Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor haklıymış canım, soğanla aynı etkiyi gösteriyormuş. Ben artık soğan hiç yiyemiyorum, çok ağrıtıyo midemi.
Prensescim bu mide rahatsızlığının bi de şöyle bi etkisi oldu bende. Son bi kaç aydır kızartma ve hamur işleri de rahatsızlık yapıyor bende, hele abartınca en az 2-3 gün mahvediyor beni. E böyle olunca canım o tarz şeyler istemiyor artık :lepi: sositososito
Kızlar bakın bunu buldum nette,paylaşayım dedim valla ben denicem bundan sonra bu yoğurt olayını:
Tüm denekler, günlük normal kalori alımından 500 kalori daha az tüketti..
iştahımı durduramıyorum sürekli birşeyler atıştırmak istiyorum sırf bu yüzden geçen hafta 1 kilo almışım( iştahı kapatmak için bir öneriniz var mı
500 kalori az alınca normal istersen cips ye farketmez 500 kalori az alınca...akannehir
aslinda dogal antibiyotik ama sogan sarimsak ama bize yasak tatlimmm
midesi saglam olanlar bi elmayi yikayip yesin valla canim cekti cok
simdi sutlac yiyomm yine((
canım benim gastrit bende de vardı, çok stresli olduğum dönemlerde yine hemen mideme vurur. bir ara çok sık tekararladı endoskopi bile yaptılar bunun için. şu an iyi ama midem,rahatsız olmadığı dönemlerde her şeyi yiyebiliyorum. hatta bu akşam bol pırasalı lahanalı havuçlu salata yaptım yedim, iyi durumda.tabi stresli dönemlerimde fena oluyor, o zaman anlıyorum, dikkat ediyorum.
500 kalori az alınca normal istersen cips ye farketmez 500 kalori az alınca...akannehir
canim ben b u iki gundur activya prebiyotik yogurt yiyorum sadesinden onun icerigi iyimi?bi faydasi olurmu ne dersin guzelcim?
canim ben b u iki gundur activya prebiyotik yogurt yiyorum sadesinden onun icerigi iyimi?bi faydasi olurmu ne dersin guzelcim?
gecmis olsunn hayatimmm bana doktor lansor verdi sabah ac karnina bi tane iciorum sende ilac kullandinmi ?doktor stresten uzak durmaya calis dedi zaten
aman masallahh canimm iyi olmasina sevindimm afiyet seker olsunn pirasayi cigmi yiyosun?hic deenemedimmdee cicim.bende duzeleyim biraz yicem insallahhhhh
gecmis olsunn hayatimmm bana doktor lansor verdi sabah ac karnina bi tane iciorum sende ilac kullandinmi ?doktor stresten uzak durmaya calis dedi zaten
aman masallahh canimm iyi olmasina sevindimm afiyet seker olsunn pirasayi cigmi yiyosun?hic deenemedimmdee cicim.bende duzeleyim biraz yicem insallahhhhh
Canım düzenli olarak günde 1 tane 15 gün yemen lazım sadesi eriklisi kayısılısı farketmez ye ama düzenli sindirimini düzenler tatlım iyidir...
canim benimm gormemisim elma yemisinn ohhhh yarasinn afiyet seker olsun gulumm
soyle kabuklarinla isira isira yedin dimi gulum?
anlaadimm canimm ama insan yasak olunca daha cok istio sanki :)))
düzelirsin canım, ben düzeldim. ilaç kullandım tabi, proton pompası inhibitörü veriyorlar zaten, seninki de kesin öyledir, benim baya bir şiddetli oldu, sabah akşam atıyordum. 2 haftada geçiyordu. tabi stres durumu bir dönem daimi olduğu için 2 ayda bir tekrar etti. yine ilaç sonra. işsizdim o zaman atanamamıştım.kpss'ye hazırlanıyordum. atandım geçtiben her türlü sebzenin salatasını yapıyorum pişirmeden,bugün de pırasalı yaptım.
misspinky ben de bi ara senin gibiydim, kilo vermeye karar verdikten sonra, kendime özel bi yemek kısıtı koymadım, şu an evde çikolata zulam var ve hiç canım çekmiyor. Kaç gündür sadece bi kez annem yüzünden yedim. Yani yemek kısıtı yüzünden kafanda sürekli yemek fikirleri dolaşmasın.
Sürekli yemek yerine 1 saat arayla falan azar azar yemeyi denersen belki düzene girersin.
iiyi akşamlar herkes bu aralar gıremıorm pek netee annem rahatsz bıras... sabah bı dılım kepek ekmegı lor peynırı yedım oglen bı sımıt yedım aksam uzeerıde ıkı dılım ekmek lor peynırı yedım dısarda oldguum ıcın sacma bı menu oldu
kizlar ben geldimmm
bugun pazar vardi dolastim birazzz:))
oglenden aksama kadar yediklerimmm
simit sutlac komposto galeta yedim
aksam corba kepekli ekmek komposto yedimm
Canın çekiyo diye küçücük yazdım bilmiyorumkismile Canım işte olay yasak olarak görmemekte hiçbişeyi. Ben de uzun bi dönem akıllanmadım, takmadım rahatsızlığı. Ama artık istisnasız rahatsızlanınca, o yaşadığım mide rahatsızlıklarını aklımdan çıkmadıkça canım da istemiyor. Daha doğrusu rahatsızlanmamak isteği baskın çıkıyor. Bakalım sen ne zaman akıllancan yerimseniben. (az yeyince bişi olmadığı için evde olunca tadına bakarım tabi :kedi: )