Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
kizlar ben geldimm hu hu huuuuu
anneanneme gidip geldim ondan yoktumm canlar
ohhh,
sukur kavusturana, hosgeldinnna.s.
![]()
kizlar ben geldimm hu hu huuuuu
anneanneme gidip geldim ondan yoktumm canlar
peppermint;11354515 kizlar valla siz iyi degilsiniz; hafif siyirma durumlari var.. akliniza mukayyet olun canlarim; diyet yapicaz diye tirlatmayalim..:roflol: kafamçokkarıştı[/QUOTE mirmirmirmirmirmirmirmir ayyy yeni kalktım ama aç kalktım sütlü ekmek yedimcokacimcoook sensewitch beni motiveleyemediiiiii:ecrin_bebek:[/QUOTE .!.:Hadi ordan alsanaalsanasmile deli ben gelip senin yerine yapmadığım kaldı iliklerimde hissettim senin spor yapmanı sempatiksalakcinni
sabah tost light kasarli
ogle pirasa
ikindi borek
aksam salata yogurt
muz armut mandalina:)
Hadi ordan alsanaalsanasmile deli ben gelip senin yerine yapmadığım kaldı iliklerimde hissettim senin spor yapmanı sempatiksalakcinni
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae:roflol::roflol::roflol:
Kuzuuummm prensesçiğimiz gelmişşşşş gözümüz yollarda kaldıııı nerdesinnnn![]()
Arada börek ve muzu görmedik sanma bir de meyvenin adedini yazmamışsınnnn kaçamak mı var yoksa akannehir
peppermint;11354515 kizlar valla siz iyi degilsiniz; hafif siyirma durumlari var.. akliniza mukayyet olun canlarim; diyet yapicaz diye tirlatmayalim..:roflol: kafamçokkarıştı[/QUOTE mirmirmirmirmirmirmirmir ayyy yeni kalktım ama aç kalktım sütlü ekmek yedimcokacimcoook sensewitch beni motiveleyemediiiiii:ecrin_bebek:[/QUOTE .!.:canim benimmm sutlu ekmek nasil bisey?anneannemde cok severi ilik sutun icine taze ekmek dograr seker ekeler seninkide oyle biseymu gulumm
canim benimmm sutlu ekmek nasil bisey?anneannemde cok severi ilik sutun icine taze ekmek dograr seker ekeler seninkide oyle biseymu gulumm
evet canım annanenin ki gibi ama
benimki kaynar süt prensesim içine birde tarçın attım 1 çay kaşığı kadar cokacimcoook
evet canım annanenin ki gibi ama
benimki kaynar süt prensesim içine birde tarçın attım 1 çay kaşığı kadar cokacimcoook
ohh afiyet seker olsunn bitanemm tarcinda cok faydaliymis iyi olmus hayatimmm lokumda sutten istedimi![]()
Ya ama ben açım 19:00 bile olmamıştı akşam yemeğini yiyeli.Sadece 3 kaşık etli pilav yedim bir de ayran içtim Bir büyük kupa da yeşil çay içtim tabi yine şekersiz.Su da içtim.1 kare de çikolata yedim.Aç yatacağım.Kardeşim karşımda kocaman çikolatayı yiyor:sinifsinif:
500 kere de ip atladım.Birazdan da mekik çekerim:S