50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nane limon süt vs mideye iyi gelcek şeyler içtim ama faydası yok
sürekli bişiler yiyorum hem kazınma hıssinden hemde diğer nedenden uffff çok kilo alacam kızlar çok

herkese ii akşamlar ya ben dün kilomu bildirmeyi unutmuşum ki :((( gerçi ne ileri ne geri yine 56 yım anlamadım gitti :(:( ve işin kötüsü regl oldum bugün karnımda agrıo ufff uffff

nrn 23 canım ne hikmetse bu hafta zaten çok kötü kilo vern bir kaç kişi var diğerlerimiz ya kilo aldı yada veremedi
İnş.bu haftada böyle geçmez

2gün sizlere söz verdiğim gibi lapa diyetimi yaptım.ilk gün pirinç lapası 2.gün bulgur lapası yedim tatları beğenmemiş olsamda çok şükür sapasağlam ayaktayım.pembeinci çok geçmiş olsun rejimini hafiflet bence yasakkelime.daha kötü sonuçlarla karşılaşmamak adına dikkat et kendine.sağlımız daha önemli.
bu arada malesef benim tartım bozuldu.yarın yeni tartı alacağım sonucu o zaman bildiririm.ama annemin göz tartısına göre oldukça vermişim ve çok çirkin görünüyormuşum.

2gün sizlere söz verdiğim gibi lapa diyetimi yaptım.ilk gün pirinç lapası 2.gün bulgur lapası yedim tatları beğenmemiş olsamda çok şükür sapasağlam ayaktayım.pembeinci çok geçmiş olsun rejimini hafiflet bence yasakkelime.daha kötü sonuçlarla karşılaşmamak adına dikkat et kendine.sağlımız daha önemli.
bu arada malesef benim tartım bozuldu.yarın yeni tartı alacağım sonucu o zaman bildiririm.ama annemin göz tartısına göre oldukça vermişim ve çok çirkin görünüyormuşum.

anneler hep böledir zaten hep etli butlu görmek isterler:))

günaydın arkadaşlar
cumanız mübarek olsun
yarım simit yedim az önce şimdide bir fincan şekersiz çayımı içiyorum
hihoyyyt

Son düzenleme:

Teşekkür ederim arkadaşım belirli bir kilodan sonra bünye problem çıkartıyor galiba çok yüklenmeden yavaş yavaş gideceğim artık

Arkadaşım tebrik ederim çok azimlisin maşallah :1hug: annene bakılırsa bayağı zayıflamışsın malesef anneler kıyamıyor bende annemi yarın göreceğim bakalım ne tepki verecek en son gördüğünde 56 kiloydum kaydirigubbakcemile3

729cicek2ng5.jpg

günaydın millet nasılsınız bakem ben iyiym
kio alıp duruyom ama bu hafta işi sıkı tutçam spora fln başlıycam

tontişlerimmmm hepinize günaydın hayırlı cumalar
dün lapayı yedim akşam üstü de soğan suyu içtim ve günü tamamladım sabah ta aç karınla soğan suyu içitim ve lapa yiyemedim ama öğlen akşam yiyeceğim kızlarr lapa rejimini tamamlayacağım... midem küçülmüş arkadaşlar nasıl mutlu oldumm 1 bardak bişi içince doyuyo insannn. sevgilerrrrlaelaelaelaelae

günaydınn kızlarr... daha hiçbişey yemedim içmedim. kızımla oynuyoruz. domates rejimde yenmemesi gereken yiyeceklerdenmi bilgisi olan varmı kızlar.

munzurum hadi hayırlısı bakalım lapa işe yarar inş böyle azimli arkadaşları görünce inan daha bir hırslanıyor insan süpersiniz kızlar

balköpüğü 55 ***** Kalan kilo 7 11.Şub

rasiba 55 ***** Kalan kilo 5 10.Şub

Hella 55,5 ***** Kalan kilo 5,5 12.Şub

Nurem 58 ***** Kalan kilo 6 13.Şub

lunet 59 11.Şub

bitter 57 ***** Kalan kilo 7 11.Şub

Bu arkadaşları listeden siliyorum kızlar

Topiğimizin müdavimlerine teşekkür eder devamını bekleriz. a.s.

tontişlerimmmm hepinize günaydın hayırlı cumalar
dün lapayı yedim akşam üstü de soğan suyu içtim ve günü tamamladım sabah ta aç karınla soğan suyu içitim ve lapa yiyemedim ama öğlen akşam yiyeceğim kızlarr lapa rejimini tamamlayacağım... midem küçülmüş arkadaşlar nasıl mutlu oldumm 1 bardak bişi içince doyuyo insannn. sevgilerrrrlaelaelaelaelae

slm

canım dün prof:adnan saraçoğlu soğan ile ilgili tv.de konuşuyordu ordan duymuştum soğanın zayıflama amaçlı kullanmayınız diye.ancak regl duzenleyıcı ve geçmeyen öksürükler için kullanın diyordu.

günaydınn kızlarr... daha hiçbişey yemedim içmedim. kızımla oynuyoruz. domates rejimde yenmemesi gereken yiyeceklerdenmi bilgisi olan varmı kızlar.

hayır canım günde 1 domates zayıflatıyor hatta..ben hamilelikte her gün 1 tane yedım ve ikiz doğurmama ragmen hiç kilo almadım hep doğumdan sonra stresten aldım..

Back
X