canim bende 59.3 ciktim yaa dun regl olmustum :gitme:
olsun prensesim şişliktir o
ödem attıran çaylar içince bayaaa iyi oluyor bebişimmmolumunekankayizsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün bölüme girdimde yazamadım çok yoğundum kızımın doğum günüydü 17 ye girdi
benim için çok özel bir gündü
dün yediklerim(açık büfe herşey dahil)):
şaka biryana sabah geç kaltım öğlen yemeği gibi olsun derken tabakta yemek kalmasın dedim iş çığrından çıktıı
akşamda aynen kendimi ferenleyemedim gece doğumgünü olduğu için irice bir pastaa
belki 200 yada 300 gr vermiştim ama dün itibarıyla bunu kaybettim yatılı misafirim vardı bugün kahvaltımda ofsayt
artık bu saaten sonra durumumu kontrol altına almam lazım
akşamada çiy köfte var
ayyyy deliricem valla laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
kizlar cok caniniz tatli cektigi zamanlar icin bir oneri,
eti sticks-- ince cikolata
sadece 54 kalori..
prensescim;
regl doneminde su tutuyor vucudumuz,
vucut agirligina gore 1 ile2,5 kg arasinda su tutuyormusuz.
sen kilo almadin, su o..
ama regl oldum diye fazla kacirma, aman istahini kontrol etmeye calis.
ada cayi ic bol bol, siskinligi suyu atiyor.
canimm benimm kizinin dogum gunu kutlu olsun saglikli mutlu nice nice yaslar dilerim
![]()
17 yasinda genc kiz olmus valla tatlim sen kac yasindasin?ben 35 yasindayim ne kocam ne cocugum var mafoldumben ne guzel koskocaman genc kizin olmus allah nazarlardan saklasin tatlim
seninle benziyoruz scylla;
ikimizde yeni evliyiz;
ve ikimizde hem evlilik hem is hem ders calisiyoruz...
(ben mali musavirlik sinavlarina hazirlaniyorum)
)
ben onun nanelisini kahve yaninda bazen yiyorum iyi oluyo sekercim
canim tebrik ederimm bitanemm en azindan 57 i gordun gulumm ben 509.3 ciktimmm :sinifsinif:
kizlar cok caniniz tatli cektigi zamanlar icin bir oneri,
eti sticks-- ince cikolata
sadece 54 kalori..
ben onun nanelisini kahve yaninda bazen yiyorum iyi oluyo sekercim
Aynı antidepresan vakası bende de vardı neyse ki 1 yıldan sonra Kasım ayı itibari ile son buldu iştahımı çok açmamıştı ama metabolizmamı fena yavaşlatmıştı.Ben de bugünkü raporu veriyim
07:00 1 fincan limonlu sıcak su07:30 kuru elma, kuru kayısı, kuru erik (yarım avuç)
08:00 2 küçük boy haşlanmış yumurta 30 g. beyaz peynir çok açık 1 fincan şekersiz çay (ekmek yok10:00 Yarım fincan kahve şekersiz
13:00 1 kase çorba (ekmek yok)14:30 1 portakal 2 dilim armut5:30 1 dilim etimek yarım fincan kahve şekersiz7:30 yarım kase yoğurtyarım kase çorba1 tabak yağsız az tuzlu yeşil salata ekmek yok1.5 lt suyum bitti.Son yemeğimi de bitirdim. Yukarda son yazdığım etimeğimi tırtıklıyorum![]()
Evet ben onu yiyordum günde bir tane falan, buzdolabında soğutun sonra yavaş yavaş yiyin baya bir gideriyor tatlı ihtiyacını![]()
amin canımcım ekimde 33 girdim
tatlım her şeyde bi hayır vardır belki bu zamana kadar olmamasında bir hikmet vardır
sana layık biri değildir
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tatlım kızıma arada senden bahsediyıordum şimdide mutlu yıllar dileğini ilettim
çok teşekkür ediyor ve seni öpüyor o bile senin ne kadar içten narin yapılı olduğunu anladı olumunekankayizsmile
insalla canimm bakalim haftaya carsamba kac cikicam?Canım o reglden dolayı, olur o kadar kilo değil oolumunekankayizsmile
evet canimm bide agizda ferahlik birakio naneli oldugu icinn :)nanelisini ben ilk başta sevmemiştim ama şöyle bir güzel yanı var bir tane hemen kesiyor, fıstıkla da yedikçe yiyesin geliyor sırnaşık şey
slm canlar nasilsiniz bakalim :)) isten geldim yorgunum:))
biraz once tartiya ciktim 49.5 gorunuyorum 500gr gitmis yine ama ben sabah erkenden ac karnina ve ciplak tartilmadigim icin icimden hep 49um demek geliyor ama iste tarti da 49.5 gosterdi bilmiyorum artik hayirlisi :0
i
masallahh canimm sonunda 49 gordun ya tebrik ederimm bitanemmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan