• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

100 mesajı geçmedim uyarı veriyo :( ama şööle yapıyim :

"Arkadaşlar işte spor yapmanın temeli ne sporu yaparsanız yapın kalıcı hasarlar vermemek adına (bir mekikzede olduğum için diyorum bunları) yapabileceğiniz ısınma hareketleri arkadaşlar mydearbody tüm sporlar için esastır.

mydearbody.com/tr/egzersizler/gerinme-ve-esneme-hareketleri.html

Yapın gari :) (ısınma hareketleri en az 10 dk yapılır arkadaşlar)

oyy masalllahhh allah nazarlardan saklasin ikinizide tatlimm
yorgan icindemi disindami uyudu kereta?benim kiz once yorgan icine girdi sabah uyandigim yorganin ustunde ayak ucumda yatiodu:)

yorganın içinde canımcım bizim ev soğuk oda biliyor soğuğu
işine nasıl geliyorsa öyle hareket ediyor :((aynı sahibiii:))

valla hadi artık koy prensesin resmini çok merak ediyommmkaydirigubbakcemile

yorganın içinde canımcım bizim ev soğuk oda biliyor soğuğu
işine nasıl geliyorsa öyle hareket ediyor :((aynı sahibiii:))

valla hadi artık koy prensesin resmini çok merak ediyommmkaydirigubbakcemile

canim benimm koydum zaten bitanecik resmi var bi turlu foto mak alamadim. teldende pcye aktaramiorum olmuyoo :((
canim benim yorganin icinde sizide isitiodur kendide isiniodur ne guzel
iyi esin tekme atmioo bilmedenn
esinde kucagina alip seviomuu

100 mesajı geçmedim uyarı veriyo :( ama şööle yapıyim :

"Arkadaşlar işte spor yapmanın temeli ne sporu yaparsanız yapın kalıcı hasarlar vermemek adına (bir mekikzede olduğum için diyorum bunları) yapabileceğiniz ısınma hareketleri arkadaşlar mydearbody tüm sporlar için esastır.

mydearbody.com/tr/egzersizler/gerinme-ve-esneme-hareketleri.html

Yapın gari :) (ısınma hareketleri en az 10 dk yapılır arkadaşlar)

merhaba canım
baktım şimdi haraketlere çok iyi önceden ısınırsak daha yararlı olur tabi
ben yıllar önce haftanın 3 & 4 günü 20 dk evde koşardım 2.5 saat spor ve dans artı hiç kaçamaksız diyet 1 o zaman evde tartıda yok 1 ay boyunca hiç tartılmadım ve sonuç sadece 1 kilo artık nerede yanlış yaptıysammalsanaalsanasmile

merhaba canım
baktım şimdi haraketlere çok iyi önceden ısınırsak daha yararlı olur tabi
ben yıllar önce haftanın 3 & 4 günü 20 dk evde koşardım 2.5 saat spor ve dans artı hiç kaçamaksız diyet 1 o zaman evde tartıda yok 1 ay boyunca hiç tartılmadım ve sonuç sadece 1 kilo artık nerede yanlış yaptıysammalsanaalsanasmile

Yağlar kasa dönmüş yasemincim sadece bedenin küçülmüş ama kilon aynı kalmış sporda böyle bir durum var eğer uzun süreli yaparsan ben de de benzer durum koşarken olmuştu tahta gibi kalmıştım ama kilom değişmemişti gamyoncuiremsu

canim benimm koydum zaten bitanecik resmi var bi turlu foto mak alamadim. teldende pcye aktaramiorum olmuyoo :((
canim benim yorganin icinde sizide isitiodur kendide isiniodur ne guzel
iyi esin tekme atmioo bilmedenn
esinde kucagina alip seviomuu

hmm geçen baktım ya yoktu o zaman yada ben dikkat etmedimm
canımbizimki arada yatmayı sevmez ben kendi tarafıma aldım gece ama benim bellerim tutulmuş sabaha kadar
eşimin babası bugün ameliyat oldu ve güzel geçti ameliyatı eve neşeli geldi lokumu kucağında severken şırktıııı yavrumun bir kaçışı var görmelisinohaoldumsmileohaoldumsmile

Arkadaşlar bu arada diyete girdim gireli benim motor sustu hareket yok ki o kadar bitki çayı elma yiyorum müsliye mi dadansam ara öğün olarak yoksa onla mı kahvaltı yapsam bilemedim. Motor çalışmayınca kaç kilo verdiğimi göremiyorum malum içimdeki kötülükler ağır basıyo :jeyyar:

N'apsam kine? :uhm:

Yağlar kasa dönmüş yasemincim sadece bedenin küçülmüş ama kilon aynı kalmış sporda böyle bir durum var eğer uzun süreli yaparsan ben de de benzer durum koşarken olmuştu tahta gibi kalmıştım ama kilom değişmemişti gamyoncuiremsu

benimde belim ve kalcam da incelme oldu ilk pilatese basladigimda ama kilom 1 kg artti.
kaslar daha agir geliyormus cunku..

sensewitch cigim,
gonderdigin egzersizler esneme ve gerinme hareketleri,
bunlar spordan sonra yapilir; isinma amacli degil..

strech amacli..

dikkat edelim

:olmaz:

nivea body cdsinde bunlari en son yaptirirlardi,ebru salli da esnemeyi en son yaptiriyor;

benimde ezberimde kalmis bunlar, spordan sonra yaparim cogunlukla..

Arkadaşlar bu arada diyete girdim gireli benim motor sustu hareket yok ki o kadar bitki çayı elma yiyorum müsliye mi dadansam ara öğün olarak yoksa onla mı kahvaltı yapsam bilemedim. Motor çalışmayınca kaç kilo verdiğimi göremiyorum malum içimdeki kötülükler ağır basıyo :jeyyar:

sırnaşık şeysırnaşık şeyayyy canım yaaa oda bende var ama benim normal durumum zaten öyleee
scylla bi çay tarif etti bir aktara gidip alamadım o çaylarıı bende,
ona iyi gelmiş metabolizma hızlandıran bir çay ama bağırsaklarınıda çalıştırmış:1hug:a.s.

aa cnm aksine daha cok calismasi lazim;
o kadar su iciyoruz.

tansiyonun dusmese limonlu su onericem ama;
musli iyi olmaz canim,,

sana marankinin tarifini vereyim;
be uygulamistim bir sure,

aksam 1 bardak sicak suyun icine 2-3 kuru kayisi at;
2-3 saat sonra kayisilari ye, uzerine de bardaktaki suyu ic;

1-2 hafta bunu uygula sonra kayisi yerine incirle yap.

donusumlu olarak bunu uygula, ise yariyor

kizlar simdi cikiyoeum,
yarin sabah hepinizin menulerini istiyorum kontrol edicem.

unutmayin;
bugun,
yarin ve cumartesi aksami en az 20 ser dk egzersiz yapana pazar gunu odul olarak sutlu tatli yeme izni var.

ayrica hatirlatayim;
bugun 1 porsiyon sebzenizi ve de 2-3 izgara et, tavuk ya da koftenizi alin.

saglicakla ve de incecik kalin diyet arkadaslarim benimmm.

kizlar simdi cikiyoeum,

unutmayin;
bugun,
yarin ve cumartesi aksami en az 20 ser dk egzersiz yapana pazar gunu odul olarak sutlu tatli yeme izni var.

ayrica hatirlatayim;

hoşçakal cannnnnmmm
:dance:

hmm geçen baktım ya yoktu o zaman yada ben dikkat etmedimm
canımbizimki arada yatmayı sevmez ben kendi tarafıma aldım gece ama benim bellerim tutulmuş sabaha kadar
eşimin babası bugün ameliyat oldu ve güzel geçti ameliyatı eve neşeli geldi lokumu kucağında severken şırktıııı yavrumun bir kaçışı var görmelisinohaoldumsmileohaoldumsmile

oyy kiyamam canimm sana belinmi tutuldu voltaren surseydin iyi gelirdi hayatim
cok gecmis olsunnn sevindim ameliyatin iyi gecmesine canim benimm
lokumu severken slkti demekki lokumcugumda kacti haliyle kiyamam lokumuma ben benim icinde sev tatliskom

motor derken ne motorun bozuldu anlamadim.yurume bandindaki motormu?

kizlar simdi cikiyoeum,

unutmayin;
bugun,

ayrica hatirlatayim;

canım benım
bugun yedıklerımı yazayım
sabah klasık kahvaltı
öğlen corba
akşam ıspanak yıcem yogurtla

canım bıde kacamaklara ceza vermeyı untma olurmu az cok deme hepsıne ceza ver mutlaka.ben akşamları dolasırım zaten burada bakarım kım kaçamak yapmış sende sabahları cezasını verırsın opuyorum kolay gelsın (akşam gıremedıgını soledıgın ıcın dıyorum)kaydirigubbakcemile5

glass-of-water.jpg

kizlar su icmeyi unutmayalimm

Back
X