• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm canlar nasilsiniz bakalim :)) isten geldim yorgunum:))

biraz once tartiya ciktim 49.5 gorunuyorum 500gr gitmis yine ama ben sabah erkenden ac karnina ve ciplak tartilmadigim icin icimden hep 49um demek geliyor ama iste tarti da 49.5 gosterdi bilmiyorum artik hayirlisi :0

Tebrikler canım 49'u görmek çok istiyordun bak başardın. hihoyyyt

Yasemin bugün eşim eve erken geldi, elinde ekmek makinasıyla geldi çok istiyordum ya sürpriz yapmış yarın ekmek yapıcam, çok heyecanlıyım:)

canim benim gule gule kullannn tatlimm
bi gun cevizlisinide yap cok guzel olur hemde saglikli

En yakın zamanda yapıcam bugün misafirler geldiğinde çok yemek vardı o yüzden yapmadım. Neyse ben kaçıyım akşam yemeği vakti, görüşürüz sonra opuyorumnanaktan

kızlar merhaba ben cok kotu rahatsızlandıgım ıcın sızınle dun ılgılenemedım mıde agrısı usume vucut agrıs ates hepsı bı arada yattım.herkes zayıflamıssın dıyo ama ben tartılmaya gıdemedım bugun.eskısını yazıcam bu haftada da artık napıyım.

kızlar merhaba ben cok kotu rahatsızlandıgım ıcın sızınle dun ılgılenemedım mıde agrısı usume vucut agrıs ates hepsı bı arada yattım.herkes zayıflamıssın dıyo ama ben tartılmaya gıdemedım bugun.eskısını yazıcam bu haftada da artık napıyım.

caniimmm benimmm gecmis olsunn tatlimm aman dikkat et guzelim kendine sen bize lazimsinnn tatlimm

En yakın zamanda yapıcam bugün misafirler geldiğinde çok yemek vardı o yüzden yapmadım. Neyse ben kaçıyım akşam yemeği vakti, görüşürüz sonra opuyorumnanaktan

canim benimm afiyet seker olsun tatlimmm
bu arada cavdar unundan cevizli ekmek yaparsan hem tok tutar hemde saglikli olur
anneannemin orda firin var cavdardan cevizli ekmek yapiolar hem tok tutuyo hem lezzetli oluyodu sekercimm
limonla bebikimde aksam mamasi yedilermi:)O

canim benimm afiyet seker olsun tatlimmm
bu arada cavdar unundan cevizli ekmek yaparsan hem tok tutar hemde saglikli olur
anneannemin orda firin var cavdardan cevizli ekmek yapiolar hem tok tutuyo hem lezzetli oluyodu sekercimm
limonla bebikimde aksam mamasi yedilermi:)O

Onlar özel bir diyet uyguluyor günde 10 öğün yiyorlar:) Limon 15 de yiyor olabilir sayamadım:)

Geçmiş olsun canım, iyisindir şimdi umarım.

AZULOS:56.1 (900 GRAM VERMıŞ)
PEPERMıNT:55.7(300 GRAM VERMıŞ)
FSNCELıK:58 (AYNI)
SENSEWıTCH:54(YENI UYE)
SEVGı.55.5(200 GRAM VERMıŞ)
BETUL:56.9(600 GRAM ALMIŞ)
YELıZ:55.4(600 GRAM VERMıŞ)
SCYLLAA.57.9(200 GRAM VERMıŞ)
MESSY:56 (500 GRAM VERMıŞ)
YASEMN.59.8(AYNI)
TWEETY:59.7(600 GRAM VERMıŞ)
TRUF:61.4 (100 GRAM VERMıŞ)
PRENSES:59.3(ŞıŞKıNLıĞı VAR)
YESA:49.5(500 GRAM VERMıŞ)
BURCUHAYAL:51

Gecmis olsun cnm allah sifa versin..

canim benim gecmis olsunn sansliymissin tatlimm merak ettim hangi antidepresani icmistin sen?gerci benimde ilk bes ay istahimi acmadi besaydan sonra muthis bi acilma oldu :gitme:

Hayatım ben paxil ve didarel kullandım son 3 ay cipram a çevirdi doktor panik atak ve anksiyete bozukluğu vardı :( senin neydi?

saol hayatım daha ıyıyım

naneli_yesil_cay.jpg
canim sicak sicak iyi gelir dedim kuzum

slm canlar nasilsiniz bakalim :)) isten geldim yorgunum:))

biraz once tartiya ciktim 49.5 gorunuyorum 500gr gitmis yine ama ben sabah erkenden ac karnina ve ciplak tartilmadigim icin icimden hep 49um demek geliyor ama iste tarti da 49.5 gosterdi bilmiyorum artik hayirlisi :0

yesam kutlarım canım emeklerinin karşılığını alıyorsun harikaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Back
X