Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maeves sirkeli su midene dokunmasın aç karnına içiyorsun bildiğim kadarıyla
pirinç lapasına bugun başladım bööööööööööööööööööööö::::(((( midem almıyoooo bunun içine tuz koyuluyorm?????
başka hiç bişi yenmeyecek dimi 2 gun böyle geçecek..yanında su şart mı??*
canım aralarda meyve yiyebilrsin...tuz sakın koyma bi ise yaramaz...baska bisi yemiosun...tavsiyem yogurt seviyorsan yogurt ekle karıstır ye:1hug:a.s.
Slm arkadaşlarr benide alırmısınız aranızaa:çok üzgünüm: bukadar kiloyu nasıl aldım anlamadım ama tam 7 kilo fazlam var. dün tartıldım ve inanamadım 59 kilo olmuşum gözlerim pörtledi ibenneyaptımki 59 görünce.. üzüntümden sabaha kadar uyuyamadım. nooolur benide alın aranıza bende başlıyorum diyete hedef 52 umarım kısa sürede eski kiloma ulaşırımm. Hepinize Sevgilerr a.s.
canım hoşgeldin. listemizi pembeinci hazırlıyo oda haftasonları yok. pazartesi alır canım listeye. inşallah istediğin kiloya gelmende yardımcı olur bu topik sanada.
ya ben anlamıyorum ya bi gün tartılıyorum zayıflamışım die sevinirken bi kaç gün sora bakıorum ya verdigim kiloyu almışım yada 200 gr kadar geçmişimm...şu lapa mevzusu merak uyandırıo bendede acaba regl döneminde denesemmi diorum belki bir aydır pirinç,makarna falan tüketmiorum nsl olcak acaba
ayrıca sabah kepekli tost yedim (küçük tost ekmegi) öglen bir kase corba ve yemekte kabak dolması,spagetti falan vardı dolmanın dışından bir iki çatal almışımdır bir kaşıkta yogurt...
evet tartıya her çıktığımızda farklı sonuçlar çıkıyo.sebebi vücudumuzdaki ödem galiba ssu miktarı sürekli değişiyo.o yüzden en doğru sonuç sabah kalkınca wc ye gittikten sonra çıkıyo.hele regl döneminde çok daha moral bozuyo basküldeki ibre senağlama