• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayy canim benim cok saolasin yaaa valla ben de cok sevincliyim zemuszemus:lepi:Şeniz senin bildigin guzel video vardir canim yaa onersene bizlere olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

Ben bu aralar walk at home a taktım tatlım, 4 milliğini yaptım dün süper kalori yaktım bugün süper yağ yakıcı 5 milliği yapmayı düşünüyorum:)
Bence sen de denemelisin, hem bunlar kas yaptırmıyor direk yağ yakıyor:)
ama 1 ya da 2 den başla bünyen alışsın bebiiim, hemen indir durma:)

Ayy canim benim cok saolasin yaaa valla ben de cok sevincliyim zemuszemus:lepi:Şeniz senin bildigin guzel video vardir canim yaa onersene bizlere olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

Çok süper bişey daha öğrendim ama o kilondan hiç bir değişim olmadan bir beden incelme hareketi, yani kas yapmaya şekillendirmeye yönelik, onu 1-2 hafta sonra deneriz biraz kilo verelim artık dimi ama:)

Ben bu aralar walk at home a taktım tatlım, 4 milliğini yaptım dün süper kalori yaktım bugün süper yağ yakıcı 5 milliği yapmayı düşünüyorum:)
Bence sen de denemelisin, hem bunlar kas yaptırmıyor direk yağ yakıyor:)
ama 1 ya da 2 den başla bünyen alışsın bebiiim, hemen indir durma:)

canim rapid share free user dan indireyim dedim (sende zayiflanin sitesinden buldum linkleri) ama inmiyor canim yaa illa premium a gecirtcek ben de yok saolasin dedim :hulya:
bi sen degilsin ki zayiflamak isteyen diyor herkes istiyor indirmek bunu diyor :))

Son düzenleyen: Moderatör:
canim rapid share free user dan indireyim dedim (sende zayiflanin sitesinden buldum linkleri) ama inmiyor canim yaa illa premium a gecirtcek ben de yok saolasin dedim :hulya:

indirebilirsin aslında yavaş iner ama iner, 1 saat içinde başka bir şey indirmediysen tabi.

üye olasın diye öyle diyor o canım bu yoğun saatlerde indirimezsin sabahın köründe falan dene:)

:)) anladim canim benim oyle yapayim o zaman ben kaydirigubbakcemile5 bu redbook kardesimizin videolari da kilo verdirmez mi dersin 3 tane buldum onlardan ben kaydirigubbakcemile4

NEEEEEEEEEEEEEEE????? 120 dk bisiklet mi ?kafamçokkarıştı dikkatli ol tatlım 1.5 - 2 saatten fazla spor önerilmiyo günde profesyoneller hariç dikkatli ol tatlım sağlığından olmaa mazallah

canim 60 dak ogle 60 dak aksam ceviriorum ama oyle cok hizli ve pedal cok sert deil zaten yapmasam sanirim daha fazla kilo aldirdimm hayatimm

altoids.jpg

kizlar cagla sikel cantasindan eksik etmiomus bunu

Benim de şimdi yapmak istediğim walk at home indi ama, gözlerim kararıyor benim ya çok gezdim bugün ondan mı acaba:(

Back
X