50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo bildirimine geç kaldım biliyorum ama misafirim vardı kızlar kusura bakmayın hala 58 kilodayım bugünlerde havaların kötü gitmesinden galiba biraz hareketsiz kaldım canlanmak için güneşli günler bekliyorum baharla birlikte eminim herkesde hareketlenir herkese kolay gele

kilo bildiriminde tek geç kalan ben değilmişim demekki.kusura bakmayın.ben 1,5 kilo verdim bu hafta.şu an 54.5 kiloyum.sırrım karbonhidrat diyeti ve sandaloz sakızı elme sirkesi.çok mutluyum

kızlar cok ozur dilerim bildirim yapamadıgım icin...ama bikac gundur okul ev kendi kan tahlillerim ve gormussunuzdur belki beyza'ya kan arayışları
http://www.kadinlarkulubu.com/yardi...-kan-gerekiyor-0rh-ankara-21.html#post5572801
derken tartılmaya rejim yapmaya vakit bulamadım... ben 1-2hftalık izin istiorm kendimi toparlamak icin...
demir hapımı gunde 1e düsürdüler artık rahatca diyet yapabilicem...
bide 3-4gundur kabızdım baya kıvrandım ve hala vc ye cıkamadıım icin tartılmaya korkuyorum:(:(:(

bana bikacgünlük müsamaa gösterin lütfen cidden hicbiseye yetisemez oldum...arada okul ve tez calısmaları falan da derken göçtüm resmen ... haliyle ne bulsam onu yiyorum:(

bir paket bitter çikolata yedim sositososito pişman değilim . bu hafta verdiğim kilolarla bunu çoktan hakettiğimi düşünüyorum :)) ama siz yine de yapmayın kızlar :))

Sanırım aranıza başka birilerini almak istemiyorsunuz.Bende kendi diyetimi kendim yaparım.Size sağlıklı zayıflamalar

Sanırım aranıza başka birilerini almak istemiyorsunuz.Bende kendi diyetimi kendim yaparım.Size sağlıklı zayıflamalar

tatlım problem sende değil forum hareketsiz biraz bu aralar. Bizi toplayacak biri lazım. Ben bu ay 2 hafta yokum o yüzden çok ilgilenemiyorum. Umarım en yakın zaman da toparlanırız.
Ben bugün müsli yedim kahvaltıda. evetn kızlar sizler ne yediniz.....

Geç kaldım bugün işe gamyoncuiremsu o yüzden de bişi yiyemeden evden çıktım. sakız çiğnedim sadece 1 tane :) bide 5i bir arada içtim öğlene doğru. su içmeye de devam ediyorum. öğlen umarım kendime hakim olabilirim. çünkü dün akşam kendime hakim olamadım ve çikolata yedim, ama nefisti iyiki yedim kaydirigubbakcemile2 neyse irademi kaybetmeden devam edicem. gün içinde gayet iradeliyim de akşamları kendime güvenemiyorum.. ona da bi çözüm lazım..

İŞTE YENİ LİSTEMİZ.

Kebelekcik : 50 ***** 48 olacak

myocean76 : 58 ***** 53 olacak

Suprensesi : 55 ***** 52 olacak

nessss : 56,5 ***** 50 olacak

samimikız : 54,5 ***** 50 olacak

MissDeFnE 54 ***** 50 olacak

mavişeker 58 ***** 50 olacak

denizkoydumadımı 54 ***** 50 olacak

şeker-leblebi 55,6 ***** 54 olacak

Fiyuce 59,5***** 55 olacak

Munzur 55,5 ***** 52 olacak

f_sailor 58 ***** 53 olacak

nrn_23 : 56 ***** 50 olacak

LAZKIZI 56,5 ***** 50 olacak

senemciq 55 ***** 51 olacak

Periliev : 55,8 Kilo 53 Olacak

Zuza : 54 Kilo 50 Olacak .

Mikla : 57 Kilo 52 Olacak

sweety 59 ***** 52 olacak

maeves 58,5 ***** 53 olacak

sinel 56 ***** 50 olacak

canansn : 59,5 kilo 55 olacak

pozitif : 57 kilo 52 olacak.

ZEYNEPGNY : 59,8 Kilo Hedef ..... ?

Ezggg : 59 Kilo Hedef......... ?

Kilo veren arkadaşları tebrik ederim. :hooray:

Periliev canım birşeyler ye zafiyet geçireceksin. yasakkelime
Canım ben artık listeyi yapmak istemiyorum rejim yapmıyorken listeyi hazırlamakta pek etik değil sanırım . sürekli güncel olduğun için eğer istersen listeyi sen yap bence . ben yine arada gelir bakarım neler yapıyorsunuz diye sonuçta güzel arkadaşlık kurduk bırakmam sizi nedersin periliev

neden etik olmasın canım. hatta seni buralarda görmek moral ve gaz veriyor bize. ama pek gelmicem buralara diyosan listeyi yapmaya ben devam edebilirim.. ( becerebilirmiyim pek emin değilim ama :))

periliev acıkçası pek keyfim yok çok gerginim bu aralar hamililik çarptı beni mirmirmirmir
Listeyi sen yaparsan sevinirim canım .
yok yine aranızdayım biryerlere kaybolmuyorum dediğim gibi güzel arkadaşlık kurduk bırakırmıyım sizi hem aldığım kiloları söylerim size daha çok moral olur siz dal gibi kalırsınız benim yanımda delikafadulden

Kızlar Yarın sabah doktora gideceğim kontrole
Öğlen gelirim herhalde haber veririm size bakalım mercimeğim fasülye olmuşmu yerimseniben

kilo bildiriminde tek geç kalan ben değilmişim demekki.kusura bakmayın.ben 1,5 kilo verdim bu hafta.şu an 54.5 kiloyum.sırrım karbonhidrat diyeti ve sandaloz sakızı elme sirkesi.çok mutluyum

ya bu sandoloz sakızı olayını kullanıcılarının yorumlarına göre bende kullanmak istiyorum ama bulamadım memlekete gidince ilk işim sandoloz sakızı almak olacak bazı arkadaşlar özellikle yağlı bölgelerden kiloların gittiğini ve sıkılaştıklarını yazmış sendede öyle oldumu acaba

ya bu sandoloz sakızı olayını kullanıcılarının yorumlarına göre bende kullanmak istiyorum ama bulamadım memlekete gidince ilk işim sandoloz sakızı almak olacak bazı arkadaşlar özellikle yağlı bölgelerden kiloların gittiğini ve sıkılaştıklarını yazmış sendede öyle oldumu acaba

evet bencede bölgesel zayıflama sağlıyo.ben 1 aydır diyetteyim.problemli bölgem basenlerim.göbek çok yoktu.bu 1 ayda 3 kilo verdim ama her zamanki gibi üst taraftan yani göbek ve göğüsten gitmişti.basen aynen duruyodu.ama sandaloz sakızını 1 haftadır kullandığımdan beri basenler gitmeye başladı.pantalonlarımın geniş gelmesi müthiş bi duygu.ama dediğim gibi ben karbonhidrat diyetide yapıyorum.sandaloz sakısı sadece benim iştahımı kapatıp destek oluyo diyetime diye de düşünülebilir

günaydın arkadaşlar cumanız mübarek olsun
topiğe giremedim birkaç gündür
sabah kahvatımı bir elma yiyerek yapmış bulunuyorum
şimdide şekersiz açık çayımı içiyorum
yine acayip şişlik var vücudumda ooooffffffff

sandaloz sakızı topiğinde okuduğum bi yazıya göre bu sandaloz sakızı zehirliymiş arkadaşlar. ben mi yanlış anladım acaba? ingilizce olarak bi metin eklenmişti. buraya kopyalıyorum arkadaşlar. bir de siz inceleyin.

A safety question has also arisen. Does anyone know if gum sandarac is
>poisonous? I know you don't want to get it on your hands and then eat
>something, but is it particularly toxic so that one would need to take extra
>precautions? I've never heard anything about it being poisonous myself.

Sandarac is a resin exudate from a pine tree that lives in northern Africa,
Morrocco. The trees botanical name is Callitris quadrivalvis Vent,. Pinaceae.

Its constitution is approximately 80% pimaric acid, ~ 10% callitrolic acid, and
sandaricinic acid.

It is used in tooth cements, lacquers, varnishes and as an incense. In
pharmaceuticals, it is used as na aid in ointments and plasters.

The bottom line is that it is not poisonous or toxic as you had feared, but
proper precautions should be taken when working with it such as keeping it away
from children's reach, removing excess from hands and making sure hands are
clean before ingesting food etc etc.

Also, it is soluble in alcohol, ether, acetone and other solvents. It is
likely that the solvents are more toxic than the sandarac and caution should be
exercised here as well. Use a well ventilated area such as a fume hood or the
like.

Sandarac
From Wikipedia, the free encyclopedia
Jump to: navigation, search
for the use in mineralogy see realgar
In general usage (a use found in Dioscorides), sandarac, or sandarach, is a resin obtained from the small coniferous tree Tetraclinis articulata, native to the northwest of Africa, and especially characteristic of the Atlas mountains. The resin, which is procured as a natural exudation on the stems, and also obtained by making incisions in the bark of the trees, comes into commerce in the form of small round balls or elongated tears, transparent, and having a delicate yellow tinge. It is a little harder than mastic, for which it is sometimes substituted. It is also used as incense, and by the Arabs medicinally as a remedy for diarrhea. It has no medicinal advantages over many of the resins employed in modern therapeutics. A similar resin is produced in China from cypresses, and in southern Australia, under the name of pine gum, from Callitris preissii.

Sandarac may also be used as a name for the tree itself.

günaydın kızlar hayırlı cumalar
dr geldim erken geldim bebiş iyi 8 haftalık olmuş bir problem yok çok şükür çok mutlu oldum

Back
X