• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar nasıl gidiyor çalışmalar
bizim internette sorun vardı 2 gündür giremedim o yüzden.

cow-dance.gif

kizlar ben geldimm hu hu huuuuu
anneanneme gidip geldim ondan yoktumm canlar

ayy kizlar size uydum,
ip atladim 100 tane

kalp krizi gecirecektim nerdeyse, oluyordum..

isinmadan yapmamak lazim bunu;

nabzim oyle hizlandi ki bayilacaktim....

[QUOTE=peppermint;11354515

kizlar valla siz iyi degilsiniz;

hafif siyirma durumlari var..

akliniza mukayyet olun canlarim; diyet yapicaz diye tirlatmayalim..:roflol: kafamçokkarıştı[/QUOTE
mirmirmirmirmirmirmirmir
ayyy yeni kalktım ama aç kalktım sütlü ekmek yedimcokacimcoook sensewitch
beni motiveleyemediiiiii:ecrin_bebek:

peppermint;11354515 kizlar valla siz iyi degilsiniz; hafif siyirma durumlari var.. akliniza mukayyet olun canlarim; diyet yapicaz diye tirlatmayalim..:roflol: kafamçokkarıştı[/QUOTE mirmirmirmirmirmirmirmir ayyy yeni kalktım ama aç kalktım sütlü ekmek yedimcokacimcoook sensewitch beni motiveleyemediiiiii:ecrin_bebek:[/QUOTE .!.:
Hadi ordan alsanaalsanasmile deli ben gelip senin yerine yapmadığım kaldı iliklerimde hissettim senin spor yapmanı sempatiksalakcinni

Ya ama ben açım 19:00 bile olmamıştı akşam yemeğini yiyeli.Sadece 3 kaşık etli pilav yedim bir de ayran içtim Bir büyük kupa da yeşil çay içtim tabi yine şekersiz.Su da içtim.1 kare de çikolata yedim.Aç yatacağım.Kardeşim karşımda kocaman çikolatayı yiyor:sinifsinif:
500 kere de ip atladım.Birazdan da mekik çekerim:S

Arada börek ve muzu görmedik sanma bir de meyvenin adedini yazmamışsınnnn kaçamak mı var yoksa akannehir

canim benim biraz idare etceksiniz beni kendime engel olamiorum cunku sende bilirkin kriz gibi gelioo:(( 80 dakika bisiklet cevirdim ama gulum kilo almimm oda kar diyorum ama bi 57 ye dussemmm sonrada 55 super olcak ya
muz bi tane armut bitane mandalina uc tane yedim kuzum

peppermint;11354515 kizlar valla siz iyi degilsiniz; hafif siyirma durumlari var.. akliniza mukayyet olun canlarim; diyet yapicaz diye tirlatmayalim..:roflol: kafamçokkarıştı[/QUOTE mirmirmirmirmirmirmirmir ayyy yeni kalktım ama aç kalktım sütlü ekmek yedimcokacimcoook sensewitch beni motiveleyemediiiiii:ecrin_bebek:[/QUOTE .!.:
canim benimmm sutlu ekmek nasil bisey?anneannemde cok severi ilik sutun icine taze ekmek dograr seker ekeler seninkide oyle biseymu gulumm

Ya ama ben açım 19:00 bile olmamıştı akşam yemeğini yiyeli.Sadece 3 kaşık etli pilav yedim bir de ayran içtim Bir büyük kupa da yeşil çay içtim tabi yine şekersiz.Su da içtim.1 kare de çikolata yedim.Aç yatacağım.Kardeşim karşımda kocaman çikolatayı yiyor:sinifsinif:
500 kere de ip atladım.Birazdan da mekik çekerim:S

şimdi ben sütlü ekmek yemiş biri olarak beni dinlermisin bilmemde ben yinede diyeyim
meyva dan sonra süt yada yoğurt yiyebilirsin bayaa tok tutarbilmiyorumkismile

Back
X