- 22 Ekim 2007
- 5.718
- 17.489
- 773
- 44
canim sen kolun kac cm
en kalin benimki sanirimm :gitme:
ben hiç ölçmedim canım..... kol hareketi yapmadığım için.ölçme ihtiyacım olmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim sen kolun kac cm
zaten sabah aç karnına tuvalete gidilmiş ve giysisiz tartılmak en doğrusu
kizlar merak ediorum en kalin kollu benmiyimmm 27 cm
guzel bebegim benimm takma kafana fistikksin fistikkk
Hayatta bırakmam burayı, bi sürü diyet grubuna falan bakındım, en çok sizi sevdim olumunekankayizsmile. Avatar ve kilo çizelgemi koymak için 59 kiloyu bekliyorum. 60 lı sayıları hiç sevmedim. :umursamaz:
yesacım kesinlikle spora ağırlık ver, selülitlerden en iyi o şekilde kurtulursun, vücudun da sıkılaşır hem.
evet canım doğru ölçmüşün ama ölçümü sabah ve direk tene değerek yapmalısın.... sende sanırım atlet var....senin ölçün gene iyi benim incelmiş halim 72......(((
benimde kolum 27 cm sizin kac kizlar
canim sen kolun kac cm
canım benim daqlımmm benim yerim ben seniiiiiikaydirigubbakcemileŞeniz
Selam yasemincim opuyorumnanaktan, seve seve herbişeyi paylaşırım, ah bi de paylaşacak spor yapıyor olsam... Ben bişi sorcam: Acaba sabah aç karnına tartılmak sayılır mı, moral bulduğum için öyle yapıyorum da... ?
Selam yasemincim opuyorumnanaktan, seve seve herbişeyi paylaşırım, ah bi de paylaşacak spor yapıyor olsam... Ben bişi sorcam: Acaba sabah aç karnına tartılmak sayılır mı, moral bulduğum için öyle yapıyorum da... ?
Geçmiş olsun yesacım, ayacıklarına acil şifalar dilerim. a.s. Türkiye'ye de hoşgeldin buarada. Sen cidden çok zayıfsın, öyle ki sana bi kaç kilo yakışır bile diyebilirim, o yüzden 2 hafta abartmadan ikramları afiyetle ye arkadaşım.
Yasemincim, koçumuz olarak spor cezaları verirsen, hep birlikte yapıp yazarız buraya. kaydirigubbakcemile2
kizlar sirtim agrioooo ama volteren surcek kimse yok prensete surmuoo:)
tammam canımm beraber yapalımmsositososito
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrr bana yarın spor cezası veriiiiinnn hastalandım diye kaytardım 1 haftadırrrreyvahedigeldismile
kizlar sirtim agrioooo ama volteren surcek kimse yok prensete surmuoo:)
ah be gülüm
sen nasıl bu kadar hastalandın böyleeee
bak ben o prensesi yiyicen çıtırçıtır annesini bakmıyooooo
ben geliimmm tatlımmmmbayanssulusmile