Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben hiç iddialı değilim zaten itiraf edeyim hergün tartılıyorum.hala 56 yım.herkesin bir set kilosu varmış.o rakamı aşmak zor oluyomuş.59 ile başlamıştım diyete.3 haftada 3 kilo verdim ama bu 56 da hep takılıyorum.1-2 kaçamak dışında dikkat ettim ama bu hafta değişmedim.neyse pes etmek yok(şimdilik)
slm kızlar ben varım istikrarlı bi şekilde kilo alıyom ne çok kaynatmışınız ben okulda olurum yazamasam kilomu 58 diye geçin kafama da oklava indirin olurmu
dün 57.3 iken bugün 57.0 olmuşum. Bi açıdan bakıldığında 1 hafta içinde 300 gr almış olmama rağmen, 300 gr da kilo vermişim :) ama gene de canım sıkıldı ya. Kesinlikle 57 ye takıldım ben . yok yok inemicem ben bu kilonun altına. 56.9 bile olmaıcam :a015:
mide bulantısından bahseden mesajlarını okudukça tahmin etmiştim aslında :)
tebrik ederim. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
2 tane anne adayımız var artık ne güzel :)
sakın rejim yapma ama artık sen. bebeğinin besine ihtiyacı var.. zaten dünyaya geldikten sonra sana verdirir o kiloları :)
benim de 2 yaşına girmek üzere olan bi kızım var. şimdiye kadar onun sayesinde bu kadar zayıfladım. 2-3 kilo da annelik payı olarak kaldı napalım olur o kadar o güzelliğin karşılığında :)