• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya oglen yesıl mercımek corbası uc kasık pılav bıde t yemegı vardı etınden yedım bıras ekmek yemedım aksamada allah kerım:lepi:

Afiyet olsun tatlım da arkadaşlar pilavı hayatımızdan kaldırmaya çalışalım. Doymadım çok açık diyenlere kepekli ekmek öneriyorum. En kötü ihtimalle canınız çok pilav yemek istiyorsa bulgur pilavı (ostrojen (kadınlık) hormonunun arttırır) tüketelim (ama çok az lütfen) kepekli bulgur olursa da 10 numara olurrr

Bilginize kızlaaarrr...

Afiyet olsun tatlım da arkadaşlar pilavı hayatımızdan kaldırmaya çalışalım. Doymadım çok açık diyenlere kepekli ekmek öneriyorum. En kötü ihtimalle canınız çok pilav yemek istiyorsa bulgur pilavı (ostrojen (kadınlık) hormonunun arttırır) tüketelim (ama çok az lütfen) kepekli bulgur olursa da 10 numara olurrr

Bilginize kızlaaarrr...

evet canim ben de pilavi 2-3 ayda bir belki yiyorumdur.
aylar sonra dun aksam 1 kasik yemistim.

bu arad kizlar leslie'e mail atmistim, yanit gelmis.
2 mil brisk walk ile kac kalori yakabilecegimi sormustum iste benim mesajim ve gelen ynt:

her 15 dk.da 100 kalori yakiyormusuz kizlar ve eger elimize agirlik alarak calisirsak bu sayi 125 oluyormus. gayet iyi bence..
bir de diyor ki kalorisi yuksek seyler yediginizde herzaman yurudugunuzden fazla mil yuruyun; 2 hafta icinde farki goreceksiniz diyor.

tam tamina cevirmedim, ozetledim sadece..

ama sevindim ;
demek ki 2 mil 30 dk suruyoe, 200 kalori yakiyorum.

haftasonu kendime kucuk dambillardan mi alsam ??

You will burn 100 calories for every fifteen minute mile and 125 or more when adding weights to your workout. If you do more miles than you are currently doing,combined with watching your caloric intake, you should see a difference in a couple of weeks. We are so happy you emailed Walk at Home! We are anxious to help you or answer any fitness questions or comments you may have. Remember if you don't reach us quickly enough by email, please call us! We are here to help you achieve your fitness goals and receive the best customer service!Keep Walking and take our 10 Day Challenge on the homepage! Kadınlar Kulübü - KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Wilmington RoadNew Castle, PA 16105724-658-1400/888-440-9255724-658-1404 FaxHours 9am-4pm Mon-Thurs. and 9am-12PM F ---------- Original Message -----------

: General comment / question. >

Hi, leslie> > i am writing to you from Turkey.> , i have been walking with you for two monts. i really like your > walking program. i sometimes walk two mile (brisk walk) and > sometimes three mile> (fast walk). i am 55,3 kilogram now and i want two lose a few kilos. > Which walking promram do you recommend for me? Which program help me > to burn must calories?> > i've searched on your site and tried to find that how many calories > we can burn by walking your walking programs but i couldn't find > anything about it. Could you please inform me about it.> > I'd really be very happy if you reply my message.> > thanks for everything that you did for us.> > good days,>

sabah
yarim kepekli yagsiz tost (beyaz peynirle)

ara
yapamadim

ogle
6 ad. kucuk izgara inegol kofte
salata
1 ad. patlican solmasi z.yagli

ara
1 ad. kepekli eti form
yarim kepekli tost (sabahtan kalan)

aksama Allah kerim.

bunlari yedim bugun ..
yuruyuz bugun yapamayabilirim..

bugun yedilerim:

sabah:
5 adet grissini

ara: 1 adet tadımca çerezli

öğle:
1 kase çorba
1 tabak yopurtlu ıspanak
salata

ara:
3 adet grissini
1 havuç

Bu tadımcanın antek fıstıklı tatlı bi barı var görmüşsüzdür. Bi onu yemem rahatsız etti beni. gerçi 150 kaloriymiş:olmaz:

kizlar ,
canlarim,

az kilo verdigimize uzulmeyelim;
biryerde okudum;

1 kg vermek icin 7.000 kalori yakmak lazimmis,

yani hesaplarsak, gunde 500 kalori tasarruf etsek (300 kalori az yesek+200 kalori sporla yaksak)

7.000/500= 14 gunde ancak 1 kg verebiliriz.

o yuzden biz hafta da 400-500 gr veriyoruz canlarim.

haftada 1 kg vermek icin gunde 1000 kalori tasarruf lazim;
bu da cok zor kizlar; biz cok kilolu normalde 2000 kalori alan insanlar olsak neyse;
ben zaten gunde 1200-1300 kalorilik yiyorum; nasil 1000 kalori dusureyim

!!!!!!!

SELAMMMM KIZLARRR

bugün 6.30 yattım 12 .00 civarı kalktımm alsanaalsanasmile
neyse saat 14.00 civarı
yarım yamalak bi kahvaltı
şimdide yeşil çayımı içer sporumu yaparımmm hıhhh

:emir_bebek::emir_bebek:ip atlama şınav :emir_bebek::emir_bebek:sempatiksalakcinni

yesilcayfoto5e2a91.jpg
kizlar size yesilcay getirdim icelim birlikte

canlarimm nassiniz yahu:)) ben pek mutluyum pazartesi kesin geliyorum turkiyeye :)) isler yoluna girdi sonunda optum hepinizi aksam yemegimi de yiyeyim de yazarim sonra her bi haltimi ohhhhh:))

gözün aydın yesacım.... çok sevindim senin adına.....

bugün yediklerime geldince öğlene kadar uyduğum için haliyle çok az yedim.

13 gibi menemenli kahvaltı yaptım.....
17 gibide 3-4 ince dilim pizza yedim yanında hoşaf....

saat 7 gibide inş sporumu yapacam....

canlarimm nassiniz yahu:)) ben pek mutluyum pazartesi kesin geliyorum turkiyeye :)) isler yoluna girdi sonunda optum hepinizi aksam yemegimi de yiyeyim de yazarim sonra her bi haltimi ohhhhh:))

Ayy çok sevindim canım yaaa hadi ye yemeğini de gel anlat bakalımmmmm :)

gözün aydın yesacım.... çok sevindim senin adına.....

bugün yediklerime geldince öğlene kadar uyduğum için haliyle çok az yedim.

13 gibi menemenli kahvaltı yaptım.....
17 gibide 3-4 ince dilim pizza yedim yanında hoşaf....

saat 7 gibide inş sporumu yapacam....

Ayy çok sevindim canım yaaa hadi ye yemeğini de gel anlat bakalımmmmm :)

canlarim cok saolsun ya diyet acisindan hic guzel olmayacak ama diger acidan guzel olacak hem bizimkileri pek ozledim hem de annemin yemeklerini zemuszemus hemen yazayim yediklerimi

sabah

kahvaltilik gevregi
sut
icine biskuvi kattim bi de

ara

yesil cay

ogle

sandvic (arasi yine su peynir sogan bilmem ne)
1 armut
1 elma
yesil cay

ara
biskuvi

aksam

firinda patates
bezelye puresi
balik
yesil cay

hareketlerimi sporlarimi her bi seyimi yapacagim insallah zemuszemus

canlar nerdesiniz yahuuu kimsecikler yazmamis:)) valla keyfim pek yerinde benim:)) guzel eglenceli video paylasin da yapayim hareket spor neyim yaa redbook ablaninki gibilerden:))

bugün yediklerime gelince
sabah 6.30 yattım bu arada

14.00
sabah öylesine bir kahvaltımirmirmirmir

16.30 biraz spor

ara meyva yoğurt 17.30 2 kaşık pilavv

akşam yemeğim biraz geç oldu
20.30

bir kase
yayla çorbası

bir tabak bezelye

2 dilim ekmek az turşuu yeşillikkkafamçokkarıştı

siteler burada inmiyorum benim ama walk at home un sitesine baktım sadece 1 mil var diğerleri ücretli...

yukarıda scyllaa nın verdiği adreste mi bunlar?? ben adresi çarpı görüyorum ama evde bakar indirririm artık o ise

canım site siliyor herhalde ondan çarpı atıyor çözemedim. Dediğim gibi sen de zayıfla sitesinden spor&egzersiz videolardan bulabilirsin.

Canım benim çok sevindim. opuyorumnanaktan

Back
X