50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için tam bir süpriz oldu çok mutluyum evet benim diyet burada biter neyseki 3 kilo vermiştim kaydirigubbakcemile3

günaydın cnm....
ay tekrar hayırlı olsun valla cok sevindim :)
neyse dedigim gibi sen bebisi bi al sonra gelen hediye kiloları el birligiyle verdirirz biz sana...ama bizi burda yalnız bırakma oksenağlama
ben kaçar...dersim var sabah sabah kalktım gec kalmayım derse...
:1hug:a.s.

günaydın herkese..

bugün gene çok sıkı bi şekilde diyete devam arkadaşlar. Bu hafta takılıp kaldığımız kiloyu aşalım.. hepimiz ipincecik olucaz..

Sizin içinde sakıncası yoksa listeyi yapmaya devam edebilirim bir sakıcası yoksa tabi.
Bende aldığım kiloları yazarım kaydirigubbakcemile3 6 haftalık hamileyim kızlar bayağı olmuş dimi

pembeinci sen kilo alırsan biz de alırız senin moralin bozulmasın diye. mutlu bi hamilelik geçirmek çok önemli :)

Sizin içinde sakıncası yoksa listeyi yapmaya devam edebilirim bir sakıcası yoksa tabi.
Bende aldığım kiloları yazarım kaydirigubbakcemile3 6 haftalık hamileyim kızlar bayağı olmuş dimi

pembeinci sen liste olayına devam et
bizim diyet koçumuz ol kaydirigubbakcemile5

demek bebişimiz 6 haftalık şunun şurasında 7,5 ay kalmış kaydirigubbakcemile3

canansn gruba alınmak diye bişi yok :) geliyon yazıyon felan işte. pembeinci de seni listeye ekler şimdiki kilonu ve hedef kilonu söylersen. her çarşamba tartılma günü. tartılıp söylüyorsun, liste güncelleniyo. bu kadar burda yaptığımız :1closedeyes:

kızlarr tekrar merhba=) okuldan frsat blup bı trlu yazamdm amerkan kalp vakfı dyetını yaptım harfıyen yaptım dyemem dolaysyla 1 kılo verdm =) ama emın olun cok guzel motıve edıyo ınsanı:) kucuk bır not defterı aldım hergun ne yedıysem yazıyorum 4.gundeyım yedıklerıme daha da dkkat edıcem yaza kadar su fazlalıklardan kurtlurm umarımm:(smdılık
1.gun
sabah:1kucuk tost+portakal suyu
ogle :80gr ton balıgı+1dılım ekmek
aksam:1parca haslanmıs tavuk+yarım tabak turp otu+1 elma +4 kasık vanlyalı dndrma
2.gun
sabah:1yumurta+muzlu sut+1 dılım ekmk
oglen:5tuzlu kraker+sekersız cay
aksam:2sosıs+1 tabak karnıbahar+2 havuc+yarım muz+4 kasık vanlyalı dondurma
3.gun
sabah:5tuzlu kraker+1cheddar peynırı+1 elma+sekersz cay
oglen:1 yumurta+1 dılım ekmek+sekrsz cay
aksam:ton balıgı 80gr 1tabak karnbahar+1 elma+4 kasık vanlyalı dondrma
bugunden ıtıbaren yogurt ve peynırde ycem ama fazla bırsey eklemeyı dusunmuyorum umarım 1 ay ıcınde ıyı bı sonuc alırım yorumlarınızı beklıyorum:)

tebrikler pembe inci hayırlısı olsun.RABBİM tamamına erdirir İNŞALLAH.

Canım sıkılıyoo yaaa :(( şimdi bi yaşpasta olsa yesem hemen keyfım yerıne gelir:))))))))

keyfin yerine gelmez. daha da çok canın sıkılır hatta. vicdan azabından mahvolursun. bak ne güzel az yedik bugün de. incecik olucaz. küçülüyo göbeklerimiz :)

19 Şubat 2009 Perşembe Nefertari : 55,8 ***** 52 olacak

15 Şubat 2009 Pazar tanger 54 ***** 48 olacak kilo bildirmedi 2 haftadır.

15 Şubat 2009 Pazar chloris 55,2 ***** 50 olacak kilo Bildirmedi 2 haftadır

17 Şubat 2009 Salı Çilek 82 : 58 Hedef Kilo ..........?

18 Şubat 2009 Çarşamba Lazkızı 57 ***** 50 olacak

Sebepsiz olarak topige uğramadıklarI ve kilo bildiriminde bulunmadıkları sebebiyle arkadaşları listeden siliyorum kızlar

pembeinci özel iletini aldim listeye almişsin beni ben daha yeni üyeyim nasi yaptigini bilmedigim icin biraz abarttim herlde:) nese kilom 60 bnm boyumda 1,68 55 olmak istiyorum..baktim tek başina olmuo dahada fazla kilo aliyorum böle bi gruba katilim dedim ins sizle birlkte başarabilirm kaydirigubbakcemile2

------VE YENİ LİSTEMİZ ------

[
lale32lr9.jpg

Son düzenleme:
canansn canım inşallah istediğin kiloya tez zamanda ulaşırın burası gerçekten çok motive ediyor gerçi bu hafta arkadaşlar maşallah yerinde saymışlar bir kaç kişi kilo verebilmiş.. :uhm:

slm kızlar nası gidiyo?
pembe nasıl oldu hamileliğini öğrenmen ne zamandır istiyodun?
çok sevindim inan
ama hamilelikten şüphelenmişmiydin
öyle bi yazına rastlamamıştım?
biraz bahsedersen hoşuma gider
böyle hikayeleri duymak hoşuma gidiyo
ben yerinde saymayı bırak kilo alıyom:(((((((((((

yaklaşık 2 yıllık evliyim 4 aydır istiyorduk ve 4 aydır adetim düzensizleşti prolaktin değerim yükseldi ve yumurtlamamı engelledi 4 ayım kabus gibiydi sürekli hayal kırıklığı çünkü günün geçtikçe hevesleniyordum sonucu fos çıkıyordu
Birde kan testi yaptırdım negatif çıktı o yüzden o kadar eminimki hamile olmadığıma bende üzülüyorum adet olmuyorum diye meğersem testin ertesi günü oluşmuş

dr gittim yumurtlamam için ilaç verecekti fakat şikayetlerimden bahsedince muayne etti ve atan bir kalp gördük myocean inan bana muhteşem bir duygu canı gönülden en kısa zamanda buduyguyu tatmanı isterim inş. sende böyle anlatırsın uzun uzun bize

Back
X