• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar gunaydin hepinize;

burcuhayal coookk gecmis olsun canimcim;
yasmenn kizinin dogum gununu ben de kutluyorum dun unuttum soylemeyi; ayrşca 2 cocuk ve bu kiloda olmani takdir ve de tebrik ediyorum.

scylaa, prenses soylediginiz naneli sticsi denemedim; bir ara alayim onlardan; ihtiyacim var cunku, kizlar bu aralar tansiyonum cok dusuyor (tatli sifir cunku yediklerimde ondan sanirim)

haftanin sampiyonunu da ayrica kutluyorum.

gelelim kocluguma; cok heyecanlandim beklemiyordum... becerebilirim umarim.

ben sabahlari duzenli giriyorum siteye; tum menulerinizi sabahlari kontrol etsem olur mu?

opuyorum hepinizi...

canimm benim hayirli olsun koclugunn opuyorumnanaktan
mutlaka al sticklerden fazlada yiyemiyosun bi tanesi 54 kalori

8 kilo aldım cnm ilacı aralıkta bıraktım 2 kilosunu şimdi diyetle verdim 8 kilom daha var şöööle 46 oluyim diyorum rahat rahat yiyeyim :) Tabi o 8 kiloyu vermek benim için çok zor yaza kadar anca veririm sanırsam :) ilk kez bu kadar kilo aldım ve ilk kez hamur işi ve abur cubur yemeden bol su içerek kilo veriyorum bu benim ilkim inşallah işe yarar yahu :(

canim benim ben daha bi ay daha kullancam cok korkuyorum daha fazla kilo almaktan cunku sende bilirsin istahina engel olman imkansiz metebolizmada yavas iki saat bisiklet ceviriorum banamisin demiyo gecensene bu bisiklet ve diyetler 9 kilo vermistim simdi etkilemio ilac yuzuncen .bu arada 46 kilo cok dusuk kilo deilmi?cocuk kilosu gibi bisey canim sifir bedenmi olcann :oklava:

Benim sabahtan beri uykum var prensesim valla diyetten diye düşünüyorum tansiyon aşağılarda karbonhidrat almıyorum ondan sanırsam bıraksan klavyenin üzerine salyam akıcak 2 dk dabilmiyorumkismile

Benim sabahtan beri uykum var prensesim valla diyetten diye düşünüyorum tansiyon aşağılarda karbonhidrat almıyorum ondan sanırsam bıraksan klavyenin üzerine salyam akıcak 2 dk dabilmiyorumkismile

canim benim bence o kadar slkma kendini biraz ye biseyler gulum

canim benim ben daha bi ay daha kullancam cok korkuyorum daha fazla kilo almaktan cunku sende bilirsin istahina engel olman imkansiz metebolizmada yavas iki saat bisiklet ceviriorum banamisin demiyo gecensene bu bisiklet ve diyetler 9 kilo vermistim simdi etkilemio ilac yuzuncen .bu arada 46 kilo cok dusuk kilo deilmi?cocuk kilosu gibi bisey canim sifir bedenmi olcann :oklava:

Can kuşum benim boyum 155 cm azcık çocuk gibiyim:ecrin_bebek: bir de kilo korumada da 2 kilo aldığımı düşünerek 46 ya inmek istiyorum kaydirigubbakcemile2

Evet cnm biliyorum vücut bırakmıyo kiloyu yahu ilaçlar acayip yavaşlatıyo metabolizmayı napalım sağlık için alıyoruz işte geçicek tatlım merak etme hepsi geçicek opuyorumnanaktan

Can kuşum benim boyum 155 cm azcık çocuk gibiyim:ecrin_bebek: bir de kilo korumada da 2 kilo aldığımı düşünerek 46 ya inmek istiyorum kaydirigubbakcemile2

Evet cnm biliyorum vücut bırakmıyo kiloyu yahu ilaçlar acayip yavaşlatıyo metabolizmayı napalım sağlık için alıyoruz işte geçicek tatlım merak etme hepsi geçicek opuyorumnanaktan

canimin icin insallahh hayatimmm insallahh opuyorumnanaktanŞeniz

&
size cay yaptim

Arkadaşlar ısınma egzersizleri eklemek istiyorum hareketli link veremiyorum hata veriyo hareketli resimler oldukları için kaydedemiyorum ama sizinle paylaşmak istiyorum nasıl olucak bi yardım lütfen :delphin:

oooooooffffffff prensesiiiim ne bu yaaa daha yeni çay içtim ama bende böyle antika çay takımlarınla dahada zevkli çay yada kahve içiyorum
nasılsın bu arada miniş nasılŞeniz

afiyet seker olsun kuzumm :))

prenses kivrilmis uyuyooo yavrumm:)) lokumm yamyami napioo:))
yerim ben onu zillimm benim o:))

Arkadaşlar ısınma egzersizleri eklemek istiyorum hareketli link veremiyorum hata veriyo hareketli resimler oldukları için kaydedemiyorum ama sizinle paylaşmak istiyorum nasıl olucak bi yardım lütfen :delphin:

canim benim linki kopyalip sonra buraya yapistircaksinn tatlim

valla benim yamyam bu ara bir melek düngece beraber uyuduk sabaha kadarkaydirigubbakcemile3

oyy masalllahhh allah nazarlardan saklasin ikinizide tatlimm
yorgan icindemi disindami uyudu kereta?benim kiz once yorgan icine girdi sabah uyandigim yorganin ustunde ayak ucumda yatiodu:)

Back
X