• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlarrrr bugün diyet yaptığımı bilmeden birçok kişi kilo vermişsin dedi yüzümden veriyorum ben ilk galiba başladım vermeye kiloda değişiklik yok ama yüzüm inceldi. Deneyimli arkadaşlar kilo verme sürecini paylaşabilirler mi??? Yüzümden sonra neresi erir ki :Deyvahedigeldismile
benimde yüzüm sonra göğüs sonra kalçaaa:Saruboceq:

yok yaaa ne mankeniii-tatlicadiarzu-kaç yaşındayım daha bu sene 59 lara düştüm tek şansım bu yaz zayıfladığımda yağdan verdim o yüzden görenler 56 sın sen diyorlardı 38 bedeni çokkk rahat giyerdim şimdi önümüzdeki yaz a kadar mutlakaa isteğime ulaşmam lazım ve birdaha öyle koooocaaaman bir popo istemiyorum
kızımla arkadaş gibiyim çok büyük bir avantaj benim için
övgün için kocaman ŞenizöpüyorumŞeniz
ben sizin yaşınızdayken sizlerin dikkatinin 10/1 ni yapmıyordum baktım yaş geçiyor hadi yasemin kendine gel artık dedim

oooooohhh mislerrr gibiiizemuszemuszemuszemuszemuszemus

ne guzel canim benim yaa ulasirsin bence yaza kadar super olur opuyorumnanaktan

gelelim banaaaaa :))

1-kol

2-bacak

3-gobek

4- 50 sag 50 sol ic bacak hareketi

5- redbook tummy

6- redbook ultimate abs ( ayni kardesimizin pek guzel bir videosu :)

7-koltuk videosu

8- bacaklara kese :))

9- selulit sabunu:) ( valla birazcik acitiyor bacaklarimi ama aci iyidir diyerekten yaptim guzel gibi hemen belli olmaz ama bakacagiz artik gidiyor mu selulitler :))

gelelim banaaaaa :))

1-kol

2-bacak

3-gobek

4- 50 sag 50 sol ic bacak hareketi

5- redbook tummy

6- redbook ultimate abs ( ayni kardesimizin pek guzel bir videosu :)

7-koltuk videosu

8- bacaklara kese :))

9- selulit sabunu:) ( valla birazcik acitiyor bacaklarimi ama aci iyidir diyerekten yaptim guzel gibi hemen belli olmaz ama bakacagiz artik gidiyor mu selulitler :))

Zamanla eridikçe aşınacağından acıtmaz tatlım:)

Zamanla eridikçe aşınacağından acıtmaz tatlım:)

sanirim oyle olacak canim benim kaydirigubbakcemile3 bi de ne kadar gidecek hic bilmiyorum valla CADIARZU bi de gunde en fazla kac bardak yesil cay icilebilir acaba sositososito

4 demisler sanki internette :))

Son düzenleyen: Moderatör:
YESIL CAY ICMEK ICIN 25 NEDEN (ALINTIDIR)

1.Yeşil çay ve kanser:

Melekler Mekanı - Yeşil Çay İçmek İçin 25 neden Yeşil çay kanser riskini azaltır. Yeşil çay, C vitamininden 100 misli daha etkili ve E vitamininden 25 misli daha iyidir. Bu durum kansere bağlı olduğuna inanılan hücrelerin korunmasına yardım eder.

2. Yeşil çay ve kalp hastalıkları:
Yeşil çay, kolesterol seviyesini düşürerek, kalp hastalığına ve felce karşı koruyucu olur. Kalp krizinden sonra bile, hücre ölümlerini önler ve kalp hücrelerinin geri kazanılmasını hızlandırır.

3. Yeşil çay ve yaşlanmayı geciktirme:

Yeşil çay, serbest radikallere karşı savaşan Polyfenol adlı bir antioksdan içerir. Bunun anlamı, yaşlanmaya karşı savaşmada ve uzun ömürlü olmayı desteklemede yardımcı olur.

4. Yeşil çay ve kilo verme:
Yeşil çay kilo vermenize yardımcı olur.
Yeşil çay yağları yakar ve metabolizma hızına doğal olarak destek sağlar. Bir günde 70 kaloriye kadar yakar. Bunun anlamı 1 yılda 3-4 kg zayıflama demektir.

5. Yeşil çay ve deriniz:
Yeşil çaydaki antioksidan, kırışma ve cilt yaşlanmasına neden olan serbest radikallerin zararlı etkilerine karşı cildi korur. Yeşil çay yrıca cilt kanserine karşı savaşa da yardımcı olur.

6. Yeşil çay ve artrit (mafsal iltihaplanması):
Yeşil çay, romatoid artrit riskine karşı koruma ve azalma sağlar. Yeşil çay, kıkırdak dokuyu tahrip eden enzimi bloke ederek, bu dokuyu kruyarak sağlığınıza faydalı olur.

7. Yeşil çay ve kemikler:
Bu konudaki en önemli nokta, yeşil çayda bulunan yüksek florid miktarıdır. Kemiklerinizi kuvvetli tutmaya yardımcı olur.
Her gün yeşil çay içerseniz, kemik yoğunluğunun korunmasına yardım eder.

8. Yeşil çay ve kolesterol:
Yeşil çay, kolesterol seviyesinin düşmesine yardımcı olur. Ayrıca kötü kolesterol seviyesini düşürerek, iyi kolesterol ile kötü kolesterol oranını da iyileştirir.

9. Yeşil çay ve obezite (aşırı şişmanlık):
Yeşil çay, yağ hücrelerindeki glikozun hareketini durdurarak, obeziteyi önler. Sağlıklı bir diyette iseniz, düzenli spor yapın ve Yeşil çay için, obez olma ihtimali kalmaz
.

10. Yeşilçay ve şeker hastalığı:
Yeşil çay, lipit ve glikoz metabolizmasını iyileştirir, kan şekeri seviyesindeki hızlı artışları önler ve metabolizma hızını dengeler.

11. Yeşil çay ve Alzheimer:
Yeşil çay, hafızanızın desteklenmesine yardımcı olur. Alzheimer için bir tedavi yöntemi olmamasına rağmen, beyinde Alzheimere yol açan azaltılmış asetilkolin işleminin yavaşlamasına yardım eder.

12. Yeşil çay ve Parkinson:
Yeşil çaydaki antioksidan, beyinde Parkinson hastalığına neden olan hücre hasarının önlenmesine yardım eder. Yeşil çay içen insanlar Parkinson'un gelişmesinden daha az etkilenir.

13. Yeşil çay ve karaciğer:
Yeşil çay, karaciğer problemi olan insanlarda organ nakli başarısızlığının ölenmesine yardım eder. Araştırmalar, yeşil çayın yağlı karaciğerdeki zararlı serbest radikalleri yok ettiğini göstermiştir.

14. Yeşil çay ve yüksek kan basıncı:
Yeşil çay, yüksek kan basıncının önlenmesine yardım eder. Yeşil çayın içilmesi, yüksek kan basıcına yol açan angiotensin enzimini kontrol altında tutarak, ka n basıncının düşük tutulmasına yardımcı olur.

15. Yeşil çay ve gıda zehirlenmesi:
Yeşil çayda bulunan catechin (kateşin), gıda zehirlenmesine neden olan bakterileri öldürebilir ve bu bakterilerin ürettiği toksinleri yok eder.

16. Yeşil çay ve kan şekeri:
Kan şekeri yaşın ilerlemesi ile artmaya eğilimlidir, ancak Yeşil çayda bulunan polyphenil ve polysakkaritler kan şekeri seviyesini düşürmeye yardım eder.

17. Yeşil çay ve bağışıklık:
Yeşil çayda bulunan polyphenol ve flavonoidler, enfeksiyonlara karşı savaşıp sağlığınızı güçlendirerek, bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olur.

18. Yeşil çay ve soğuk salgınlığı/grip:
Yeşil çay, soğuk almanızı ve grip olmanızı önler. Yeşil çaydaki C vitamini, grip ve genel soğuk algınlığı tedavisine yardımcı olur.

19. Yeşil çay ve astım:
Yeşil çayda bulunan Theophylline (Merkezi sinir sistemi üzerinde uyarıcı etkisi bulunan doğal bir ksantin türevi), astımın şiddetini azaltır ve bronş kanallarını destekleyen kasları gevşetir .

20. Yeşil çay ve kulak enfeksiyonu:
Yeşil çay, kulak enfeksiyonu problemin yardımcı olur. Kulağı doğal şekilde temizlemek için, yeşil çaya bir pamuk stiği daldırın ve enfekte olmuş kulağı temizleyin.

21. Yeşil çay ve Herpes hastalığı:
Yeşil çay, Herpes hastalığının lokal interferon tedavisinin etkinliğini arttırır. Önce Yeşil çay kompresi uygulanır ve sonra interferon tedavisinden önce cildin kurumasını sağlayın.

22. Yeşil çay ve diş çürümesi:
Yeşil çay, diş hastalıklarına yol açan bakteri ve virüsleri yok eder. Ayrıca ağız kokusuna neden olan bakterilerin gelişmesini de yaavaaşlaatır.

23. Yeşil çay ve stres:
Yeşil çayda bulunan bir amino asit olan L-theamine, stresin ve endişenin/kaygının hafiflemesine yardımcı olur.

24. Yeşil çay ve alerji:
Yeşil çayda bulunan antioksidan bir madde olan EGCG (epigallocatechin gallate) alerjileri hafifletir. Eğer alerjiniz varsa, gerçekten yeşil çay içmelisiniz.

25.Yeşil çay ve HIV virüsü:
Japonya'daki bilim adamları, yeşil çayda bulunan EGCG maddesinin HIV virüsünün sağlıklı bağışıklık hücrelerine yapışmasını durdurabildiğini bulmuşlardır. Bunun anlamı, yeşil çay HIV virüsünün yayılmasını durdurmabilmektedir.

Kızlaaaarrrrrr 500 adet ipimi atladım ısındım soğudum 1 saat sporumu yaptım. Bol suyumu içtim. Acayip acıktımmm ama direniyorum yatıcam şimdi inşallah yarın da erken kalkabilirim de işe gitmeden tekrar atlarım ipimi eyvahedigeldismile

Şu göğüsten kilo vermesek olmuyo di mi yaaa göbek durur ööööle göğüslerden verirsin memeler sallanır sonra yürüdükçe bi aşağı bi yukarı boshayallersmile

sanirim oyle olacak canim benim kaydirigubbakcemile3 bi de ne kadar gidecek hic bilmiyorum valla CADIARZU bi de gunde en fazla kac bardak yesil cay icilebilir acaba sositososito

4 demisler sanki internette :))

Mehmet Öz 3 ideal diyor canım en fazlasını bilmiyorum ama abartmamak lazım diye düşünüyorum CADIARZU

Kızlaaaarrrrrr 500 adet ipimi atladım ısındım soğudum 1 saat sporumu yaptım. Bol suyumu içtim. Acayip acıktımmm ama direniyorum yatıcam şimdi inşallah yarın da erken kalkabilirim de işe gitmeden tekrar atlarım ipimi eyvahedigeldismile

Şu göğüsten kilo vermesek olmuyo di mi yaaa göbek durur ööööle göğüslerden verirsin memeler sallanır sonra yürüdükçe bi aşağı bi yukarı boshayallersmile

500 ip atladın bir de arkasından spor mu yaptın delikafadulden
tebrik ederim valla süpersin. alkisalkisalkis

masallah canim benim super olmus :nazar::teytey:

Mehmet Öz 3 ideal diyor canım en fazlasını bilmiyorum ama abartmamak lazım diye düşünüyorum CADIARZU

3-4 diyelim o zaman canim zaten bi 10.30da ara var o zaman bi ogle arasi bi de aksam icmeyi dusunuyorum hadi hayirlisi bakalim zemuszemus

Tuvalete hiç çıkmama veya çok seyrek çıkmaya kabızlık, peklik ya da inkıbaz denir. Tıp dilinde ise konstipasyon adı verilir. Yeterince sulu şeyler yememe, sinir bozukluğu, bağırsak tıkanıklığı, sindirim sistemi bozuklukları, hormon dengesizliği, basur, fıtık boğulması, kabızlığı doğuran nedenler arasındadır. Ayrıca günlerinin büyük bir kısmını oturarak geçirmek zorunda olanlarla, hamilelerde ve yaşlılarda görülür. Öncelikle kabızlığa neden olan hastalığı tespit etmek gerekir. Esas nedeni tespit etmeden alınacak müsil ilaçları kötü sonuçlar doğurabilir. Kabız omayı önlemek için, sebze çorbaları ve yemekleri, mercimek, ıspanak, salata, balık ve çavdar ekmeği yemek çok faydalıdır. Ayrıca erik reçeli, bal, üzüm, kayısı veya elma yemek; bol su veya şerbet içmek de yararlıdır. Müzmin kabızlıktan şikayet edenlerin de; fazla et, yumurta, peynir, beyaz ekmek, muz gibi yiyecekleri azaltmaları, kahve çay ve sigarayı en az miktara indirmeleri, alkolü bırakmaları gerekir. Kabızlığı gideren ilaçların fazla miktarda ve uzun süre kullanılması kötü sonuçlar doğurabilir. Bu nedenle ilaçları kullanırken tavsiye edilen miktarları aşmamak gerekir.

Prof. Dr. ıbrahim Saraçoğlu kabızlığın giderilmesi için zeytinyağlı pırasa yemeğini öneriyor.

Haftada en az 4 kere pirinçsiz olarak hazırlanan zeytinyağlı pırasa yemeği tükettiğinizde kabızlık sorunu ortadan kalkar. Bu kabızlığa karşı mükemmmel bir çözümdür.

Kabızlığı Nasıl Geçirebilirim?

Kabızlığı tedavi etmenin en önemli en güzel yolu kişinin her gün yemek yemesidir. hangi gıdaların sizi kabız yaptığını biliyorsanız ozaman hastaneye gitmenize paralar harcamanıza gerek yoktur. kabızlığı tedavisi için evde yapılacak en iyi şey kişinin lifli gıdalar almasıdır. Kuru üzüm kepek, kepek, yulaf ve diğer tüm tahıl günlük, sıcak bir banyo gerçekten kabızlığa iyi gelecektir.

Kabızlığı evde doğal yollarla tedavi etmenin yolları:
* Vitamin ve mineral alımı. vücudun elbette virtamin ve minerale ihtiyacı vardır. Bundan dolayı vitamin alıp meyve yemek kabızlık ile başa çıkmanın en önemli adımlarından biridir.
* Ne zaman Kabız olan, orada yeterli sıvı sistem bulunuyor. Sen, meyve suyu daha fazla içme suyu konsantre istiyorsanız, Mayıs ve yüz olduğu bilinmektedir besinler kabızlık neden kalıyorum.

Eğer bir şey peynir, ekmek ve süt, sizi ne kadar yemek kısmak isteyebilirsiniz. Eğer hala sorun mu yaşıyorsunuz, size kabızlık olduğu henüz kabul olması için diğer doğal tedavileri hakkında doktorunuzla konuşmak istiyorum Mayıs bulmuşumdur. Eğer bu işe yaramazsa, doktorunuz size bir reçete vermek veya üzerinde gövde ile gidiyor bulmak için bazı ek testler yapmak gerekebilir

Kabızlık problemi zaman zaman hepimizin başına geliyor ve ne derece zor olduğunu biliyoruz.ışte kabızlığın önüne nasıl geçilir ve kabızlık nasıl tedavi edilir ?
ıbrahim Saraçoğlu’ndan aldığımız bilgiye göre ; Portakal yaprağı şaşırtıcı bir şekilde şiddetli ve kronik kabızlık şikayeti olanlar için emsalsiz bir destekleyici kür niteliği taşıyor.bu kür şöyle uygulanıyor:
Malzemeler :

9-10 adet taze portakal yaprağı,
1 su bardağı su.

Uygulanış biçimi :
9-10 adet TAZE Portakal Yaprağı, bir bardak suda altı dakika hafif ateşte kaynatılır. 6′ncı dakikadan sonra ocaktan indirilir ve ılımaya bırakılır. Sabah kahvaltısından 1 saat sonra tamamı içilir.

Bir hafta boyunca bir gün arayla her defasında taze hazırlayarak içilir ve kür sonlandırılır. Kabızlık şikayetinin durumuna göre haftada 2-3 defa tekrar edilebilir.

Not: Kurutulmuş portakal yaprağının bu anlamda etkisi yoktur ve kullanılmamalıdır. Prof.Dr.ıbrahim A.SARAÇOĞLU

herkese selaaaaam
bu ara pek yazamadım scyllanın dediği gibi bende geçen salıdan beri, cozutmuş durumdayımsempatiksalakcinniyani buraya yediklerimi yazmadımmı bilinki oldukça düzensizim ohaoldumsmile
tabiii bugünde beslenmem gayet kötüüüCADIARZU
bu sabah 7.00 iyi başladım 1 kuru incir 1 bardak süt
wc problemim halaaa devaaaam ne yaptıysam :1no2:olmuyor

sonra saat 13.00 da dışarı çıktım acilen benm öğle yemeği saat 15.00 da çooooook aç bir şekilde ortaya çıktı
spor yapamıyorum yine eyvahedigeldismilehemen fark etti vücut
bugün sadece yürüdümmm:mymeka:
işte böylleeeee:tomato::çok üzgünüm:

canimm senin icin bunu buldummm

Ahmet Maranki, 26 Martta katılmış olduğu Herşey dahil programında kabılık için faydalı bitkiler, şifalı kokular ve şifalı taşlardan bahsetti. Önce bu şifalı taşların adını verelim. Arkasından da diğer önerilerimize geçelim.
* Şifalı Taşlar : Kabızlık sorunu için kullanılacak şifalı taşlar, Aytaş, Amber ve Sitrindir. Bu taşların reng beyaz olduğundan, vücudun enerjisini ayarlamaya yardımcı olur.
* Şifalı Kokular : Ihlamur,limon,lavanta,kokuları kabızlık için faydalıdır.
* Şifalı bitkiler : İncir ,mürdüm eriği ve kuru kayısı kabızlık için sondere faydalı ve kesin çözümdür. Bu meyveleri Sıcak suyun içinde bekletip, suyunu içer, meyvelerini de yerseniz, 3-4 gün içinde kalın bağırsakları temizleyerek, kabızlık sorununuzu çözer.

Back
X