• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ashminukalcim saol canim boyunu bildirdigin icin hemen duzelteyim

ekecik sen de hosgeldin canim daim olman dilegiyle gun icerisinde yaz ne yedin ne ictin carsambalari da kilonu paylas emi zemuszemus hadi goreyim seni sempatiksalakcinni

Yesa cim beni de listeye ekler misin? Boy:163 kilo 59 optum kaydirigubbakcemile2

Bu arada menucugum:

S:Vanilyali yogurt, yabanmersini ve musli,salata,sut
Ara:elma=elmali kizilcik cayi
Ogle:Mercimek;salata;2 dilim koca ekmek
Ara:2 kivi
Aksam:Yogurt,cevizli musli,1 kivi

Aktivite:Bugun disarda magazalari gezmekten yorulmusum.Onu da sayiyorum spordan + 40 dk cross

SEvgiler hepinize

Son düzenleme:
Pepperciğim alıntı yapma özürlü olduğum için öööle ortaya yazıyorum artık:delphin: canım çamaşır iği ya da kullanılmayan kablo yok mu onla idare et derim acayip ter attırıyor ardından hemen banyo yapmak zorunda kalıyorsun akannehir

ok.. canim sagol; kablo bisey bulayim evden de bende deneyeyim ip atlamayi;
daha once de yazmistim; ben cocukken annem hep ip atlayarak zayiflardi; bir de limon yiyerek; tansiyon problemi olmayanlara limonu oneririm (annem resmen yerdi, sadece kabugunu birakirdi) :))

Canımcım evet süt ve yoğurtta da kalori var hem de yağlı olanlarda oldukça fakat bunların değerlerine baktığında az bir miktarı karbonhidrattan gelmektedir. Çoğunluk proteindir. Unutmayın ki proteinli yiyeceklerde de kalori vardır arkadaşlar sadece yağ ve karbonhidratta değil. Ama içtiğin süt senin kaslarının beslenip güçlenmesini sağlayarak günlük tükettiğin minimum kalori miktarını arttıracaktır. Süt sağlıklı birşey ve 2 adet lays yemekten daha iyidir (2 adet yaprak lays de 100 kalori )

canim tavsiyelerinize uyup egzersizden sonra sut iciyorum; zaten benim cips deyince midem bulaniyor; artik sagliksiz seylerin adini bile duysam midem bulaniyor; saglikli beslenme hastalik oldu ben de ... (iyidir ama diy mi)

merhaba ben de diyetteyim yaklaşık bir hafta olacak.daha önceki yediklerimin neredeyse yarısını yiyorum ama ben de pek bir değişiklik yok yaaa:(tatlıyı hayatımdan çıkardım diyebilirim. siz hemen başlayınca bir hafta içinde değişiklik oldu mu? yoksa önce vücut kendini alıştırıyor daha sonra mı vermeye başlıyorsun.biraz motiveye ihtiyacım var.bu arada kilom 59,boyum 1.57 .49 kilo olmak istiyorum..

hosgeldin cnm;
ben 12 gunde 900 gr verdim;
yavas olup yagdan gitmesine raziyim.
ama bu hafta suprizim olabilirrrrrr

sabah iki dilim tambugday
light labne zeytin domates cay
ogle simit ayran
aksamda pirasa yicem insalla

pirensesim, iyi gidiyorsunn

Takip edenler bilir haftada bir gün mutlaka cozuturum, bugün cozutma günümdü:(

Sabah 2 dilim ekmek yedim ama ev ekmeği olduğundan 4 dilim diyin ona siz. Saça ve krem peynirle yedim.

Öğlen yemedim çünkü kahvaltıyı 12 de yapmıştım.

Akşam da pide döner patates kızartması yedim bir de kola içtim. Sonra da 2 baklava yedim:(

Şimdi ben bunları nasıl yakıcam, akılsız kafam mafoldumben

:mymeka:
tammmm cezaliksin canim;
pazar gununu sporla gecir de aklin basina gelsin;
sabahtan yuruyus,( 1 saat)
aksam uzeri de 40 dk sevdigin baska bir sporu veriyorum sana odev olarak..

canlarim simdi geldim alisveristen cok guzel haberlerim var oncellikle yesil cay aldim 2 paket biri ise gidecek biri evde kalacak karisik aldim (icinde 5 degisik cesit var, limonlu , portakalli, elma-artmutlu, ananas-grayfurt sonuncu da yaban mersini, kizilcik gibi bi sey sanirim ceviri yapmaya calistim ama:)

iste resim 1:))

gelelim ikinci aldigim seye (kabak lifi buldum sonunda ama almadim cunku daha guzel bir sey buldum satici da ben tavsiye etmem cok sert cildini kotu edebilir dedi:)
ben de icinde binbir cesit bi sey olan masaj sabunu aldim selulit sabunu diye de geciyor bugun ilk defa kullanacagim umarim guzel olur kokusu pek guzel sekli de pek guzel:)

resim 2 ayy tozlu gibi cikmis valla degil:))

cellulite kelimesine dikkat:))

baska seyler de aldim da onlari karistirmayim :))))

neymis o baska seyler merak ettik; :jeyyar:
neysee,
gule gule kullan cnmcim; hadi bakalim; kahrolsun selulitler;

sana ayrica ebru salli pilates; bridge-kopru hareketini oneriyorum; benim selulitlerimi azaltti bu hareket..

herkese selaaaaam
bu ara pek yazamadım scyllanın dediği gibi bende geçen salıdan beri, cozutmuş durumdayımsempatiksalakcinniyani buraya yediklerimi yazmadımmı bilinki oldukça düzensizim ohaoldumsmile
tabiii bugünde beslenmem gayet kötüüüCADIARZU
bu sabah 7.00 iyi başladım 1 kuru incir 1 bardak süt
wc problemim halaaa devaaaam ne yaptıysam :1no2:olmuyor

sonra saat 13.00 da dışarı çıktım acilen benm öğle yemeği saat 15.00 da çooooook aç bir şekilde ortaya çıktı
spor yapamıyorum yine eyvahedigeldismilehemen fark etti vücut
bugün sadece yürüdümmm:mymeka:
işte böylleeeee:tomato::çok üzgünüm:

bitanecim; asil cok yedigin zaman buraya yaz ki; verelim cezani , cek; caydirici olsun bidaha yapma; sen de kurtul biz de..
simdiiii,
cezalardan ceza begen.

sanma ki pazar gunu laylaylomm eglenerek bir gun gecireceksinnnn
sana en az 5 km yuruyus veriyorum;
artiii, en az 20 dk sevdigin baska bir sporu yapacaksinnn:mymeka:

hıııı ne dedin menü mü dedin? ya 2-3 tane patates kızartması yedim, kolamı diet içtim sen niye ortalık karıştırıyorsun hain domdom alsanaalsanasmile
Ben sana hiç öyle yapıyor muyum mafoldumben

Neyse ben saklanayım, koç ya da burcu sorarsa burda değilim şutarafagitti

eyvahedigeldismile

gordugun gibi yakalandin;

kacabilirsin ama saklanamzsin bizdennn
:jeyyar:

hıııı ne dedin menü mü dedin? ya 2-3 tane patates kızartması yedim, kolamı diet içtim sen niye ortalık karıştırıyorsun hain domdom alsanaalsanasmile
Ben sana hiç öyle yapıyor muyum mafoldumben

Neyse ben saklanayım, koç ya da burcu sorarsa burda değilim şutarafagitti

eyvahedigeldismile

Canım kaplardan bahsetmiyoruz ki su bardaklarından bahsediyoruz.Litreden ve su bardağından.3 su bardağı=0,5 6 su bardağı=1 lt edera.s:sm_cool:

ben cup kelimesini kupa diye de ceviririm bardak diye de opuyorumnanaktan valla sozlukte de oyle yaziyor ama 6 diyelim o zaman benim icin problem yok zaten ben hic icmiyorum dermisim kaydirigubbakcemile3 yok yok 500mlik siselerden iciyorum bardaktan icemiyorum da olumunekankayizsmile

kizlar artik su polemige bir son verelim;
alin 1,5 ltlik bir pet sise; doldurun sabahtan; aksama kadar bardak bardak bitirin;

artik cay bardagiyla mi icersiniz; kahve fincaniyla mi, su bardagiyla mi, orasi onemli degil..

aaaaa:olmaz:

bugün yediklerimi yazayım
kahvaltımı çok geç ettim:2 dilim kepek ekmeği,biraz lor peynir,5 tane zeytinihaşlanmış yumurta
ara:1 bardak süt
akşam dışardayık:çorba ,bol salata,1 dilim kepek ekmeği çok pilav
çay içtim şekersiz
150 tane ip atladım ,birazdan bisiklet çevireceğim inşallah.
ya kızlar ben meyve yiyemiyorum yani yemek aklıma gelmiyor.siz yiyor musunuz?

pilavı çok yazmışım çok az olacaktı:)

az ğpilavi ip atlayarak odedigin icin tebrikler cnmm

Kızlaaaarrrrrr 500 adet ipimi atladım ısındım soğudum 1 saat sporumu yaptım. Bol suyumu içtim. Acayip acıktımmm ama direniyorum yatıcam şimdi inşallah yarın da erken kalkabilirim de işe gitmeden tekrar atlarım ipimi eyvahedigeldismile

Şu göğüsten kilo vermesek olmuyo di mi yaaa göbek durur ööööle göğüslerden verirsin memeler sallanır sonra yürüdükçe bi aşağı bi yukarı boshayallersmile

super sporlarrrr;

:roflol: bu arada kopardin beni deli kiz;
merak etme, spor yaparak zayiflarsan sallanmazlarrrr

kizlar beni unutmayin hic sormuyosunuzz valla veya bisey yazmionuz

ahh tatli prenses; minik prensess; seker kiz candyyy;

seni unutur muyuz;
nasil gidiyor;
iyi misin?
basladin mi pilatese

kizlaaarrr,
tum mesajlarinizi okudum, cevaplarini yazdim;
gelelim banaaaa

dun sabah peynir maydonoz 1 ad haslanmis yumurta ile kahvalti

yarim saat walk at home

ardindan 1 bardak y.yagli sut

oglen
teyzeme gittim misafirlige
coookk seyler hazirlamisti yine de olcuyu kacirmadim fazla
1 ad. pogaca
haslanmis patates,
yogurtlu havuc salatasi
+ 1,5 kasşk kadar manti yedim.

ara 1 fincan sekersiz nescafe

aksam
yok

ara 1 dilim biskuvş tatlisi
(annem cok israr etti; ama aksam yemegi de yemedim)

bugun ki sutlu tatli hakkimi pesin pesin yemis oldum..

kizlarr bu arada
bu sabah esim kursa giderken onunla beraber kalktim;
sonra tartildim;
sonra ooo kadarr sevindim ki, heyecandan uyuyamadim tekrar

guzel kilo vermisim bu hafta..

umarim carsambaya kadar geri almam, ya da ne bileyim bi aksilik olmaz..

carsambayi iple cekiyorum simdi..

Şeniz

kizlar beni unutmayin hic sormuyosunuzz valla veya bisey yazmionuz

Ay kuzuuum kıyamam sana prensesimiz alınmış mı kıyamam opuyorumnanaktan sen neler yedin ki kuzum (sıcak çikolatayı okurken görmedim sanma, inşallah su ile yapmışsındır prensesçiğim bir de sütle yaptıysan woooooooooooooooooooooooooooooooow kafamçokkarıştı

kizlarr bu arada
bu sabah esim kursa giderken onunla beraber kalktim;
sonra tartildim;
sonra ooo kadarr sevindim ki, heyecandan uyuyamadim tekrar

guzel kilo vermisim bu hafta..

umarim carsambaya kadar geri almam, ya da ne bileyim bi aksilik olmaz..

carsambayi iple cekiyorum simdi..

Şeniz

Allahım bize de nasip olsun inşallaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq: Ben dün tartıldım karnımın tok haline (hiç bi zaman olmadı da bu diyete başladım başlayalım) 55.200 düm :( üff yaa kaçamak yapsam gam yemiiiceeem ama kızlar dün ip atladıktan sonra sabah karnım inmişti azcık da bel göbek sırt çalıştım valla her yanım et kesiği ama mutluyum bu sefer olucak galiba guclubacismile

Eveeettt Pepperciğim dünkü mönümü yazıyorum tatlişkom:

Sabah : 1 kase müsli meyveli (light süt ile götürdüm:) ) / 2 kuru erik 2 kuru kayısı

Ara: Yeşil çay / 2 dilim armut

Öğle: 1 kase tavuk sulu az yağlı şehriye çorbası
iceberg
2 kepçe yoğurt
tuz yok
yeşil çay

Ara: 1 avuçtan az meyveli müsli (sütsüz)
Yarım yağlı 100 ml. süt ile neskafe şekersiz tatlandırıcılı

Ara: 10 adet tuzlu leblebi

Akşam: 1 kase tavuk sulu az yağlı şehriye çorbası
iceberg
2 kepçe yoğurt
tuz yok

Akşam: 50 ml. light sütümle neskafe şekersiz 2 bardak
1 bardak adaçayı
1 bardak açık normal çay

2.5 lt. suyumu, bebe aspirinimi, multivitaminimi içtim

ıp atladığımı zaten söyledim

(ınşallah kilo veriyorumdur :(

Son düzenleme:
wc problemim halaaa devaaaam ne yaptıysam :1no2:olmuyor :

Canım ben o sorunu en sağlıklı şekilde sabah müsli yiyerek ardından da yeşil çay içerek çözdüm.

Aksi halde piyasada sinamekili çaylar var ama ben ölecek gibi oluyorum onun yaptığı sancıdan, tansiyonumu düşürüyor gözlerim kararıyor öyle oldum yani bir keresinde onda beri tövbe allah içemem.

Bir de sinamekili çaylar bağırsaklardaki yararlı bakterilerimizi (probiyotikler) dışarı atıyor diye biliyorum, o yüzden zaten bağımlılık yapıyo o çayları içmeden bir daha çıkamıyorsun. Peki bu bakteriler neden önemlini şöyle söyliyim arkadaşlar;

Alıntıdır
Probiyotiklerin görevleri:

Bağışıklık sistemini güçlendirmek.
Yiyeceklerin hazmını kalaylaştırmak.
Vitaminlerin (K vit, biyotin, B12, niasin vb) sentezini yapmak.
Bağırsak duvarını zararlı maddelerden korumak ve bağırsak geçirgenliğini azaltmak.
Toksinlerin kan dolaşımına geçmesini engellemek.
Besin alerjilerini ve ekzemayı önlemek.
Kronik enflamatuvar (iltihabi) hastalıkların oluşumunu engellemek.
Kanseri önlemek.
Yaşlanmayı yavaşlatmak.
Depresyonu hafifletmek.
Otizm bulgularını hafifletmek.
İshali önlemek ve tedavi etmek.
İdrar yolu iltihaplarını önlemek.
Kabızlığı tedavi etmek.
Böbrek taşlarının (okzalat) oluşumunu azaltmak.

Kaynak: bugday.org

Allahım bize de nasip olsun inşallaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq: Ben dün tartıldım karnımın tok haline (hiç bi zaman olmadı da bu diyete başladım başlayalım) 55.200 düm :( üff yaa kaçamak yapsam gam yemiiiceeem ama kızlar dün ip atladıktan sonra sabah karnım inmişti azcık da bel göbek sırt çalıştım valla her yanım et kesiği ama mutluyum bu sefer olucak galiba guclubacismile

insallah canimm;
demistim size;
bir sure sonra kilolar cozulecek ve de takr takir gitmeye baslayacak diye;
insallah da oyke olur..

ben bu hafta gecen haftadan farkli ne yaptim bilmiyorum;

sadece spordan sonra sut icmeye basladim farkli olarak; o mu fayda eti acaba.

gelelim kabizlik probleminize;

bu benim yillardir kronik sorunumdur;
hafta d a1-2 ancak cikarim en fazla..

ama bu aralar iyiyim;
diyet beslenince; 2 lt suyu icince faydali oluyor;

bir de abana iyi gelen,

yesil cay-hibiskus karisimi yapiyorum, gun de 3 fincan iciyorum.

hibiskus cok faydali, bizim sirkete sudanli musteriler gelmislerdi gecen yil; hediye olarak getirmislerdi, onlardan ogrenmistim..
o zamandan beri alirim..

zaten hazir satilan poset caylardan kirmizi renkli olanlarin (kusburnu vs. ) hepsinin icinde var bu hibiskus..

bagirsaklari guzel calistiriyor; tavsiye ederim

(hatta icer icmez kosuyosunuz tuvalete, o kadar)

neymis o baska seyler merak ettik; :jeyyar:
neysee,
gule gule kullan cnmcim; hadi bakalim; kahrolsun selulitler;

sana ayrica ebru salli pilates; bridge-kopru hareketini oneriyorum; benim selulitlerimi azaltti bu hareket..

canim oncelikle egzersiz sonrasi sut gercekten cok iyiymis ben de icmeye calisiyorum egzersizden sonra 45dk 1 saat icerisinde olumunekankayizsmile
canim bi elbise aldim, babama hediye aldim,corap aldim, bi de kaju aldim ohaoldumsmile

bridge-kopru hareketinin resmi neyim var mi canim yaa onu da yapacagim tum videoyu yapmak istemiyorum ben kendi videolarimdan memnunum da sirf bu hareketi de ekleyim o zaman insallah kaydirigubbakcemile4

Back
X