• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlarrrrr saat 6 gibi akşam yemeğimi yedim.....

etli nohut,bulgur pilavı,yoğurt vardı menümde..... şimdide maden suyumu içiyorum

kızlar ben yağ su ölçer tartıdan aldım hiç bir işe yaramıyor.... büyük bir hevesle almıştım kilo verince kasdan mı yağdanmı verdim görecem diye..... meğer sadece formülize etmişler boy yaş giriyorsun sana kilonu yağ oranını kas oranını gösteriyor....sadece formül işi.bu internettede var zaten :(((( kilo verince hem yağ oranın değişiyor hem kas.......

Allahtan ucuza almıştık.... sadece digital tartı olarak kullanıyoruz şimdi.....

zayıflamak için spordan başka neler yapmak lazımm.. kür mür işe yarar mı.. soğan suyu kürü :) lahanayı midem kaldırmadı da

lahana yi bende dednedim acikcasi bi gun yaptm dayanamadim midem altust oldu kendime gelemedim ya ..yuruyus yap sabahlari cayini ic yuruyuse cik bisiklette olur cok yararli

canım yapman gereken sadece dikkat etmek.... kahvaltıyı atlamamak,öğünlerini olabildikçe sağlıklı bir şekilde yemek (fastfoodu azaltmaya çalış)ve en önemlisi spor

fastfoodu bırakıcamm yaa : )) spora hiççç vaktim yok kızlarrr.. zaten çok yoğun koşuşturmaca.. spor yapmş gibi olurum.. benim derdim yiyeceklerle.. kahve kilo aldırır mı .. öyle böyle değil günde net 3 bardak kahve 6 bardak çay içerim belki daha fazla.. şeker çayda yarım kaşık, kahvede 3ü bi arada :))

bitki çayları işe yarar mı kızlar.. bugün pazardan adaçayı aldm

şekersiz çayın kalorisi 0 mış ama 3 ü bir aradanın çok fazla 200-300 kalori sanırım......onu içeceğine bitki çayı iç...adaçayı yeşil çay al. hepsinin faydası farklı farklı....

canım yapman gereken sadece dikkat etmek.... kahvaltıyı atlamamak,öğünlerini olabildikçe sağlıklı bir şekilde yemek (fastfoodu azaltmaya çalış)ve en önemlisi spor

Aynen katılıyorum arkadaşım kaydirigubbakcemile5 Fastfood u azaltmak yetmez ama, kökten kurtulmak lazım.

fastfoodu bırakıcamm yaa : )) spora hiççç vaktim yok kızlarrr.. zaten çok yoğun koşuşturmaca.. spor yapmş gibi olurum.. benim derdim yiyeceklerle.. kahve kilo aldırır mı .. öyle böyle değil günde net 3 bardak kahve 6 bardak çay içerim belki daha fazla.. şeker çayda yarım kaşık, kahvede 3ü bi arada :))

bitki çayları işe yarar mı kızlar.. bugün pazardan adaçayı aldm

Kahve yüzünden kilo almazsın bence ama selülitten de kurtulamazsın boshayallersmile (buarada kilon gayet güzel, eğer fiziğinden memnun değilsen bu kilondan değil, spor yapmamandan kaynaklanıyordur bence)

zayıflamak için spordan başka neler yapmak lazımm.. kür mür işe yarar mı.. soğan suyu kürü :) lahanayı midem kaldırmadı da

lahana yi bende dednedim acikcasi bi gun yaptm dayanamadim midem altust oldu kendime gelemedim ya ..yuruyus yap sabahlari cayini ic yuruyuse cik bisiklette olur cok yararli

:) işte bunu kastetmiştim biraz öncedelikafadulden lahana çorbasını veya suyunu çoğu kişi sevmiyo ama ben günde 4-5 kase içiyorum valla yaptığım zaman. seviyorum ben. limonla ve baharatla tatlandırabilirsiniz kızlar.

ben bir ara bıu topice takıldım 52 idim 49 a düştüm şimidi yine 52 53
nasıl moralim bozuk tekrar aranuıza girebilirmiyim

:1shok:

neeee

ne kadar zamanda,
1,7 kg mi?????????????

çok mu geldi ya.ben bu kilaları hızlı aldığım için hemen gidiyor.çok kolay oluyor.ancak 57e geldim bundan sonra zor.haftaya 56.5 olsam yeter.
benim yedilkerimi yazsam beni döversiniz.bu hafta çok yedim.ama verdim.kendimce az yedim çünkü.k flakesi sadece 2 öğünde yedim.zayıflamamdaki en önemli faktörde sanırım bebek.çok zormuş bu bebek bakımı ya.inşallah haftaya gene zayıflarım.çok öpüyorum sizi.çok takdir ediyorum.

çok mu geldi ya.ben bu kilaları hızlı aldığım için hemen gidiyor.çok kolay oluyor.ancak 57e geldim bundan sonra zor.haftaya 56.5 olsam yeter.
benim yedilkerimi yazsam beni döversiniz.bu hafta çok yedim.ama verdim.kendimce az yedim çünkü.k flakesi sadece 2 öğünde yedim.zayıflamamdaki en önemli faktörde sanırım bebek.çok zormuş bu bebek bakımı ya.inşallah haftaya gene zayıflarım.çok öpüyorum sizi.çok takdir ediyorum.

bebekle sana bravo canım:lepi:

Gripincim ben de lahanaya bayılırım kaydirigubbakcemile5 Suyu yerine yemeğini yapsak az yağlı, yine işe yarar di mi?

bence yarar bende suyunu falan pek sevmem şimdi aklıma getirdiniz bende bi lahana pişireyim hazım bende bitti en son wc salı günüydü :sinifsinif:
bide afedersiniz senağlamaşimdi

Back
X