Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nane limon süt vs mideye iyi gelcek şeyler içtim ama faydası yok
sürekli bişiler yiyorum hem kazınma hıssinden hemde diğer nedenden uffff çok kilo alacam kızlar çok
2gün sizlere söz verdiğim gibi lapa diyetimi yaptım.ilk gün pirinç lapası 2.gün bulgur lapası yedim tatları beğenmemiş olsamda çok şükür sapasağlam ayaktayım.pembeinci çok geçmiş olsun rejimini hafiflet bence yasakkelime.daha kötü sonuçlarla karşılaşmamak adına dikkat et kendine.sağlımız daha önemli.
bu arada malesef benim tartım bozuldu.yarın yeni tartı alacağım sonucu o zaman bildiririm.ama annemin göz tartısına göre oldukça vermişim ve çok çirkin görünüyormuşum.
2gün sizlere söz verdiğim gibi lapa diyetimi yaptım.ilk gün pirinç lapası 2.gün bulgur lapası yedim tatları beğenmemiş olsamda çok şükür sapasağlam ayaktayım.pembeinci çok geçmiş olsun rejimini hafiflet bence yasakkelime.daha kötü sonuçlarla karşılaşmamak adına dikkat et kendine.sağlımız daha önemli.
bu arada malesef benim tartım bozuldu.yarın yeni tartı alacağım sonucu o zaman bildiririm.ama annemin göz tartısına göre oldukça vermişim ve çok çirkin görünüyormuşum.
günaydın millet nasılsınız bakem ben iyiym
kio alıp duruyom ama bu hafta işi sıkı tutçam spora fln başlıycam
tontişlerimmmm hepinize günaydın hayırlı cumalar
dün lapayı yedim akşam üstü de soğan suyu içtim ve günü tamamladım sabah ta aç karınla soğan suyu içitim ve lapa yiyemedim ama öğlen akşam yiyeceğim kızlarr lapa rejimini tamamlayacağım... midem küçülmüş arkadaşlar nasıl mutlu oldumm 1 bardak bişi içince doyuyo insannn. sevgilerrrrlaelaelaelaelae
günaydınn kızlarr... daha hiçbişey yemedim içmedim. kızımla oynuyoruz. domates rejimde yenmemesi gereken yiyeceklerdenmi bilgisi olan varmı kızlar.