• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

off ya ben kendimi rejime veremiyorum bakalım kaç kilo oldum inşllh almamışımdır
yarın tartılıcam bakalım

Merhaba arkadaşlar ben doğum yapmadan önce kilom 50 55 arasındaydı doğumdan sonra kilom sabit kaldı 59-60 bir türlü veremiyorum bende vazgeçtim zayıflamaktan bu arada boyumda 168 kolay gelsin hepinize

valla teşekkür ederim sonunda aydınlandım bu konuda bu arada diyeti denemek istiyorum ama et meraklısı bir insan değilim..öle biftek falan yiyemem pek etsiz uygularsak etkisi olmaz mı acaba??

yine ben yaa cnm kusura bakma : diyetisyene gittiğim zamanlar eğer et yiyemiyorsan onun yerine 2 köfte büyüklüğünde peynir yememi tavsiye etti cokacimcoook

yine ben yaa cnm kusura bakma : diyetisyene gittiğim zamanlar eğer et yiyemiyorsan onun yerine 2 köfte büyüklüğünde peynir yememi tavsiye etti cokacimcoook

süper protein alımı önemli sanırım diyetlerde ondan merak ettimm..teşekkürler çokkaydirigubbakcemile3

ilk kiloyu ben bildiriyim
malesef verememişim kilo ama almamışımda aynıyım buda iyi
kendimi diyete veremiyorum ya offf
55.9

bnde kılomu bildireyım 55.2 çıktım ve diyete basladıgımda kılom 56.5 falandı.
bana bıraz az geldı ackcası.
umarım herkez daha ıyı bı sonuç çıkarmıstır.

Son aldığım 500 gramı vermişim. Bonus olarak da 300 gram daha vermişim.:)

58.0 olmuşum yani:)

Burcu sana verdiğim sözü tuttum;)

bende bildireyim bari..diyette bu ilk haftam.. çok sıkmadım kendimi kaçamaklar yaptım...bu sabah itibari le 44,5 kg..500 gr vermişim..

slm arkadaslar bende 57,8 kg ayyy cok az ama sevindim kilo veremiyorum diye cok üzülüyordum.Bakalim haftanin sonuna kadar ne kadar olacagim?Umarim bayrama kadar veririm kilolari.2 gündür yürüyüs programi ile yürüyorum faydasi oluyor sanirim.Herkesi tebrik ederimzemuszemus

bende bildireyim bari..diyette bu ilk haftam.. çok sıkmadım kendimi kaçamaklar yaptım...bu sabah itibari le 44,5 kg..500 gr vermişim..

44.5 kilo mu, kendini öldürmeye falan mı çalışıyorsun?:(
Yanlış yazmışsındır umarım, 54'tür o;)

bozocugum üzülme ya ben kac haftadir 58 de takili kalmistim.Zaten cok kiloda gitmedi gram ile veriyorum kaplumbaga gibiyim:kedi:
Cizergem her ne kadar benden önde gitsede...sadece 200gr gitmis görünüyor :Saruboceq: umarim daha cok gitmistir,ins. adet dünüme 3 gün kaldigindandir böyle cikmasi.

Back
X