50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1- F-sailor
2 -Maeves
3- Pembeinci
4-Şeker leblebi
5-Fıyuce
6-Munzur

Kızlar başladınızmmı lapaya :uhm:

senden bişi rica edeceğimm ben formu karıştırdım yazdıklarınızı göremiyorumm ben yaa açlık kafayı yedirtti bana heralde lapayı nasıl yapcam bide yazdıklarınızı nasıl görcemmm yedim bişileri heralde :çok üzgünüm:

sonunda düzeldi sanırım ben formu bozdumm. şimdi yazılar fln herşey var saolun arkadaşlar...
pembeinci cnmm bu pirinç lapasını ilk defa duydumm gerçekten zayıflatıyomu eğer öyleyse ben 10 gün boyunca yaparımm. lahanadan daha lezzetlidir heralde ama bırakmak yok azimle devam ediyorumm.. sevgilerrra.s.

sonunda düzeldi sanırım ben formu bozdumm. şimdi yazılar fln herşey var saolun arkadaşlar...
pembeinci cnmm bu pirinç lapasını ilk defa duydumm gerçekten zayıflatıyomu eğer öyleyse ben 10 gün boyunca yaparımm. lahanadan daha lezzetlidir heralde ama bırakmak yok azimle devam ediyorumm.. sevgilerrra.s.

Yok canım 2 gün yapılıyor bu lapa daha fazla yapılmıyor lapa vücuttaki ödemi atıyor 1 ve 1.800 arası kilon gidiyor
2 gün sonunda yediklerine dikkat ediyorsun eğer etmezsen kilolar aynen geri.

sabah lapamı yedim fakat feci tok tutuyor hala acıkmadığım için öğle lapamı daha yemedim arada yoğurt yedim

bugün sabahtan beri başımda ağrı var hazır öyle paydosu biraz kafamı masaya koyayım biraz geçer belki.

kıslar kilom aynı 58.ama ben bu depresif durumumda kilo hatta gram bile almamış olduğuma seviniyorum.:lepi:
lapaya başladım.pembeinci tüm önerilerine uyarak yaptım.sıcak, yoğurtla, nane ve pulbiberle yedim.sıcak yediğim için herhalde mideme yumruk yemiş gibi dolanıyorum:bbo::bbo:
.Allah'a şükür ki 1çay bardağı.ya 1 su bardağı olsa ben ne yapardım.tadı kötü fakat tok tuttugu kesin.

sabah lapamı yedim fakat feci tok tutuyor hala acıkmadığım için öğle lapamı daha yemedim arada yoğurt yedim

bugün sabahtan beri başımda ağrı var hazır öyle paydosu biraz kafamı masaya koyayım biraz geçer belki.

geçmiş olsun canım.rahatlatıcı bitki çayı içseydin.

1- F-sailor
2 -Maeves
3- Pembeinci
4-Şeker leblebi
5-Fıyuce
6-Munzur

Kızlar başladınızmmı lapaya :uhm:

pembecim ben daha yeni kalktım:utangac: sabah ezanıyla yatmıstım zaten...daha tartılmadım da cunku wcye cıkamadım daha...simdi ilacımı icicem birazdan tartılırım... sonra da lapamı yapıcam :)

sagol canım bitki çayım bitmiş kahvem var onuda içmek istemiyorum lapa yaparken.
bende bulgurla yaptım çok şükür bende bir problem yok sana neden dokunduki acaba :uhm:

fiyuce tünaydın canım erkencisin :dance: yat valla yat benimde kafayı koyup yatasım var olmuyor malesef
valla cnm hem okulun ilk haftası hem de cars gunleri oglen 45dklık bi dersim var gorunuyo...dedim ilk hafta ders olmaz 45dk icin gitme okula kızım..da yarın 10:30da ders var nası kalkcam acaba...alıstım 3gundur 14:30da kalmayakaydirigubbakcemile3

ay bi wcye gidebilsem de tartılsam...benm de regle max 5 gun kaldı bekliyorum bi panikle...bu arada kısırlık bulgur kalmamıs bende...iri bulgurla yapsam olurmu ki:utangac:

slm kızlar iki gündür foruma giriyorum yazdıklarınızı okuyorum yazmaya tam başlayınca biri geliyo şu andada misafir bekliyorum hemen yazıyım dedim reglimin 4. günü acaip şiştim tartıda 58 im yarım kilo şişmi kilomu bilmiyom ilk bir kaçgün iştahım çok açıktı fazla aşırıya gitmedim ama kaçamaklarım olmuştuve işin en ktüsü reglimin bitmesine 1 hafta var 10 güne mutlaka tamamlar şu bir haftayıda kilo almadan kapatırsam baharla birlikte artık beni kimse tutamaz hade kolaly gelsin hepinize

galiba ben çok sıcak yedim ve biranda bitse de kurtulsam diye hemen mideye indirdim ondan dokunmuş olabilir.ama şuan daha iyiyim.

veee fiyuce bildiriyorrr :):):)
59.4 kg anacım... gecen hafta bugun 60.8 kg cuma gunu 60kg oldugum düşünülürse süper gidiyor :):)
mumkunse insallah regl sonuna tekrar 58lerde olcam:):):)
ben kahvaltıya gider bulgurumla yiyim bisiler... öptüm hepiciinizi mujk:1hug:a.s.

Back
X