50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:çok üzgünüm: kızlar 55.8 im gene zayıflayamamısım. ip atlamayada basladım. ama babanem bırakmıyoku sütün olur ye ye ye dıye dıye böle oldummmm...............

pembeinci ben gerçekten diyeti bozdum bugün. misafirim vardı ve onlarla bir güzel yedimmmm :((((
ama akşam yemek yemeyeceğim. Telafi zor olacak ama

pembeinci ben gerçekten diyeti bozdum bugün. misafirim vardı ve onlarla bir güzel yedimmmm :((((
ama akşam yemek yemeyeceğim. Telafi zor olacak ama

canım dengeleniyo ben 1 hafta boyunca pasta işi yedim ama yediğim günler akşam yemeğini kestim hiçte kilo almadım telafisi zor diye düşünüp akşamda yersen o zamn kötü akşamı meyvayla geçiştir yarın kilo almamaış olduğunu görürsün
bi de ne yedin ne kadr yedincokacimcoook

nessss
Canım aferin sanagamyoncuiremsu bencede bari akşam yeme bol bol spor yap cezalısın bugün laelaelaelaelae
Şaka bir yana yarın yemek yok diyete tam gaz devam a.s Arkadaşlara kötü örnek olmayalım

bugün sabah kahvaltım mısır gevreğim
öğle çorba salata kocaman tavuk pane vardı kestim onu bir çatal yedim (tamamını yiyememezdim ) ayran
arada 1 portakal yedim
akşamda yumurtalı ıspanak var ondan 2 çatal alır 1 kase yoğurt yerim yeter o kadar
45 dk sporum var tabi yemekten sonra
sonrada koçişle yatar tv seyrederiz ..

geçmişi okuyamadım kızlar. kilo vermeye devam edenleri tebrik ediyorum. benim gibi yemeye devam edenleri de sağduyua davet ediyorum. çok yedim yahu. bu gidişle bir üst beden grubuna kovulacam yaaaaaaa. BİRİ BENİ:çok üzgünüm: DURDURSUN

yoruldum yine ama huzurluyum bugünde egzersizlerimi yaptımkaydirigubbakcemile2yazın biraz dar gelen gömleğim rahatlıkla oluyor çok mutlu oldum :emir_bebek::teytey::dance:

Selam arkadaslar ben 4 gün önce tartıldım 54.700 dümm...
bugün regl oldum tartıldım 55.400 :((( off ya sırf reglden mi şiştim bu kadar dikkat ediyorum yediklerime yoksa...çok katı olmasa da .. 55.4 olarak ekleyin..

----Günaydın Kızlar-------

3 .HAFTA LİSTEMİZ.

Pembeinci 53 kilo - 50 olacak

Cucuma- 56 kilo - 50 olacak

Kebelekcik : 49.5 - 48 olacak

myocean76 : 56 kilo - 53 olacak

fiyuce : 58.8 kilo - 55 olacak

Suprensesi : 57 - 52 olacak

nessss: 57 kilo 50 olacak

senemciq : 55.4 kilo 51 kilo olacak

MissDeFnE: 55kilo - 50 kilo olacak

mavişeker : 58,5 kilo 50 olacak

sinel : 57 kilo 50 olacak

Laz kızı 58 kg 55 olacak

denizkoydumadımı 56,2 kilo 50 kilo olacak

şeker-leblebi 56,8 kilo 54 olacak

hominigırtlak: 58 kilo 50 kilo olacak

tanger: 55 kilo 48 kilo olacak

titan : 55 kilo 51 olacak

speedy: 55 kilo 48 kilo olacak

ozlemfetof : 57 kilo 48 olacak.

chloris: 58 kilo 50 kilo olacak

bitter : 57 kilo 50 olacak.

LAZKIZI : 57 kilo 50 kilo olacak

sweety:59 kilo 52 olacak

maeves:59 kilo 53 olacak

Son düzenleme:
cumatebrigi172rc3.jpg

yoruldum yine ama huzurluyum bugünde egzersizlerimi yaptımkaydirigubbakcemile2yazın biraz dar gelen gömleğim rahatlıkla oluyor çok mutlu oldum :emir_bebek::teytey::dance:

Canım tebirk ediyorum çok azimli başladın 3.haftaya hadi bakalım bu hafta başarı listemiz kalabalık olacak galiba .

Canım tebirk ediyorum çok azimli başladın 3.haftaya hadi bakalım bu hafta başarı listemiz kalabalık olacak galiba .

günaydın kızlar..teşekkür ederim pembeincia.s. gerçekten çok kararlıyım aslındaşuanda yalnız yaşadığım için bu kadar istikrarlı devam ediyorum annem yanımda olsa hayatta kilo veremezdimyerimsenibenkilo verme çabalarıma aralığın son haftasında başlamıştım tai tatillerde falan 1 er hafta ara vermiştim ama şimdi gerçekten kendimi çok iyi hissediyorumhihoyyyttabi sizin etkinizde çok fazla böyle destek oldukça kimse beni tutamazkaydirigubbakcemile4

myocean76 dün lapa yapmıştın son durum ne tartındınmı :jeyyar:

canım 1 kilo gitti tekrardan 56 kiloyum süper regli döneminde bi çok arkadaş veremediğini yazmıştı bende verememkten korkuyodum hiç bozmadım ve bulgurlu yaptım isterseniz neler yediğimi yazabilirimhihoyyyt

kızlar vücudum okadar sıkıkı 56 yı göstermiyor yani sanki birşey erimiyor gibi ya da yağ mı yok acaba yağ yoksa göbek neden haff var ama o fazlalığı tutarken bile acıyor vücudum taş gib ya benim :))) anlamadım gitti

Back
X