Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yesacım bizdeki de elektronik değil. Ama maşallahı var. Doktora gidenler biz de tartılıyor. Hatasız :lepi:
Ben hiç denemedim ama kullanıcı panelinde kişisel rütbe var. Oraya yazacaksın sanırım kaydirigubbakcemile3
Bugün burası niye bu kadar sessiz :gitme: Burda olmayınca gidip cıs yiyiyorum :gitme:
Yesacım bizdeki de elektronik değil. Ama maşallahı var. Doktora gidenler biz de tartılıyor. Hatasız :lepi:
Ben hiç denemedim ama kullanıcı panelinde kişisel rütbe var. Oraya yazacaksın sanırım kaydirigubbakcemile3
Bugün burası niye bu kadar sessiz :gitme: Burda olmayınca gidip cıs yiyiyorum :gitme:
bebişim ben geldiiim:lepi:
bebişim ben geldiiim:lepi:
Selam kızlar opuyorumnanaktan Herkes spora takmış vaziyette :lepi:
Yasemincim maşallahın var. Ama bi önerim var. Kahvaltıdan sonra spor yapsan daha iyi olur canım, öyle öneriyorlar hep.
Ne şanslısın, eşin balık tutmasını biliyor. Ben çok seviyorum ama anca tutanları izliyorum :gitme: İkimiz de tutmasını beceremiyoruz. Ama izlemek bile insana huzur veriyor.
Gelelim bana, sabah plates yapmaya çalıştım. Ama karın günüymüş, onlar yaptı ben baktım :1no2:
canım bence o kısısel rutbe degıldır de onu da degıstırdım dur bakalım ne olacak sempatiksalakcinni valla ıyıymıs sızın tartı masallah dur bakalım yarınkı ne gosterecek bu arada lıstelerde yayınlanmadı degıl mı eyvahedigeldismile en ıyısı bence:lepi:
aksam yogun oluyor canım gunduz pek degıl de ben tatıldeyım ya ondan basındayım hep alsanaalsanasmile bu arada benım donus 25ıneydı sanırım degısecek bıraz daha gec gıdecegım sanırım :1ninca:
ooooooooo kımler kımler gelmıs kımler gelmıs hobaaaaa te te te :teytey::dance:
ahanda bak krızantem ım ne oldu :)))
sıfırladım kısısel rutbemı sımdı ne olacak acaba:)
tekrar krızantem oldum:))
ben de mı patates kızartması, kunefe, pılav ustu doner, patlıcan kebap falan mı yapsam acaba :)))
ooooooooo kımler kımler gelmıs kımler gelmıs hobaaaaa te te te :teytey::dance:
kuzucum gittim sandım yengecin yemeğe çağırmış yaaasositososito
ahanda bak krızantem ım ne oldu :)))
sıfırladım kısısel rutbemı sımdı ne olacak acaba:)
tekrar krızantem oldum:))
kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
heeeee doğru sölüyooooo işteealsanaalsanasmileCanım sen hala buranın en formda fıstığısın. Hiçbi liste bu gerçeği değiştiremez. Ben kaçırdım: Kişisel rütbe kısmıymış di mi canım? Ooooh geç git canım, gidip napcan yaban ellerde olumunekankayizsmile
canım ben dün okudum sensiwthin verdiği sitede okudum sabah enerjiniz yüksekse olabilir hatta daha fazla kalori yakılır diyordu çünkü gece vücut kalan enerjiyi tüketiyor sabahta direk yağlardan kullanıyor muş öyle diyosempatiksalakcinni
bende pek bilmem kazara tutmuşumdur hep :kedi:
bende çılgın bir doğa kolikimeyvahedigeldismile huzurun dibini bulurum bir doğa resmine bile bakarken:lepi:
Canım sen hala buranın en formda fıstığısın. Hiçbi liste bu gerçeği değiştiremez. Ben kaçırdım: Kişisel rütbe kısmıymış di mi canım? Ooooh geç git canım, gidip napcan yaban ellerde olumunekankayizsmile
[
kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
heeeee doğru sölüyooooo işteealsanaalsanasmile
bu arada arkadaşlar lahana çorbasını mutlaka tavsiye ediyorum,çok güzel bir lif kaynağı ve yağ yakıcı özelliği de var.yararlı bir rejim çorbası
Sabah da insan cidden yataktan kalkacak gücü ancak buluyor![]()
Doğa gibisi var mı yasemincim. Hayalim doğayla iç içe bi yaşam, oooooof of, ancak ağaç kesiyorlar. Albümdeki resimlerde ailenle doğayla iç içe olmanıza bayıldım zaten.