50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım gel ben sana yapım elimde lezzetlidir
tüh yazmayaydım keşke canın çekti
hamilelere kıyamam sevapta kazanırım gel şekerim yapım sana

kızlar herkese iyi haftasonları dilerim
Pazar günü kandil hepinizin kandili müberek olsun kızlar allah gönlümüzdeki dilekleri kabul etsin inş. myocean bu kandil senin içinde dua edeceğim canım Şeniz

canım şu üç gündür yiyom ara kaçamak değil ben gerçi annemi her gördüğümde yiyom
sanırım reglidende kaynaklanıyo
azcıkta hayal kırıklığı var tabi

myocean canımsın teşekkür ederim. canımdaha birşeyler çekmiyor
akşamları yemeğe kayınvalideme gidiyorum yemek yapamıyorum içim kalkıyor ama yerken iyi sırnaşık şey

kızlar herkese iyi haftasonları dilerim
Pazar günü kandil hepinizin kandili müberek olsun kızlar allah gönlümüzdeki dilekleri kabul etsin inş. myocean bu kandil senin içinde dua edeceğim canım Şeniz

çok tşkr canım allah seninde gönlünde ne murat varsa versina.s.

çok iyi şekerim şımartsınlar azcık seni demi duymuştum seninde kokuyla iligili problemin var olsun
ama çok ta yeme sonra burda fryat fügan gezmiyesin kilo vercem diye

hay allah hanımlarCADIARZU 50 59 neyin kilosunu vermeye çalışıyorsunuz.eminim hepiniz fıstık gibisinizdir.ben 53 kiloyun kilo almaya çalışıyorum hedefim 60. siz niçin zayıflamak istiyorsunuzki?bu kadar küçük şeyler için kendinizi üzmeyin.oldugunuz kiloyu koruyun yeter.yerimseniben

slm kızlar nezamandır yazamıyodum size ya bişi sorcamm 56 kiloda takıldım kaldım noluyoo neden kilo veremiyorum yememide değiştirmedimm daha doğrusu açççııımmmm ama niye gitmiyoo bu kilolar yaaa cıldırcammm sizdede böle oldumu hepinizi öpüyorumm sevgiler a.s.

kızlar slm kimseler uğramıyo buraya pek düzen ve nizam sıfırn altında
kadınlar günününz kutlu olsun kandiliniz mübarek olsun

kirmizigulresimleri047abs6.jpg

Günaydın kızlar..

haftasonu biraz tempo düşüyomu nedir buralarda. herzamanki gibi haftasonuna doğru ve haftasonu diyet sekteye uğradı. haftaiçi mesai saatlerinde diyet yapabiliyorum kaydirigubbakcemile3 bana bunun için de maaş ödemeliler :)

karbonhidrat diyeti yapan arkadaşlar ! nasıl gidiyor? hala aynı hızla verebiliyor musunuz kiloları? ben de başlayıp başlamamakta kararsızım ..

merhaba kızlar ya bişi sorcam bu elma kromu kullanan varmıdır aramızda alcamda :uhm:

kızlar ben 57 kiloyum yarın isveç diyetine başlıyorum. kendime yandaş arıyorum

canım memnuniyetle yandaşın olurum delikafadulden ben bu ara biraz aksatttım dönüşüm mükemmel olmalı:jeyyar:ama hiç bişey bilmiyorum isveç diyeti hakkında

ben 58 kiloyum boyumda 71
55 kiloya düşmek istiyorum
nasıl diyetler uyguluyosunuz
ben emzirdiğim için şimdiye kadar diyet yapmadım
hoş hala emziriyorum ya sıpamı

herkese merhaba a.s. kızlarrrrr umarım bu hafta kilo vermiş oluruz hepimizzzz hepinizi öpüyorummmŞeniz

Back
X