• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi o zaman lokumda ona gore davransinn bubasi hasin seviosa oda ona hasin cvp versin alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3 bazende asiri sevgiden oyle sevio olabilir hani cok seversin icin gider mincik mincik yapmak istersin belkide lokumun bubasi ondan oyle sevio olabilirmi kuzum

öyle işte içi kaynıyo severken coşuyor ben yasemin hatunun kızı yorumlarda yanlışlık olursa kusura bakmayın ben üye olamıyorum annem yüzünden pc ye kaydeymiş sitede iki üye kabul etmiyooo belki dışardan yaparım vermiyom şimdi anneme pc yi spor yapçam diye kaçtı ama yapmıyo havasında değilmiş hanımefendi :teytey::lepi:

Son düzenleme:
Kızlar bu halk arasında yanlar denen bel kemiği daha doğrusu leğen kemiği çevresindeki yağlardan nasıl kurtulucaz sporla gitmiyor onlar sanki, onları çalıştıran bir egzersiz biliyor musunuz?
İlla çember mi çeviriyim? kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

sormaa simitlerden nasil kurtulcazz bilmiorummm bende sempatiksalakcinni cembermi iyi geliomus tatlimmm?cocukken ne cok cevirirdik simdi aklima geldi hey gidi gunler hey diyesim geldi kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

öyle işte içi kaynıyo severken coşuyor ben yasemin hatunun kızı yorumlarda yanlışlık olursa kusura bakmayın ben üye olamıyorum annem yüzünden pc ye kaydeymiş sitede iki üye kabul etmiyooo belki dışardan yaparım vermiyom şimdi anneme pc yi spor yapçam diye kaçtı ama yapmıyo havasında değilmiş hanımefendi :teytey::lepi:lülülülülülü

aaa bende yasemin diye yaziommm anlamadim valla kuzummm hosgeldinn canimcimm annecigin sporami gitti?ama yapmiomus sanirimm :)))sende lokumu seviosun dimi tatlimm aferin sana hayvanlari hep sev koru gulum olurmu :) opuyorumnanaktan

aynen bende ilik sevmem ya cok sicak ya soguk olcak sut :) ama sen soguk icmissin iyi yapmamissin tatlim ya bogazlarin sismesin benim hemen siserde aman canim hastacik olma sonra dikkat et kuzum valla gecmise gozattim ama cok ilerlemis bi turlu bulamadim guzelcimm canimsinizzzz valla opuyorumnanaktan olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Açlık çenemize vuruyor ondan doldurmuşuz sayfaları kaydirigubbakcemile3

aaa bende yasemin diye yaziommm anlamadim valla kuzummm hosgeldinn canimcimm annecigin sporami gitti?ama yapmiomus sanirimm :)))sende lokumu seviosun dimi tatlimm aferin sana hayvanlari hep sev koru gulum olurmu :) opuyorumnanaktan

yok teminki yorumlar annemindi zaten ben şimdi yazdım :)) hayvanlara çok düşkünüm hmen üzülürüm bişey olursa görürsem sadece baktıklarım değil sokaktakilerde dahil opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yok teminki yorumlar annemindi zaten ben şimdi yazdım :)) hayvanlara çok düşkünüm hmen üzülürüm bişey olursa görürsem sadece baktıklarım değil sokaktakilerde dahil opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canim kuzummm benimm aynen bende oyleyimdir tatlim sokaktakilerede icim gider opeyim senin yanaciklarindan cicim opuyorumnanaktan

Ay kuzum sen mi geldin hoşgeldin opuyorumnanaktan Annen spor yapıyor mu kaytarıyor mu?

her tarafı et kırmış spor yapamıyor bu gün iki saat kadar koşturdu dışarda o yeter diyor. spor yaparsan alışırsın diyorum dinlemiyor beni :çok üzgünüm: aslında spor yapmaya devam etse bir süre sonra ette kırmıcak kemiktye sempatiksalakcinni

her tarafı et kırmış spor yapamıyor bu gün iki saat kadar koşturdu dışarda o yeter diyor. spor yaparsan alışırsın diyorum dinlemiyor beni :çok üzgünüm: aslında spor yapmaya devam etse bir süre sonra ette kırmıcak kemiktye sempatiksalakcinni

oyyy zorlamasin o zaman kendini cok yorgun olmadigi zaman baslasin bence tatlim
o tatli dilini yesinler senin cimcimem benimm
napio simdi annecigin?lokumlami tepisio yoksa :)benim icinde sevsin lokummu

canim tahinli yaparsan susamda koy cok yakisirr tahinli pide gibi olur yemede yaninda yat misali :)

Evet susamla ceviz bir de pekmez koyucam, bugün de misafirler geldi tahinli, cevizli çörek yaptım, tahine sardım bu aralar:) Gerçi sadece tadına bakabildim:(
Ayy neyse gece gece girmeyelim yemek muhabbettine:)

canim kuzummm benimm aynen bende oyleyimdir tatlim sokaktakilerede icim gider opeyim senin yanaciklarindan cicim opuyorumnanaktan

ayyyyy bnde öpim seni cicimm bnmmm Şeniz bizim eve bir hayvan gimezse biz yapamayız bi eksikklik olur sanki ilk defa kedi bakıyoruzzolumunekankayizsmile

Hımm ne meyvası koymuştu içine kayısı ile incir miydi?

ikiside vardı bayanssulusmile

saol canım :çok üzgünüm:
eh sen yaparsın sporunu şimdi ne güzellmafoldumben
uykum var benim uyanınca yaparım artık mirmirmirmirbugün ip atlamadım
şınav hareketini yapçam uyanınca artıkkk:1shok:
benimkilerde sallanmaya adayyy-tatlicadiarzu-
rastgele iyi bir hareket seçmişim vallaaaaasempatiksalakcinni

canim cok guzeldi bugun 1 saatten fazla oynadim bu arada ama birazdan yazacagim pek yakismadi bugunun kapanisi :olmaz:

Back
X