• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de 49 a düşmeye çalışıyorum...
boyum 166 sizce çok mu zayıf olur...
eski kilom 49u
2 haftada 58 olmuşum ne güzel 55e düşmütüm ... sütüm kesildi diye durmadan yiyorum valla

sevgili maibeyaz bence zayıf olursun 49 kiloyla, boyunun 10 kilo aşağısı olsan 56 olursun 49 çok az, birde emziriyorsun sanırım, yediklerine dikkat et, her ne kadar anne sütünün annenin yedikleriyle alakası olmadığını söyleselerde anne olarak içimiz rahat etmiyor, acaba sütüm azaldımı, yeterli geliyormu, vitaminli mi filan diye düşünüyoruz, sen en iyisi yediklerini fazla azaltma ama abartmada, her zaman rejim yapılıyor, ama emzirme belli bir süre oluyor, o yüzden dikkat et kendine,

evet kızlar, bende 56 kilo olmuşum yani kilo almışım, ama bugün kendime bir takım elbise aldım, zayıflarsam elbiseyi giyemeyeceğim çünkü küçük bedeni yoktu, bir akrabamızın düğünü var haftaya ne yapacağımı şaşırdım, zayıflamak istiyorum ama elbise işini ne yapcam bilmiyorum

herkese selam bnde bu bölüme bayramdan birkaç hafta önce katılmıştım ilk önceleri kilo verir gibi oldum sonra istikrarsız bir şekilde kilo almaya başlsadım tabiki bnm suçum diyet yapıcam dediğim anda iştahım çıldırıyor

bnde utancımdan bayağıdır yazamadım şu an 62 yim az kaldı şimdi yürüyüşe başlıyorum bir arkadaş sabahları limonlu su içerek ve yeşil çayı günde 5 veya 6 bardak tavsiye etmiş valla artık diyette yapmıycam dahada fazla kilo alıyorum neyse çok dolmuştum biraz rahatladımm:gitme:

of ben de bugün poğaça yaptım 2 tane yedim ama akşam bişey yemiycem belki patates köftesi yaptım yağsız belki 2-3 tane onu yerim

ben bugun kahvaltıda yumurta peynir ekmek yedim, oglen 1 kucuk peynirli borek, arada sutten nescafe (sekerli), aksam da yalanci manti (makarna, yogurt, salca-kıyma sosu)

kizlar bu arada ben bir donem makarna ile zayiflamistim, makarnanin asil kalorisi suyuna cikiyomus. ben cok suda cok uzun sure hasliyorum, sonra tamamen suzup bir de iyice yikiyorum makarnayi. 100gr ı 330kcal den 80 e dusuyor. makarna sismanlatir diyenler yalan soluyor, test ettim yani. ama onemli olan sosu. kremali tuzlu yagli yapınca cok kalorili oluyor ama yogurtlu ya da yagsiz-salca soslu yapınca az. bi de sisirdigi icin beni cok tok tutuyor. bilmiyorum size nasil etki yaptıgını ama ben cok mutluyum makarnamla :)

Egzersiz yapmayınca az yiyerek falan kilo verilmiyor. Biraz kilo alınca akşamları bantta yürüyüş yapıyorum acayip fark ediyor, hemen gidiyor kilolar. Bir de egzersiz yapınca insanda mutluluk hormonu salgılanıyor ya, mutlu olmak için yemek yemenin de önüne geçiliyor. Egzersiz sonrası tıkandığımızdan yemek yemeği istememek de cabası oluyor zemuszemus

selam hanımlar uykum kaçtı pc açim dedim
dün tartıldım 61 çıktım vermişim yani biraz:sm_cool:
rejime ve egzersize devam:dance:

evet kızlar şimdi liste yapıcam ama goruyorumkı kılo alan arkadaslarımız cogunlukta olmus
yeşil çay ıcın kızlar bend faydasını cok gordum sızede tavsıye edıyorum.ve spor kesınlıkle ne yapabılıyosanız yapın kendınızı sıkmadan kasmadan yapınkı spor öcüüüüü gıbı gelmesın.zevklı eglencelı hala getırın.muzık acın mesela ye da tv karsısında olabılır. bırgun karın hareketlerı bır gun bacak hareketlerı cabuk sıkılanlar ıcın soyluyorum hareketlerı gunlere yayın.

baslayalim walla canim kaydirigubbakcemile5

ben sorulardan baslayim o zaman

1-boyum 1.57 hedefim 49 ama sanki 47 olmaliymisim gibime geliyor CADIARZU

2- kilo bildirimi sadece carsamba gunleri mi ? persembe ya da hafta sonu kilo bildirimi yapsam olmaz mi acaba :sm_confused::sm_confused:

canım hos geldın oncelıkle kılo bıldırmını çarşamba gunlerı yapıyoruz.lısteyı perşembe yapıyorum sonradan bıldırenler olur dıye.oyuzden çarşamba tartılamadıgın gunler en gec perşembe akşama kadar bıldırm yaparsan sevınırımopuyorumnanaktan

bu arada sporla ılgılı yazı yazmısttım gecen hafta bu hafta gıttım kondısyona ve platese yazıldım.hafta ıclerı hep spordayım.beledıyenın yerlerınden bırıne yazıldım hem ucretsız hemde servıs ımkanı da var.sızde çevrenızde kucuk bı arastırma yaparak bole ımkanlardan yararlana bılırsız.toplulukla yapınca daha zevklı oluyo.abur cuburdan uzak durun benım kılom 52 eskıden 63 kıloydum aslında hedefım 50 ama cevremdekıler kızıyo cok zayıf ıyı degıl dıyolar.cok katı bı dıyet yapmadım.cok ınandım oncelıkle sonra abur cuburdan uzak durdum, yesıl çay ıctım,ve yuruyus yaptım ekmegımı degıstırdım.ama en onemlısı nekadar yedıgın degıl nekadarını yaktıgın onemlı yanı hareketlı olmak.ben eskıden pek hareket etmezdım.sımdı anlıyorumkı hareketlı olamnın faydası cok.ALLAHIMA SUKURLER OLSUNsımdı daha mutlu bı ınsanım sızde bunu basarınca emın olun daha mutlu, kendını seven bı ınsan olcaksınız.su anda da yedıklerıme dıkkat etmenın yanı sıra gevseyen bacak ve kalçamı sıkılastırmak ıcın ugrasıyorum.hepımıze kolay gelsın kızlar opuyorum hepınızı

1- Kilo almanın en önemli nedenlerinden biri yemek aralarında atıştırmaktır. Atıştıracağınız zamanlarda su için.

2- Buzdolabınızı boşaltın. Böylece hem para harcamazsınız hem de sizi atıştırmaya iten neden yok olur.

3- Yeterince uyuyun. Böylece, yiyerek alacağınız enerjiyi uyurken toplamış olursunuz.

4- Alkol, ekmek ve karbonhidratlardan uzak durun.

5- Karanlık ortamlarda bulunmamaya ve akşamları bir saat önceden uyumaya çalışın. Eğer akşam bir şeyler izlemek istiyorsanız. Karanlık değil, aydınlık bir ortamda yapın bunu.

6- Mutlaka kahvaltı yapın. Bu size gün içinde harcamanız gereken enerjiyi verecektir ve öğlen yemeğinde çok acıkmayacaksınız.

7- Öğün aralarında yeme istedi doğduğunda, sevdiğiniz bir müziği dinleyin. Araştırmalar, müzik dinlediğinizde de sevdiğiniz bir yemeği yediğinizde de beyninizin aynı bölgesi uyarılıyor.

8- Ayakta hiçbir şey yemeyin.

9- Yeşil çay için. Araştırmalar gösteriyor ki, yeşil çay içmek vücuttaki kalorilerin yakılmasında çok etkili. Günde 3 bardak yeşil çay içmeye çalışın.

10- Yediğiniz şeye konsantre olun. Televizyon seyrederken, bir şeyler okurken ya da e-maillerinize cevap verirken yemeyin.

11- Dışarı çıkın. Günde en az 20 dakika dışarıda oturmaya ya da yürüyüş yapmaya özen gösterin. Çünkü gün ışığı yeme isteğinizi kontrol etmenize yardımcı oluyor.

12- Sağlıklı şeyler yiyin. Dışarıda yemek yediğiniz zaman çocuk mönüsü ya da sossuz salata yiyin.

13- Kendinizi çok fazla zorlamayın. Diyet programınızı yaparken 1200 kalorinin altına düşmemeye özen gösterin.

14- Bahçe işleriyle uğraşın. 1 saat bahçe işiyle uğraşmak 500 kalori yakmanızı sağlar.

15- Asansör kullanmak yerine merdivenden çıkın.

16- Ev işi yaparak da kalori yamanız mümkün. Ufak tefek ev işleriyle uğraşın.

17- ıp atlayın. Bu muhteşem bir egzersizdir ve diğerlerinden daha eğlencelidir.

18- Sık ama az yiyin.

19- Çikolatayı çok seviyorsanız, her akşam bir parça (küçük tabi ki) çikolata yiyin.

20- Kendinizi sıkıntıya sokmayın, her şey beyinde biter

Hamur ışleri

80-Beyaz Ekmek
460-Bisküvi
330-Börek
320-Bulgur Pilavı
55-Kepekli Ekmek
30-Kızarmış Ekmek

Meyva

70-Armut
26-Çilek
14-Domates
60-Elma
8-Erik
50-Greyfurt
603-Hindistan Cevizi
15-Hurma
41-ıncir
55-Karpuz
40-Kavun
8-Kayısı
40-Kiraz
34-Kivi
50-Mandalina
100-Muz
50-Portakal
60-Şeftali

Süt Ürünleri

70-Ayran
275-Beyaz Peynir
80-Cacık
400-Kaşar Peyniri
130-Meyveli Yoğurt
450-Parmesan Peyniri
70-Süt (Yağlı)
100-Yoğurt (Yağlı)

Çerez

600-Antep Fıstığı
578-Ay Çekirdeği
600-Badem
549-Ceviz
600-Çam Fıstığı
650-Fındık
560-Fıstık
571-Kabak Çekirdeği
290-Kuru Kayısı, Üzüm, ıncir
478-Patlamış Mısır
200-Kruasan
Tatlı

400-Aşure
521-Baklava
520-Çikolata
160-Dondurma (Bir top)
543-Fıstıklı Çikolata
520-Helva
520-Kadayıf
520-Lokma
401-Muhallebi
293-Pekmez (Üzüm)
272-Reçel
400-Sütlaç
193-Sütlü Dondurma

Et, Tavuk ve Balık

190-Balık Buğulama
370-Balık Tava
278-Biftek (Izgara)
160-Hindi
6-ıstiridye
300-Kadınbudu Köfte
144-Karides (Orta Boy)
250-Köfte
282-Kuzu (Yağlı Izgara)
232-Kuzu Ciğeri (Yağda)
9-Midye
446-Salam
160-Sardalya
72-Siyah Havyar
171-Somon Füme
295-Sosis
452-Sucuk
250-Sulu Köfte
132-Tavuk (Izgara)
150-Tavuk Göğsü (Haşlanmış)
135-Ton Balığı
100-Yumurta (Orta boy)
15-Yumurta Beyazı
65-Yumurta Sarısı
Sebze

350-Baklagiller
89-Bezelye
15-Biber
35-Brokoli
35-Brüksel Lahanası
200-Dolma
10-Enginar
35-Havuç
26-Ispanak
25-Kabak
32-Karnabahar
18-Kereviz
180-Kıymalı Sebzeler
300-Kızartma
20-Lahana
14-Mantar
15-Marul
314-Mercimek (Kuru)
342-Mısır
100-Patates (Haşlama)
28-Patlıcan
200-Salatalar (Sıvı Yağlı)
70-Salatalar (Yağsız)
11-Salatalık
35-Soğan
90-Taze Fasulye
15-Taze Yeşil Biber

Diğer

480-Big Mac
200-Çorbalar
280-Çorbalar (Unlu)
0.3 -Diyet Kola (Bir bardak)
110-Kola (Bir bardak)
240-McDonald’s Hamburger
125-Pirinç (Haşlanmış)
320-Pirinç Pilavı
85-Makarna
589-Susam
206-Tereyağı
200-Zeytin (Siyah)

forumun bir bolumunde de miktarlari ve kalorileri verilmis besinlerin. ayrica hangi aktiviteyi ne kadar yaparsak ne kadar kalori yaktigimizi da listelemisler ;

Adım Adım Sağlık > Diyet - Sağlıklı Beslenme > Sağlıklı Beslenme > Besinler ve Kalori Değerleri

kılo veren arkadaslarımızı tebrık edıyorumkaydirigubbakcemile5
ama haftaya daha cok katılım olur ınşallahkaydirigubbakcemile2
ınşallah haftaya kadar hepımız bırazcık daha ıncelırız dımı daha canlı bol kupalı bı lıstemız oluropuyorumnanaktan

Back
X