• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiin kaydirigubbakcemile3. İyi yapmışsın, ben de çıksam da mezura alsam bari boshayallersmile. Afiyet olsun prensenscim güzel beslenmişsin, (tabi komposto da çok şeker yoksa)

mezura ılk alınacaklar arasına yazmalı kaydirigubbakcemile her eve bır mezura haydı kızlar mezura almaya ohaoldumsmile

tabi canım hepsi kilo vrmiş zaten ama yoğurt yiyenlerin yağ kaybı daha çok olmuş ve karın bölgesinden daha fazla yağ kaybetmişler, yoğurt yemeyenlere göre. göbeği olanlar yoğurt tüketsin yani. ben zaten çok tüketiyorum ,faydası var mı bilmem.

canım benım ben bı ara bagıra bagıra soylemıstım spor yaptıktan en fazla 45 dk sonra sut ve sut urunlerı tuketmek lazım dıye yag yakıyormus o zaman dılımıne altın zaman denılıyormus hadı kızlar spordan sonra sut ıcmeye ya da yogurt yemeye olumunekankayizsmilevereliniortak

bu arada ben de meyvelı yogurt yıyemıyorum yaa sadece sade yogurt yıyebılıyorum :tomato:

ve gelelım bana

1 saat spor yaptım da geldım
ustune de 1 bardak yesıl cay ıctım ıkıncısı de elımde zemuszemuszemuszemus haydı kızlar yesıl cay ıcmeye aklinialirimsmile

ayy yazmayı unutmusum normalde yatmadan once surerdım selulıt yagımı bu sefer spor oncesı surdum hadı bakalım:)) selulıtlere ölüm:=)

Son düzenleyen: Moderatör:
sositososito
Ben de hiç sevmem meyveli yoğurdu, yağsız yoğurdu da sevmem.

aynı ben yıyemıyorum valla kaydirigubbakcemile ama sade yogurt severım ben ıngılterede de o yok mıllet sureklı meyvelı yogurt yıyor eve geldım de yedım valla ozlemısım laelaelaelaelae

canım cıkolata zulan var ve canın cekmıyor hay masallah ben onlar bıtmeden rahat etmıyorum yaa alsanaalsanasmile

Canım ben diyet yapmadığım zamanda da böyleydim. Hasretlik olmayınca, nasıl olsa elimin altında, isteyince yerim diye düşününce böyle oluyo kaydirigubbakcemile5 Bi belgeselde izlemiştim. Anaokulu çocuklarını denek olarak kullanıyorlardı. İki kase kuru meyve çeşidi var. Biri her zaman serbest, biri ise belli saatlerde. Belli saatlerde olana izdiham var sonuç olarak. İnsan psikoloji canım. Bana bişiyi yasaklasanız, 24 saat sırf o yiceği düşünmekten acıkır dururum :kedi:

canimm benimm bende sana hic kiyamam benim daha yeni ya sanirim ondan boyleyimm bende hayatim heralde zamanla bende akillanirimm kuzumm>?

Sağol canım kaydirigubbakcemile3, valla özellikle biz kız milletinin canı çok tatlı. Sobayla elini kaç kez temas ettirebilirsin ki yerimseniben

Canım çekti ben de yapıyım:)

yap tabıı kuzum yesıl cay mı spor mu ıkısı de mı opuyorumnanaktan bu arada arıal black le yaz bı de rengını de cırt bı renk sec valla super motıve edıyorr kafamçokkarıştı

aveloncum yaaaa valla haklısın sanırım ama ben yıne de cesaret edemıyorum valla almaya korkumdan cunku rahatlıyoırum bıtınce ohhhh dıyorummm :)))

Selam kızlar
bugün yediklerimi yazıyım;

Sabah 2 ceviz ve bir avuç kuru üzüm yedim.
Öğlen kuzenim gelcekti o yüzden hamur kızarttım:( Ben de yedim, az pudra şekeri ile:(
Akşam yoğurtlu ıspanak yedim bir dilim ekmekle.
Bir iki saat sonra da 2 dilim ananas yedim.
Spor yapmadım ama annem ve kuzenimle yürüyüş ve alışveriş yaptık.

canimm hamur kizartmasimmii off bayilirimmm kuzummmm benim icinde yeseydin bi lokma fistigimmmm

yap tabıı kuzum yesıl cay mı spor mu ıkısı de mı opuyorumnanaktan bu arada arıal black le yaz bı de rengını de cırt bı renk sec valla super motıve edıyorr kafamçokkarıştı

aveloncum yaaaa valla haklısın sanırım ama ben yıne de cesaret edemıyorum valla almaya korkumdan cunku rahatlıyoırum bıtınce ohhhh dıyorummm :)))

Spor yapamıyorum da yeşil çay yaparım tatlım:) Bugün ol yürüyüşle kapattım spor açığını:)

ve gelelım bana

ustune de 1 bardak yesıl cay ıctım ıkıncısı de elımde zemuszemuszemuszemus haydı kızlar yesıl cay ıcmeye aklinialirimsmile

ayy yazmayı unutmusum normalde yatmadan once surerdım selulıt yagımı bu sefer spor oncesı surdum hadı bakalım:)) selulıtlere ölüm:=)

1 saat spor harikaaa:lepi:
şimdi sade türk kahvesi içtim:kahve:

canım cıkolata zulan var ve canın cekmıyor hay masallah ben onlar bıtmeden rahat etmıyorum yaa alsanaalsanasmile

gecmıs olsun canım yıne arada da olsa gırıyosun ben hala hukukcuyu merak edıyorum yaa bı de melahatı :emir_bebek: nerdeler acabakaydirigubbakcemile

ooo kımler gelmıs kımler gelmıss hobaaa :teytey: hosgelmıssın kuzum yahuu nerelerdesın gez bakalım ohhh hihoyyyt

canimmmmbenimmm nasilsinnn fistikk citirimizzz??
pazarda midem bi tuttu hemen simit aldim mecburen yedim acliga tahammul edemedim gasrit yapiomus meger kuzum

mezura ılk alınacaklar arasına yazmalı kaydirigubbakcemile her eve bır mezura haydı kızlar mezura almaya ohaoldumsmile

canım benım ben bı ara bagıra bagıra soylemıstım spor yaptıktan en fazla 45 dk sonra sut ve sut urunlerı tuketmek lazım dıye yag yakıyormus o zaman dılımıne altın zaman denılıyormus hadı kızlar spordan sonra sut ıcmeye ya da yogurt yemeye olumunekankayizsmilevereliniortak
bende yoğurt yiyin dedimde nerdeeeeeakannehir

bu arada ben de meyvelı yogurt yıyemıyorum yaa sadece sade yogurt yıyebılıyorum :tomato:
aşkolsun tatlım yaa en güzelini yapıyorsun yememekle sade gibisi varmı zaten o meyvanın vitaminide canlısınla boy ölçüşemez:lepi:

ve gelelım bana

oooo süper yesacım bravo alkisalkisalkis siz yaptıkça kendim yapmış gibi oluyorum valla,bende böyle idare ediyorum iştekaydirigubbakcemile3

Yesacım bitince ohhh diyorsun ya, o senin cimcimeliğinden kaydirigubbakcemile . Bi de bitiremeyeceğin kadar zulala sen de benim gibi, belki işe yarar. Çikolata canın çektiğinde em ve sakın o ara su içme (su içince insan sanki hiç çiko yememiş gibi devam ediyor)

Selülit için şu hareketi öneriyorum canım: Ters mekik çekme pozisyonunda uzan yere, bacakları aç ve dizleri kırarak topukları havada kavuştur. Sonra da bacaklarını kaldır indir kaldır indir..... kaydirigubbakcemile5 Kalçalar bu süreçte hep sımsıkı olacak a.s

Spor yapamıyorum da yeşil çay yaparım tatlım:) Bugün ol yürüyüşle kapattım spor açığını:)

supermıs canım valla yuruyuste pek guzel yesıl cay da kaydirigubbakcemile5

1 saat spor harikaaa:lepi:
şimdi sade türk kahvesi içtim:kahve:

saoalsın canım benım afıyet bal seker olsun ya da dur bal seker degıl de kas olsun azcık zemuszemus

canimmmmbenimmm nasilsinnn fistikk citirimizzz??
pazarda midem bi tuttu hemen simit aldim mecburen yedim acliga tahammul edemedim gasrit yapiomus meger kuzum

ıyıyım kuzum sen nasılsın bugun ne fotosu eklesem dıye dusunuyorum kol mu eklesem acaba kaydirigubbakcemile3 aman canım benım dıkkat et Şeniz

selam herkeseeeee

saat 4.30 gibi bir kase çorba ve ızgara balık yedim.yanında 1 barda vişne suyuyla......sonra sızdım kaldım.1-1.5 saat uyumuş kalmışım....saat 9 gibide bir kutu süt içtim. midem çok kötü anlamdım neden....

hiç sporda yapasım yok.her yerim dökülüyor resmen...bahar yorgunluğumudur nedir bahar gelmeden yorgunluğu geldi bana.....

Ben cevaplayayım izninle :kahve: :canımcım ara öğün olarak veya acıktığında yiyebilirsin.ben tatlı falan isteyince canım meyveli prebiyotik yoğurtlardan yiyorum harika oluyo.Hem kalorisi az,hem bağırsakları düzenliyomuş hemde açlığı bastırıyor.Yani günde 1-2 kez yiyebilirsin

saolasinn tatliskommmm opuyorumnanaktan

yesacimm caniminnn ici melahatt su an masanin altinda uyuyooo sipaa:))

ayyyy senın pısıcıgın adı da mı melahat kaydirigubbakcemile3 valla ben bı ara foruma takılan melahat vardı ya onu kastettım kuzum yahuuu kaydirigubbakcemile3

aşkolsun tatlım yaa en güzelini yapıyorsun yememekle sade gibisi varmı zaten o meyvanın vitaminide canlısınla boy ölçüşemez:lepi:

valla sımdılık ıyı de canım benım gııdınce yıne yogurt hıc yok sut ıcıyorum artık ne yapalım aynı sayılır sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile

oooo süper yesacım bravo alkisalkisalkis siz yaptıkça kendim yapmış gibi oluyorum valla,bende böyle idare ediyorum iştekaydirigubbakcemile3

saolasın grıpıncımmmmm o da guzel valla :tomato::dance:

Back
X