50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

munzur canım istikrarlı olman çok güzel ama 3 ögün çok az en az 5 ögün yemelisin canım aralarda meyve ve yoğurt ye canım birden kesme yemeği hasta falan olma allah korusun

cnmm teşekkür ederim aralarda nescafe ve bitki çayı içiyorum yoğurt veya salatalık alabilirim şimdi, onu düşünmemiştim öyle kötü hissettimki bu kiloyu görünce birden sıktım kendimi.. cnmm teşekkürlerr:1hug: inşallah başarıcamm kaç gün de vermeliyim bu kiloyuu ben 15 gün dedim ama acaba doğrumu yapıyorum bilmiyorumm. yani ayın 1 de vermiş olmalıyım diyorumm.. sevgilerr:nazar:

bu arada bide korse alıyorum bugün çünkü göbek kısmımda fazla kilolarım zayıfladığımda göbek çekilsin istiyorumm. :kahve:

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bu ay 28 günüm geçti acayip şişim bırakın kilo vermeyi fazla çıkıcam diye tartıya çıkamıyorum korkudan
regl döneminde isen tartınma canım müsait olunca bildirirsin kilonu yeterki moralin bozulmasın Şeniz

saol bidenemmm. sensiz hafta sonu çok hareketsiz site.

slm kızlar regl sonrası diyetimi istediğim gibi yapamadım. motivasyonum düştü. Bugün artık 1200 kal diyete başlıyorum. Bir listeye bağlı kalmak istiyorum. haftada 2 kilo diyor bakalım göreceğiz.Öpüyorum şekerler...

canım diyet listende neler var bende ne yiyeceğimi bilemiyorum bazen.

munzur 7 kilo fazlan var canım 15 günde nasıl vereceksin çok sağlıksız olur haftada 1 kilo vermek en sağlıklısı haftada 1 kilo versen 2 ay sürer
haftada 2 kilo versen 1 ay sürer.
çok denedim ama hiç haftada 2 kilo veremedim verenler var şaşırıyorum nasıl yapıyorlar ..

Merhaba kızlar kusuruma bakmayın baya ihmal ettim topicimi. Ben bi müddet aranızda olamıyacağım biraz sıkıntılarım var halledip geri gelcem inş. Zaten rejim felenda kalmadı bende öpüyorum hepinizi sevgiyle

pembeinci netten 1200 cal diyeti yazarsan çıkıyo ben baktım ama beğenmedim. kilosu çok olanlar verebilir sanırım 2 kilo ama biz veremeyiz gibime geldi. sende bi bak istersen canım.

evde kepek ekmek kalmadı mecbur kapıcıdan beyaz ekmek aldım. ekmek arası peynir yedim. sirkeli suda yapmadım sabah canım istemedi offffffffff

maeves haklısın canım zaten ben uygulayamıyorum bu akşam tavuk yarın balık yapamıyorum ne bulursam onu yiyorum bazen akşamlar kayınvalideme gidiyoruz kadınada sipariş veremem ki ızgara balık yap tavuk haşla kafamçokkarıştı

Zaten 2 kilom kalmış onuda 1 haftada verirsem sizlerden 1 hafta önce ayrılmış olurum olmaz haftada 1 kilo iyi tabi onuda verebilirsem :jeyyar:

evet kızlar internetteki liste. ama ben daha azını yiyemem çünkü emziriyorum. üstelik sabahtan beri uyguluyorum fakat doyduğumu söyleyemem. bir de her gün yürüyorum ben işe yarar diye düşünüyorum.

nişanlımdan ayrıldımsenağlama yemek yemek istiyorum.bi haftasonu bu kadar mı kötü geçerÇok üzgünüm çoook.sevgililer gününde ayrılık.ayrıldığıma değil kendimi yemek yemeğe verdiğime üzülüyorum offff

cnm üzülme dicem biliyorum insan üzülüyor...biz 5aydır ayrıyız hala gorusuyoruz hala üzülüyorum bilirim nasıl bi duygu ... ama yemege bindirme sakın... kendine iyi bak güzel görün hedeflerine ulaş ki o kaybettigi seye yansın....yerimseniben
bu arada bide korse alıyorum bugün çünkü göbek kısmımda fazla kilolarım zayıfladığımda göbek çekilsin istiyorumm. :kahve:
canım korse iyidir ama kan dolasımını engeller cok sıkı olursa... rahatsızlık verebilir...bak ben de belimi baya incelttim verdigim kilolarla yaklasık 10-12cm inceldi eski kiloma gore...her gun mekik cektim simdi bi cm sarkma yok...korse yerine mekik cek derim biraz zahmetli ama gercekten cok işe yarıyor...üşenmesem tekrar baslıcam:utangac:
munzur 7 kilo fazlan var canım 15 günde nasıl vereceksin çok sağlıksız olur haftada 1 kilo vermek en sağlıklısı haftada 1 kilo versen 2 ay sürer
haftada 2 kilo versen 1 ay sürer.
çok denedim ama hiç haftada 2 kilo veremedim verenler var şaşırıyorum nasıl yapıyorlar ..

valla canım ben de oyle..ilk basladıgımda ayda 3-4kg anca gidiyordu...simdi o bile gitmiyor 2 ileri 1 geri modundayım... millet nası haftada 2 kg veriyor sasıyorum...sanırım bizim kilolar artık zorlayıcı kısımda o yuzden böyle oluyor... şu haftada 2 kgyu vermeyi başaran arkdslar bize de anlatıverse bi:utangac:

bugun lapa yapıyorum...okulum yok pztrsi bos :) gec kalktım sirkeli suyumu ictim bide lapa yedim yogurtlu okadar.... öptüm hepiciinizi koccaman:1hug:a.s.

bugün canım çok tatlı istiyor allahtan işteyim evde değilim ne var ne yok yemiştim yoksa bugün çok tuhafım
yarın lapamı yapsam acaba acayip şişim adet olmayı bekliyordum ama olmuyacağım galiba
menopoza girdim diyeceğim ama 26 yaşındayım daha . .

bugün canım çok tatlı istiyor allahtan işteyim evde değilim ne var ne yok yemiştim yoksa bugün çok tuhafım
yarın lapamı yapsam acaba acayip şişim adet olmayı bekliyordum ama olmuyacağım galiba
menopoza girdim diyeceğim ama 26 yaşındayım daha . .[/QUOTE

gruba yeni katıldım ama anlaşılan grubun en aktifi pembeinci senmişsin.haftasonu gerçekten o kadar sessizdiki başka bi grubamı katılsam acaba burda hiç hareket yok diye düşündüm.neyse bugün canlanmış.ben haftasonları ve akşam saatlerinde burda oluyorum.motive olacağımı düşünüyorum

menopoza girdim diyeceğim ama 26 yaşındayım daha . .

canım reglin böyle sürekli gecikiyomu? düzenleyici ilaçlar var ondan kullansan.sıkıntı verir insana böle olmamak.

Back
X