• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:roflol::roflol::roflol:aynenn

kiss_graphics_07.gif

bu arada senin resimleri kopyalıyorum valllaa bebeğimmm
merve kafayı yicem diyo çok güzel bunlr
nereden buluyor ben bulamıyorum diyoorşutarafagitti

günaydın kızlar
dün kar olduğu için arabayı ilde bırakıp çalıştığım yere başka bir araçla gelmek zorunda kaldım
onun için gittiğimde arabaya gitmeden uzak bir yerde ineyim yürüyeyim de yürüyeyim diyorum
hem kızıma da annem bakıyorken
inşallah kayıp düşmem ama :(

Günaydın kızlarrrrr ;)

Nasılsınız dünden beri??? Bakıyorum meydanı boş bırakınca cheesecake tarifleri havada uçuşmuş kötükedihüso & bisküvilerin hangisi daha güzel; abur cubur çayın yanında mı iyi cheesecake in altında mı konuşmaları biraz biraz tedirgin etti sanki herkesin iştahı açıldı gibi hıh? ....alsanaalsanasmile

Oklava geliyo valla

Neyse dünkü mönümü yazıyim size

Sabah: Akşamdan yine sıcak suya bastığım kuru kayısı 5 tane ve suyu

Ara: 1 ince dilim kepek ekmeği
2-3 ince dilim tulum peyniri
1 bardak yeşil çay

Öğle: 1 kepçe ıspanak yemeği (suyunu salçasını yemedim)
5-6 kaşık yarım yağlı yoğurt

Ara: Az sütlü şekersiz neskafe
1 ince dilim tulum peyniri
1 lokma kepek ekmeği

Akşam: Yarım kase mercimek çorbası
1-2 kaşık ıspanak yemeği (yine suyunu yemedim)
4-5 kaşık yarım yağlı yoğurt

Akşam: valla light sütü az 2 ya da 3 bardak şekersiz neskafe

2 ıhlamur

2 yeşil çay içtim

2-2.5 lt. suyumu ve vitaminimi içtim

Akşam ve sabah spor yapamadım kızlar ofise getirdim öğle tatilinde yapıcam 45 dk belki ertelediğim için kendime ceza 2 kere fast 3 mil yapabilirim (scylla ve peppermintin 2 tane üst üste mi yapıcan ? canın çıkar dediğini duyar gibiyim sempatiksalakcinni) bakalım nefesim yeter halim kalırsa yaparım olmadı izmir e gidiyorum bugün evde yatmadan bir daha yaparım :Saruboceq: inşallah zemuszemus

günaydın kızlar
dün kar olduğu için arabayı ilde bırakıp çalıştığım yere başka bir araçla gelmek zorunda kaldım
onun için gittiğimde arabaya gitmeden uzak bir yerde ineyim yürüyeyim de yürüyeyim diyorum

Günaydın tatlımmmmm,

Truf çum valla takdir ettim seni bu karda soğukta önceden iniyim yüriyim hareket olsun diyorsan bu iş olmuştur tatlım.alkisalkisalkis (Aman dikkat et kayma düşme cankuş)
Üşengeçlik gidince kilolara elveda demekten başka çare kalmıyorrr şutarafagitti

günaydın herkese.......kim var kim yok bakalım kim uyur kim uyanık

sabah 10 gibi kalktım bir tane elma yedim..... birazdanda kahvaltı yapacam....

Şulecim günaydın tatlım en fresh halinle başamışsın güne elma falan :lepi: Benim de karşımda duruyo bi tane yenmek için ara öğünü bekliyor gamyoncuiremsu

Günün devamının da böyle gitmesini temenni ediyorum tatlım (dünkü dolmalar ve makarna salatasını unuttum sanma bugün şöyle seni terletecek bir spor öneriyorum sana istediğini yapabilirsin ama bayağı ter atman lazım )

yapacam canım sporumu bende unutmadım yediklerimi 1.5 saat spor yapmayı hedefliyorum anca erir gibime geliyor :))))

Sabah kahvaltılık gevrekle bisküvi
Ara yeşil çay
Öğlen yoğurt.
Ara muz yedim.

Az mı olmuş, ondan mı ağrıyordur, bilinçli yapmadım ama iştahsızım.
evet canimcim yaa cok az yemissin..

Ondandır tabi, onlar çok fena iştah açıyor.

aaa, bidaha almam vitamin; onun yerine meyve sebze yerim...:dilcikar:
Heeeee bak buldun cevabı guclubacismile

Acaba hangi marka aldın>?

centrum almistim

canim simdi geldim isten ben yahu:)))

canim soruna kadar kaliyorum duzenli yapmak cok onemli bu arada soracagim soracagim unutuyorum sen selulit tedavisi masaj demissin de aklima geldi dun dusta ust bacaklarima bakmak bole incecik nokta gibi kirmizi nokta vardi :)) ay anlatamadim ama incecik kanar gibi ama resmen toplu igne basi gibi keseden mi acaba anlamadim bi kac yerde vardi:(

yaa canim ozellikle kasiklara yakin olan ic bacak bolgesine fazla sert masaj yapmayin diyorlar tabi genele de..
cok sert yapma, lifle sabunlanir gibi yap canim masajini.

sen kabak lifiyle yapiyorsun diy mi; bende de avonun masaj aleti var onunla yapiyorum.

yumusak yumusak tmm mi tatlim
a.s

kızlar sporumu tam yarım saat yaptım en fazla 3 dk kadar minik dinlenmeler yaptım 25 mekikte varrr kızımın zoruylaaaa ama
offfffff ben daha tam şınav çekemiyorum kollla rım kaldırmıyoo ama daha 1 hafta bile olmadı galibaa
hhhhhhh şınavdan çok ümüitliyim sanki bütün istediklerimi karşılayacak gibi geliyoooobayanssulusmile

canim benim tebrik ederim bak isteyince oluyomus -tatlicadiarzu- canim zaten tam mekik hic kimse tavsiye etmiyor ve de o kadar video yaptim hic birinde gormedim tam mekik herkes yarim mekik cekiyor kaydirigubbakcemile4

günaydın kızlar

masallah canim benim ama aman dikkat et duseyim falan deme emi kaydirigubbakcemile5

gunaydin canim benim ben de demin kalktim daha kahvalti yapmadim ama ne yesem ne yesem bulamadim yaa ya kahvaltilik gevregi ya da 2 dilim ekmek peynir CADIARZU

:yaa canim ozellikle kasiklara yakin olan ic bacak bolgesine fazla sert masaj yapmayin diyorlar tabi genele de..
cok sert yapma, lifle sabunlanir gibi yap canim masajini.

sen kabak lifiyle yapiyorsun diy mi; bende de avonun masaj aleti var onunla yapiyorum.

yumusak yumusak tmm mi tatlim
a.s

canim yok satici arkadas kabak lifini onermedi o yuzden normal bildigimiz kese ama dedigin dogru sanirim cok bastirmayacagim bundan sonra kaydirigubbakcemile5

iyi haftasonlari kizlar hepinize..

bugun sporun dibine vurmayi dusunuyorum
-))))))))

saolasin cnaim benim ben de iyi hafta sonlari diliyorum bravo valla yap tabii kaydirigubbakcemile5 ben alisverise cikacagim bugun zemuszemus pek para harcayamam ama aklimdan kaju geciyor yaaa azicik alsam olur mu yerimseniben

Günaydın kızlarrrrr ;)

Nasılsınız dünden beri??? Bakıyorum meydanı boş bırakınca cheesecake tarifleri havada uçuşmuş kötükedihüso & bisküvilerin hangisi daha güzel; abur cubur çayın yanında mı iyi cheesecake in altında mı konuşmaları biraz biraz tedirgin etti sanki herkesin iştahı açıldı gibi hıh? ....alsanaalsanasmile

Oklava geliyo valla

canım inan tahmin ettiğin gibi değil eyvahedigeldismile
biz eskiyi yadd ettikcokacimcoook öylesine yaniiiiyasakkelime

canim benim tebrik ederim bak isteyince oluyomus -tatlicadiarzu- canim zaten tam mekik hic kimse tavsiye etmiyor ve de o kadar video yaptim hic birinde gormedim tam mekik herkes yarim mekik cekiyor kaydirigubbakcemile4
canım bende pek istemiyorumda kızı zorluyor illaa yap diyealsanaalsanasmile

ayaklarımı karnıma çekip öyle yapıyorum o yarım mekik dimi:uhm:

aklimdan kaju geciyor yaaa azicik alsam olur mu yerimseniben

Yesa hanım yesa hanım alışverişe çıkarken aklınıza ilk gelen kaju mu? 100 g ı 600 kalori valla Ya kaju yer aç kalırsın bütün gün ya da bu sevdadan vazgeçersin kaydirigubbakcemile

Yoksa karışmam sonraki çarşambaya kadar oturamazsın spor yapmaktan alsanaalsanasmile
guclubacismile

sabah kahvaltım kızarmış peynir bi parça domates sosu 2 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı bal 2 zeytin yağ oranı oldukça az ama:kahve:
bi fincan türk kahvesi:kahve:

Yesa hanım yesa hanım alışverişe çıkarken aklınıza ilk gelen kaju mu? 100 g ı 600 kalori valla Ya kaju yer aç kalırsın bütün gün ya da bu sevdadan vazgeçersin kaydirigubbakcemile

Yoksa karışmam sonraki çarşambaya kadar oturamazsın spor yapmaktan alsanaalsanasmile
guclubacismile

Ayy canim korkuttun valla tamam o zaman almayim bari :gitme: ama valla ben odul neyim isterim her gun duzenli yapiyorum sporlarimi hareketlerimi yahuu delikafadulden bi de turkiyeye gidecegim o yuzden orada pek dikkat edemem simdiden yemeyimm demi oraya gidince zaten yerim -tatlicadiarzu-şakkıdı

Back
X