• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

14.gif

sana da ıyı geceler canım benım makınayı bulamadım ama yarın ılk ıs ekleyecegım ınsallah canlarım opuldunuz hepınız :))

Herkese iyi geceler arkadaşlaropuyorumnanaktan trufcım sana iyi uykular dileyemiyorum malum uyku yasak sana bu gece,kolay gelsin canım,diğer arkadaşlar hepinize tatlı rüyalar

grıbıncım ıyı geceler sana da :))

trufcum sırf senın ıcın eklıyorum sonra da kaldıracagım canım benım:)) burda mısın:)) cok fena yaa:)

Allahım rezıl rusva:)) pıjamalarıma hayranım yaa:)) kuzum gordun mu kaldırayım:)))

Son düzenleyen: Moderatör:
kaldıracağın için alıntı yapmadım canım
ama çok hoş sanki yemeği accık fazla kaçırmışsın gibi duruyo bi de su (annenin yanında kesin kaçırmışsındır ama neyse)
kesinlikle bundan sonra formumu koruyorum de kendine güven gayet güzelsin hoşsun bebek gibisin bebeğim

yesacım bu işlerde kendine güven çok önemlidir biliyorsun sen bu halinle bile güzel görünüyorsun (tabi bana göre :( bendeki göbek hala 5 aylık hamilemiyim acaba diye düşündürüyor bana çünkü) sen bu azminle ooooo. bu göbek pardon göbekcik sana vız gelir tırıs gider şekerimmmm

kaldıracağın için alıntı yapmadım canım
ama çok hoş sanki yemeği accık fazla kaçırmışsın gibi duruyo bi de su (annenin yanında kesin kaçırmışsındır ama neyse)
kesinlikle bundan sonra formumu koruyorum de kendine güven gayet güzelsin hoşsun bebek gibisin bebeğim

bebem yaa bu ne kadar guzel bır mesaj olmus boyle valla dırekt senın guzellıgın benceŞeniz canım nerdeee accık geldım gelelı bı seyler yıyorum yaa ben bu kadarını hayal etmemıstım valla turkbayragi tamam canım benım formumu koruyorum valla azıcık daha verırsem super olacak ama hadı ınsallah bakalım :Saruboceq: ben de kacayım kuzum benım ıyı nobetler en kocamnanından opuyorummm sempatiksalakcinniŞeniz canım benım yaaa degıldır sendekı de valla ınanmam ıcının guzellıgı yansımıstır vucuduna senın de :))) hep hayalımdı canım yaa soyle dumduz olsa gobegım falan dıye hıc olmadı en zor da gobek erıyor falan dıyorlar pek de umudum yok ama umarım olur canım benım:)

Son düzenleyen: Moderatör:
bu gece forumu ben doldurucam sanırım ya tek başına kötü oluyo

sakın keyfi sezeryan yapmayın bekar arkadaşlarım, evli olup henüz melek sahibi olmayan canlarım. ben istemeyerek oldum gerçi ama hep normal istemiştim. yesacığımın o güzel göbeğinin at tarafına bir set koymuşsun, bişey bastırmışsında üst taraf aşağıya akmaya çalışıyo gibi bilmem anlatabildimmi ağlayan pasta gibi ya çok kötü bişey çooook

bebem yaa bu ne kadar guzel bır mesaj olmus boyle valla dırekt senın guzellıgın benceŞeniz canım nerdeee accık geldım gelelı bı seyler yıyorum yaa ben bu kadarını hayal etmemıstım valla turkbayragi tamam canım benım formumu koruyorum valla azıcık daha verırsem super olacak ama hadı ınsallah bakalım :Saruboceq: ben de kacayım kuzum benım ıyı nobetler en kocamnanından opuyorummm sempatiksalakcinniŞeniz canım benım yaaa degıldır sendekı de valla ınanmam ıcının guzellıgı yansımıstır vucuduna senın de :))) hep hayalımdı canım yaa soyle dumduz olsa gobegım falan dıye hıc olmadı en zor da gobek erıyor falan dıyorlar pek de umudum yok ama umarım olur canım benım yaa:)

içim dışıma o kadar yansıdıki biraz fazla kaçtı hatta canım
bende seni koccaman öpüyorum nanaktan
hadi yat iyi geceler tatlı rüyalar
seni gidi çıtır fıstık seniiiiiiiiiii opuyorumnanaktan

günaydın güzel arkadaşlarıııımmmmopuyorumnanaktan
Herkes için neşeli ve sevgi dolu bi gün olsun
Biraz önce kalktım ılık sirkeli su içtim 1 bardak. 10-15dk. sonrada kepek ekmekli sandwichimi yiyicem. Bu sabah tam tamına 56kg tartıldım. 500-600 gr vermişimhihoyyyt

içim dışıma o kadar yansıdıki biraz fazla kaçtı hatta canım
bende seni koccaman öpüyorum nanaktan
hadi yat iyi geceler tatlı rüyalar
seni gidi çıtır fıstık seniiiiiiiiiii opuyorumnanaktan

ayy canım benım degıldır degıldır:)) cok tesekkurler kuzum ben de kocaman opuyorum gunaydınalar dılıyorum bı de:))) kaydirigubbakcemile5

yesaaaa oradamısın fotoyu merak ettimmmm
bende istiyoooom:sm_cool:delikafadulden

canım benım sırf senın ıcın de gobegımın fotosunu koyarım kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar günaydın, ben olduğum yerde sayıyorum yine, öğün atlıyorum, akşam eve gelince de gözüm dönüyor, doymak bilmiyorum:-(
kahvaltıda,
2 dilim kepekli ekmekle kaşarlı tost, 1 haşlanmış yumurta,5 yeşil zeytin, bolca dereotu ve maydonoz yedim
birazdan ara öğün yapıcam, 1/2 elma ve 100ml süt ile.

arkadaşlar günaydın, ben olduğum yerde sayıyorum yine, öğün atlıyorum, akşam eve gelince de gözüm dönüyor, doymak bilmiyorum:-(
kahvaltıda,
2 dilim kepekli ekmekle kaşarlı tost, 1 haşlanmış yumurta,5 yeşil zeytin, bolca dereotu ve maydonoz yedim
birazdan ara öğün yapıcam, 1/2 elma ve 100ml süt ile.

canım öğün atladığın için veremiyosundur kilo. Öğün atlama bişekilde bişeyler yemeye çalış canım.akşamları tok olsamda benimde gözüm dönüyo ama alışkanlıktan kaynaklanıyo.Genelde akşam yemekten sonra bi posta daha yer öğle yatardım.Hala canım çekiyo ama yapmıyorum

canım öğün atladığın için veremiyosundur kilo. Öğün atlama bişekilde bişeyler yemeye çalış canım.akşamları tok olsamda benimde gözüm dönüyo ama alışkanlıktan kaynaklanıyo.Genelde akşam yemekten sonra bi posta daha yer öğle yatardım.Hala canım çekiyo ama yapmıyorum

biliyorum canım, günde 8 öğün yapınca çatır çatır veriyorum kiloları.benim sorunum fazla çalışmak. cumartesi bile çalışıyorum. bugün de taplantı var, 12 de başlayacak kimbilir kaçta biter, son toplantımız 13 saat sürmüştü, müdür bey kendini kaptırıyor. şimdi bir de teftiş atlattık,gündem maddelerine yenileri eklendi yani,haftaya pazara da sarkmasa bari:-( çantamın ebatlarını büyütüp yiyecekle doldurmam lazım, başka çaresi yok:-)

Kızlar günaydın, misafirim vardı giremedim siz de bayazmışsınız yani hepsini okuyamadım, yesacım belini gördüm fazla bir şeyin yokmuş hayatım, göbeğim var diye boşa yakınıormuşsun:) olumunekankayizsmile

Şulecim göbek ölçüsü sormuşsun ben ayrı ölçüldüğünü bilmiyordum sen sorunca yine benim boncuklu kolyeyle ölçtüm onu da (hala bir mezura alamadım:(Göbek deliğinin altından ölçülüyordu değil mi?
Neyse ölçtüm 75 çıktı:(

Son düzenleme:
Back
X