Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada senin resimleri kopyalıyorum valllaa bebeğimmm
merve kafayı yicem diyo çok güzel bunlr
nereden buluyor ben bulamıyorum diyoorşutarafagitti
günaydın kızlar
dün kar olduğu için arabayı ilde bırakıp çalıştığım yere başka bir araçla gelmek zorunda kaldım
onun için gittiğimde arabaya gitmeden uzak bir yerde ineyim yürüyeyim de yürüyeyim diyorum
hem kızıma da annem bakıyorken
inşallah kayıp düşmem ama![]()
günaydın herkese.......kim var kim yok bakalım kim uyur kim uyanık
sabah 10 gibi kalktım bir tane elma yedim..... birazdanda kahvaltı yapacam....
evet canimcim yaa cok az yemissin..Sabah kahvaltılık gevrekle bisküvi
Ara yeşil çay
Öğlen yoğurt.
Ara muz yedim.
Az mı olmuş, ondan mı ağrıyordur, bilinçli yapmadım ama iştahsızım.
Ondandır tabi, onlar çok fena iştah açıyor.
Heeeee bak buldun cevabı guclubacismile
Acaba hangi marka aldın>?
canim simdi geldim isten ben yahu:)))
canim soruna kadar kaliyorum duzenli yapmak cok onemli bu arada soracagim soracagim unutuyorum sen selulit tedavisi masaj demissin de aklima geldi dun dusta ust bacaklarima bakmak bole incecik nokta gibi kirmizi nokta vardi :)) ay anlatamadim ama incecik kanar gibi ama resmen toplu igne basi gibi keseden mi acaba anlamadim bi kac yerde vardi![]()
kızlar sporumu tam yarım saat yaptım en fazla 3 dk kadar minik dinlenmeler yaptım 25 mekikte varrr kızımın zoruylaaaa ama
offfffff ben daha tam şınav çekemiyorum kollla rım kaldırmıyoo ama daha 1 hafta bile olmadı galibaa
hhhhhhh şınavdan çok ümüitliyim sanki bütün istediklerimi karşılayacak gibi geliyoooobayanssulusmile
iyi haftasonlari kizlar hepinize..
bugun sporun dibine vurmayi dusunuyorum
-))))))))
günaydın kızlar
dün kar olduğu için arabayı ilde bırakıp çalıştığım yere başka bir araçla gelmek zorunda kaldım
onun için gittiğimde arabaya gitmeden uzak bir yerde ineyim yürüyeyim de yürüyeyim diyorum
hem kızıma da annem bakıyorken
inşallah kayıp düşmem ama![]()
günaydın herkese.......kim var kim yok bakalım kim uyur kim uyanık
sabah 10 gibi kalktım bir tane elma yedim..... birazdanda kahvaltı yapacam....
:yaa canim ozellikle kasiklara yakin olan ic bacak bolgesine fazla sert masaj yapmayin diyorlar tabi genele de..
cok sert yapma, lifle sabunlanir gibi yap canim masajini.
sen kabak lifiyle yapiyorsun diy mi; bende de avonun masaj aleti var onunla yapiyorum.
yumusak yumusak tmm mi tatlim
a.s
iyi haftasonlari kizlar hepinize..
bugun sporun dibine vurmayi dusunuyorum
-))))))))
canım bende pek istemiyorumda kızı zorluyor illaa yap diyealsanaalsanasmilecanim benim tebrik ederim bak isteyince oluyomus -tatlicadiarzu- canim zaten tam mekik hic kimse tavsiye etmiyor ve de o kadar video yaptim hic birinde gormedim tam mekik herkes yarim mekik cekiyor![]()
aklimdan kaju geciyor yaaa azicik alsam olur mu yerimseniben
Yesa hanım yesa hanım alışverişe çıkarken aklınıza ilk gelen kaju mu? 100 g ı 600 kalori valla Ya kaju yer aç kalırsın bütün gün ya da bu sevdadan vazgeçersin kaydirigubbakcemile
Yoksa karışmam sonraki çarşambaya kadar oturamazsın spor yapmaktan alsanaalsanasmile
guclubacismile