yıl olmasına rağmen hamile misin, doğumun yaklaşmış artık gibi onu çok üzen sözlerle karşılaşacak kadar vahim durumda olan bir göbeği vardı.

Ve 2 ay sonunda o göbekten eser kalmadı.Şu an karnı dümdüz, hiç doğum yapmamış gibi.bunu aradaki farkı görmeden anlamanız mümkün değil.Aslında sırf hırs olsun diye göbeğinin yandan fotoğrafını çekmişti.Her gün o fotoğrafı karşısına koyup bu hareketleri yapıyordu.şu anki göbek fotoğrafını da çekti.Hani şu tv reklamlarında olur ya önce sonra diye aynen öyle.Keşke izin verse de burda gösterebilsem size.Aradaki farkı görseniz gece gündüz bu hareketleri yaparsınız.Ben de 2 gündür yapıyorum.ılk 2 hafta o da çok zorlandığını ve videodaki adama yetişemediğini söylüyor.ama 2 hafta sonunda aynı sürelerde yapmayı başarmış.Şu an çok mutlu, terziye etek ve pantolonlarını verdi,daralttırıyor.müthiş bir özgüven patlaması yaşıyor ki haksız da değil.Bir de dediğine göre mutlaka kısa bir ısınma yapmak gerekiyormuş ilk zamanlarda..Aklınızda olsun...
Haydi herkes pc başına, bayrama kadar eritelim şu göbekleri....

vayyy peppercim ne guzel bir slogan olmus o oyle guzeliz daha da guzel olacagiz :)) neyse civitmadan ben yaptiklarimi yazayim

1- kol

2-bacak

3-karin

4- 40 sag 40 sol ic bacak hareketi

5- haydi kizlar oturmaya mi geldik videosu (redbook, tummy)

6- eyy koltuk sen nelere kadirsin videosu :) (Get six pack abs in 6 minutes on your couch. Works Fast!

ayyy bayilcammmm herkes kesin bi menusunun sonuna ayy valla cok yedim ben bugun benimki olmamis en cok ben yiyorum gibi bi seyler ekliyor arada ben dahil valla :))) peppermintcigim canim benim neresi cok su yediklerine bi bak masallah hepsi cok saglikli ve guzel cikolata varmis ama onunda cezasini kendin vermissin tamamdir o zaman no problema :))

o zaman bu bizim sloganimiz olsun

alkisalkisalkis

canim, ben de 35 dk pilates yaptim;
uzerine de bir cay bardagi sut ictim;
sen mi soylemistin; egzersizden sonr ayag yakiyormus diye.

masallahin var;
cok guzel egzersizler yapiyorsun...
:dance:

ya canim haklisin aslinda cok yemiyoruz;
sonucta, kizartma yok, krema yok, cips, biskuvi, pasta yokk; seker yok, un yok tuz yok yediklerimizde.

zaten 30 kilo vereye calismiyoruz ya,
bu kadari kafi degil mi..

ama iste yarin tartida kilo veremicem korkusu boyle konusturuyor bizi.

bu arada kocumuz nerdee??

yesacim,
su redbook tummy dedigin, 3 kiz yapiyor, aerobik tarzi, oyle bir video mu?
simdi bakiyorum da;

bence bunu ilk basta isinma olarak yapmalisin canim; diger videolardan once;

su kanepe ile yapilan karin hareketleri de cok iddiali,
acayip karin kasi yaptirir..

Kızlar sizden sona merak ettim izledim hareketleri. Hakkaten çok hızlı görünüyor ama o gün yoğun egzerize zaman yoksa hafif bi ısınmadan sonra yapmayı düşünüyorum.

Biraz önce nivea body cd deki egzersizlerimi de yaptım. Üzerine 1 muz bir de süt içtim (yağ yakıyor diye zemuszemus)

Akşam yemeğimde:

1 kase çorba. yarım kase sütlaç, salata

Ayy yarın sabahı sabırsızlıkla bekliyorum akannehir

o zaman bu bizim sloganimiz olsun

alkisalkisalkis

canim, ben de 35 dk pilates yaptim;
uzerine de bir cay bardagi sut ictim;
sen mi soylemistin; egzersizden sonr ayag yakiyormus diye.

masallahin var;
cok guzel egzersizler yapiyorsun...
:dance:

olsun valla canim benim bundan guzel slogan mi olurmus kaydirigubbakcemile5 masallah canim sen de guzel yapmissin evet canim ben dedim deney yapmislar 3 grubu calistirmislar her bir gruba farkli bi sey vermisler egzersizden sonra bu sut verilen grup digerlerine gore 2 kat yag yakmis vallaha da sempatiksalakcinni cok saolasin canim benim de insallah birakmam yaa :hulya: bi de boyle acik acik yazinca cok gorunuyor insanin gozune ama toplayinca 1 saat etmiyor :sm_cool:

ya canim haklisin aslinda cok yemiyoruz;
sonucta, kizartma yok, krema yok, cips, biskuvi, pasta yokk; seker yok, un yok tuz yok yediklerimizde.

zaten 30 kilo vereye calismiyoruz ya,
bu kadari kafi degil mi..

ama iste yarin tartida kilo veremicem korkusu boyle konusturuyor bizi.

bu arada kocumuz nerdee??

yesacim,
su redbook tummy dedigin, 3 kiz yapiyor, aerobik tarzi, oyle bir video mu?
simdi bakiyorum da;

bence bunu ilk basta isinma olarak yapmalisin canim; diger videolardan once;

su kanepe ile yapilan karin hareketleri de cok iddiali,
acayip karin kasi yaptirir..

evet canim benim sonucta zararli seyler yemedikten sonra yararlilari da abartmadiktan sonra bi sorunumuz yok Allaha sukur zemuszemus evet canim redbook tummy favori videom pek sevdim kizcagizi isinma icin gercekten canim benim o kanepe videosu hakkinda da muthis yorumlar duydum valla denemeye deger :lepi:

Kızlar sizden sona merak ettim izledim hareketleri. Hakkaten çok hızlı görünüyor ama o gün yoğun egzerize zaman yoksa hafif bi ısınmadan sonra yapmayı düşünüyorum.

Biraz önce nivea body cd deki egzersizlerimi de yaptım. Üzerine 1 muz bir de süt içtim (yağ yakıyor diye zemuszemus)

Akşam yemeğimde:

1 kase çorba. yarım kase sütlaç, salata

Ayy yarın sabahı sabırsızlıkla bekliyorum akannehir

canim ben nivea body i de severim bi ara favori videomdu bayaa kilo verdirdi saolsun neslihanla ali vardi o zamanlar simdi tanimadigim yabanci adamlar kadinlar var nerden nereye kaydirigubbakcemile3
canim valla su MUZ hakkinda herkes bir sey soyluyor ama kalorisi fazla oldugu icin uzak durulmaliymis ozellikle egzersiz sonrasi kimsenin tavsiye edecegini sanmiyorum bana kalsa hergun 1 yerim ama haftada 3 e dusurdum kocumuz oyle dedi bu hafta kaydirigubbakcemile2 gercekten de kimsecikler yok bugun burcuuu prensesss scyllaa yasemn huuuu canlar gelin gari sositososito

bu arada sut kas da yapiyormus yine arastirma sonuclari hem yag yakip hem kas yapiyor ben de ictim biraz once sutumu ama egzersizden en gec 1 saat sonra icmeye calisan kizlar altin zaman dilimi adi veriliyormus zemuszemus

evet canim benim sonucta zararli seyler yemedikten sonra yararlilari da abartmadiktan sonra bi sorunumuz yok Allaha sukur zemuszemus evet canim redbook tummy favori videom pek sevdim kizcagizi isinma icin gercekten canim benim o kanepe videosu hakkinda da muthis yorumlar duydum valla denemeye deger :lepi:

Aslında en güzeli canım hareketleri karışık yapmak yani bir gün birini diğer gün başkasını. böylece sıkılmamışta oluruz. kaydirigubbakcemile4

Çok eski canım o başlık ben ta 4-5 ay önce görmüştüm onu da sevemiyorum o koltuk videosunu hiç.

evet canim bayaa eskiymis ama ben sevdim yaa hem sadece 5-6 dk anca suruyor bi de yorumlar falan cok motive ediyor insani kaydirigubbakcemile2

Aslında en güzeli canım hareketleri karışık yapmak yani bir gün birini diğer gün başkasını. böylece sıkılmamışta oluruz. kaydirigubbakcemile4

canim aslinda en en guzeli 1 gun durup 1 gun yapmak arada kaslari dinlendirmekmis ya da bir gun bunlari yaparsan ikinci gun daha hafif yakmakmis olumunekankayizsmile ama valla bu aralar sevkim yerinde o yuzden bosa gitmesin her gun yapiyorum zaten 8 subatta turkiyeye gidecegim o ara yapabilecegimi zannetmiyorum ama en azindan su 8 subata kadar boyle gozle gorulur guzel bir fark olsa :lepi:

Bu arada callanetics diye bir egzersiz varmış Çok övüyürolar. Bilgisi olan var mı? Forumdan inceledim güzel görünüyır ama link olmadığı için bulamıyorum videolarını. Bilen varsa yardımcı olsa??
Bilgilerinize :emir_bebek:

kizlar merhaba
bugun regl oldummm agrim cok vardiii :(((sizler nasilsinizz?

gecmis olsun canim opuyorumnanaktan nasil olalim biz de ugrasiyoruz ole olumunekankayizsmile canim yazmayi unutmusum sicak su torbasi cok ise yariyor geciriyor agriyi ya da majezik eger ilac kullaniyorsam canim benimm

Back
X