50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben giremedim bugün işyerindeki ve evdeki pc çöktü size bakmaya geldim komşuya yarın akşama ancak yazarım kilomu,beni unutmayın....

akşam yemeğinde işkembe çorbası ve mantar sote yedim. 2 dilimde çavdar ekmeği. soteden fazla kaçırdım galiba:;;(((

kaçmamıştır canım hem yarın lapaya başlıyoruz o kadarcık olsun.kendime yandaş arıyorum.bende kestane kebabı yaptım onu biraz kaçırdım dakaydirigubbakcemile

hummalı bir çalışma içine girilmiş gördügüm kadarıyla :)) ben bu haftayı geçen hafta aldığım 500 gr ı vererek geçirmişim 59 a düşmüşüm tekrar. yarın sabah gene tartılacam bakalım. bu arada kabızlık sorunum iyice azmış durumda :( hiçbir çözümü düzenli yapacak kadar sabırlı olmadıgımdan çekiyorum işte.

kaçmamıştır canım hem yarın lapaya başlıyoruz o kadarcık olsun.kendime yandaş arıyorum.bende kestane kebabı yaptım onu biraz kaçırdım dakaydirigubbakcemile

yarın belli olucak bakalım kaçmışmı kaçmamışmı. gerçi şişkinlik gibi bahanem var regli olmadım daha bakalım belki yarın olurum. tartıda 1 kilo daha gitmiş görsem dünyalar benim olucak aynaya baktığımda hiç bir değişiklik görmüyorum kendimde ama. sabahı iple çekiyorum. bu arada kıyafetlerimi filan çıkarıp öylemi tartılsam acep. kimi kandırıyosam:)))

günaydın bayanlar.işe başlamadan kilomu yazayım akşama kalmasın dedim.ilk haftamdı mens dönemime denk gelmesine rağmen 1 kilo vermişim.56 ım artık .yuppiiii.(1 kiloya bu kadar sevinirsem hedefe ulaşınca naparım acaba)

günaydın herkese
kilomu belirteyim
aynıyım ama dünde söylediğim gibi regl oldum şişkinlikten dolayı diye düşünüyorum
almamışım dolayısıyla üzülmüyorum regl sonrası önemli benim için hihoyyyt

günaydın hanımlar..benim kilomda bi değişiklik yok 54 olarak kayıtlara geçsin lütfendelikafadulden bugün çok işim var görüşürz sonrakaydirigubbakcemile4

Günaydın Kızlar hadi tartıya

tartits1.jpg

hepinize günaydın kızlar sabah tartıldım 57,5 olmusum şükürler olsun düşüşe geçmeye başladım. şu lapa ya bende katılayım diyorum eklermisiniz.. bide nasıl yapacağımı anlatırmısınız... sevgiler hepinizi öptümmm şekerlerrr:kahve:

e ben nerde yanlış yaptım 52,5 kiloyum yani aynı 1 gram vermemişim bütün haftayı aç geçirdim ben ya :kızgın:

Bizi lapa paklar ben yiyorum şuanda bulgurla yiyorum hiçte fena değil gidiyor yani

bende dün çktım tartıya gene aynı
regl dönemim olduğu için azıcık farketti ama:1shok:
veremiyorum yav bu d.kontrol hapı mahvetti beni :kahve:

munzur canım her öğün için 1 çay bardağı pirinç 3 su bardağı su ile haşla canım üzerine yoğurt nane kekik pul biber artık sen nasıl yemek istersen katarsın yalnız tuz ve yağ koymak yok.
istersen bulgurlada yapabilirsin.
hadi kolay gelsin bakalım

Back
X