• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar
benim kabızlık sabah tartıldım 55.7 çıktım 200 gr gitmiş
kaydirigubbakcemile3

Bu haftaki diyet listem

Sabah:(Kalktıktan 1 saat içinde yapılmalı)

1 bardak sıcağa yakın ılık su
2 dilim(kibrit kutusu;30 gr) peynir veya 1 dilim peynir,1 yumurta
Domates, biber, salatalık sebest
Kahvaltı sonrası 1 bardak oda sıcaklığında su

Kuşluk:

1 porsiyon meyve

Öğle:

2 porsiyon et veya 4 yemek kaşığı sebze 1 porsiyon et veya 6 kaşık etli kıymalı sebze yemeği
Bol salata(az zeytinyağlı)
1 bardak yoğurt

ıkindi:

2 porsiyon meyve

Akşam

3 porsiyon et veya 4 yemek kaşığı sebze 2 porsiyon et veya 8 yemek kaşığı sebze 1 porsiyon et veya 9 kaşık etli veya kıymalı sebze yemeği
Bol salata(az zeytinyağlı)

Gece
1 porsiyon meyve

Arkadaşlar geçen çarşambadan beri kilomda bir değişiklik olmasada 700 gr yağdan verip 700 gr kas almışım. Dolayısıyla kilom yine 55,4.. Diyetisyenim bu hafta bir kilo hedefliyorum. Bunun için bir günlük şok diyet yapacağız dedi. ıçerik şu şekilde:

Sabah:(Kalktıktan 1 saat içinde yapılmalı)
1 bardak sıcağa yakın ılık su
1 yumurta
1 dilim ekmek
Bol çiğ sebze
Kahvaltı sonrası 1 bardak oda sıcaklığında su

Kuşluk:

1 adet kabuklu elma

Öğlen
Bol haşlama Brokoli
1 su bardağı yoğurt
Bol salata(yağsız)

ıkindi:
1 paket diyet bisküvi(Etinin mısır patlaklı yuvarlak olanını tercih etmemi istedi-6 adet)

Akşam:

1/4 tavuk göğsü
Bol salata(4 tatlı kaşığı zeytin yağ konmalı)

Gece:
1 adet kabuklu elma

Bu listenin tam olarak yapılması öğle ve akşam yemeklerinin yerinin değişmemesi gerekiyormuş.

Hepinize kolay gelsin..

Arkadaşlar ilk verdiğim diyet listesinde sabah 2 dilim, öğlen 1 dilim akşam bir dilim ekmek var.Yazmayı unutmuşum.

Diyet yaparken yapılan en büyük yanlış ekmeği kesmek. Hatırlatmak isterim.

Bu arada oğlunun sünneti hayırlı olsun canım, öpüyorum yanaklarından:)

Çoooook teşekkürlerrrr canım.

benm reglim yakın gibi 1 hafta var sanırım ama ara ara yapmayı istiyorum çok beğendim ben bu diyetiiiiii kafana göre takılsanda azda olsa veriyorsum çünkü:içelim:

bugun yedıklerim

yagsız kasarlı tost sekersız cay
4-5 zeytin

ara
muz

yayla çorbası ve 2 dilim kepek ekmeği
salata

ara
kefir

kepeklı makarna domates soslu
yogurt

sekersiz bitki çayı

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kızlar sizce bebnım bu yediklerim abartımı çunku ılk hafta sadece 1 kılo vermısım?

bugun yedıklerim

yagsız kasarlı tost sekersız cay
4-5 zeytin

ara
muz

yayla çorbası ve 2 dilim kepek ekmeği
salata

ara
kefir

kepeklı makarna domates soslu
yogurt

sekersiz bitki çayı

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kızlar sizce bebnım bu yediklerim abartımı çunku ılk hafta sadece 1 kılo vermısım?

Tabiki değil, bazen ara ara metabolizma yavaşlıyor, sonra birden verirsin, merak etme;)
Bir de vakit buldukça egzersiz yapabilirsin, hızlandırır;)

canım işte ben 60 a çıkınca 57 kadar rahat veriyorum ama sonra veremiyorum yaklaşık 3 yıldır 57 yim düşsemde 1 2 anca hedefim 52 bakalım. Senin azar azar vermen daha iyi hemen almassın tatlım bitki çayları içiyorum ben hazımsızlık problemim vardı onu da çözdü sanada tavsiye ederim kaydirigubbakcemile2

scyllaa canım çok saol desteğin için.
bencede çok değil ama nedense gıdım gıdım gidiyo kılolar.
ama tabı v azgeçmek yok.
kaydirigubbakcemile5

canım işte ben 60 a çıkınca 57 kadar rahat veriyorum ama sonra veremiyorum yaklaşık 3 yıldır 57 yim düşsemde 1 2 anca hedefim 52 bakalım. Senin azar azar vermen daha iyi hemen almassın tatlım bitki çayları içiyorum ben hazımsızlık problemim vardı onu da çözdü sanada tavsiye ederim kaydirigubbakcemile2
o hazımsızlık bende de var ne yazık ki..kendimi bildim bileli...o yüzden bazen bir şişiyorum 6 aylık hamile halt etmiş yanımda..bende bitki çayı içiyorum..içmek zorundayım..yoksa her an infilak edebilirim..çok zor..

selam çıtırlar ve çıtır olmaya aday hanımlar
59 kiloydum ve şuan 57 kiloyum
sabahları kahvaltıma çok dikkat ediyorum zeytin yemiyorum günde iki sefer form çayı içiyorum tabi bol su ve yatmadan önce ıhlamur :lepi:

sormak istediğim birşey var kafamçokkarıştı
okulum 1 den 5 e kadar sürüyor kafamı toplayabilmek için 1 adet cappucino içiyorum şekersiz ve öğlenleri birşey yemeden geçiştiriyorum.akşamları ise tabiri caizse kuş kadar yiyorum ve sınav zamanları dışında tatlıyı da kestim :D
acaba öğlen içtiğim cappicinonun olumsuz bir etkisi oluyor mudur zayıflamaya çalışmama CADIARZU

selam çıtırlar ve çıtır olmaya aday hanımlar
59 kiloydum ve şuan 57 kiloyum
sabahları kahvaltıma çok dikkat ediyorum zeytin yemiyorum günde iki sefer form çayı içiyorum tabi bol su ve yatmadan önce ıhlamur :lepi:

sormak istediğim birşey var kafamçokkarıştı
okulum 1 den 5 e kadar sürüyor kafamı toplayabilmek için 1 adet cappucino içiyorum şekersiz ve öğlenleri birşey yemeden geçiştiriyorum.akşamları ise tabiri caizse kuş kadar yiyorum ve sınav zamanları dışında tatlıyı da kestim :D
acaba öğlen içtiğim cappicinonun olumsuz bir etkisi oluyor mudur zayıflamaya çalışmama CADIARZU

hayatım..o cappucino nun bir etkisi olacağını düşünmüyorum ben ama sen hiçbişey yemiyomuşssun..bünyen zayıf düşer..daha dikkatli ol derim ben..kontrollü ye ama mutlaka ye...

cucuma bencede çok az yiyosun metobolizman iyce yavaşlar sonra daha çok alırsın ara öğünün yokmu hiç en azından öğlen form bir bisküvi elmayla yiyebilirsin

scyllaa canım çok saol desteğin için.
bencede çok değil ama nedense gıdım gıdım gidiyo kılolar.
ama tabı v azgeçmek yok.
kaydirigubbakcemile5

Rica ederim canım, az veriyoruz evet ama böylesi daha sağlıklı bence, ben bir haftada 3 kilo verdiğimi de biliyorum diğer hafta da aldığımı da. Bir de kilo 60'ın altına düştümü artık normal kilo sınırlarında olduğumuzdan yağ kütlemiz daha az olduğumuzdan daha az kilo vermemiz normal. 80 kilo olan birisi bizim yediklerimizle çok daha fazla kilo verebilir mesela.
Sonuç olarak aslında bu başlık altındakiler olarak, kiloyu sağlık için değil, estetik için veriyoruz. Bunu da sağlığımıza zarar vermeden yapmak lazım.

Bu durumda fazla da stres yapmamak lazım ama amaçtan da vazgeçmek yok;)

derslerim 1 de başladığı için 10 gibi yapıyorum kahvaltımı bır veya ıkı dilim kepekli ekmek yiyorum ya tost yapıyorum ya da beyaz peynirle yiyorum bu yuzden öğle yemeği yemeye pek ihityaç duymuyorum bi de yesem maazallah yuvarlanarak gidip gelicem okula kaydirigubbakcemile3

oldum olası meyve yiyemem şöyle hazır doğranmışı olsa ne kadar iyi olurdu CADIARZU

sınav dönemleri şuan tek derdim fena halde çikolata krizine giriyorum buna da bi çözüm bulmam lazım light yogurt aldım gece çok acıkırsam bi kase yiyorum :lepi:

Kızlar meyvalı sodada çok kalori var mıdır acaba? Bu aralar sık içiyorum zararsız diyedir ama:( Üstünde yazmıyor:(

Kızlar meyvalı sodada çok kalori var mıdır acaba? Bu aralar sık içiyorum zararsız diyedir ama:( Üstünde yazmıyor:(

cnm içebilirsen sade içmeye çalış meyveli sodanında kalorisi çok değildir ama yinede azda olsa kalorisi var a.s.

Back
X