• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de aynıyım değişiklik yok 56.5 ama kafaya koydum kaçamak yok artık buraya yazıcam yediklerimşde

ben de ayniyim canim ya 52 degisiklik yok insallah veririz bi de su diyet kocu olayina nasil bakiyosun sanki ise yarar gibi ne dersin ?

güzel fikir canım ama ben fazla sıkı rejim ve ağır egzersiz yapamıyorum heleki düşük yaptıktan sonra korkuyorum bebek düşünüyoruz o yüzden korku var

Son düzenleme:
ben de aynıyım değişiklik yok 56.5 ama kafaya koydum kaçamak yok artık buraya yazıcam yediklerimşde

Bozo ben bügün 2 çay kaşığı nutella yedim:( Özür dilerim bunun için. Telafi etmek için kondisyon bisikletinde 200 kalori yaktım. Umarım karşılığı olmuştur:(

güzel fikir canım ama ben fazla sıkı rejim ve ağır egzersiz yapamıyorum heleki düşük yaptıktan sonra korkuyorum bebek düşünüyoruz o yüzden korku var

anladim canim dikkat et tabii ki sen opuyorumnanaktan

Bozo ben bügün 2 çay kaşığı nutella yedim:( Özür dilerim bunun için. Telafi etmek için kondisyon bisikletinde 200 kalori yaktım. Umarım karşılığı olmuştur:(

supermis canim ya tebrik ederim valla ben 1 muz ve 2 mandalina yedim aksam yemegini bekliyorum kahvaltida da meyve ve tahil ozlu kahvaltilik 1 muz ve azicik sut vardi

ama hic su icmiyorum hatta basim agriyo su icmedigimden dolayi akannehir

anladim canim dikkat et tabii ki sen opuyorumnanaktan

supermis canim ya tebrik ederim valla ben 1 muz ve 2 mandalina yedim aksam yemegini bekliyorum kahvaltida da meyve ve tahil ozlu kahvaltilik 1 muz ve azicik sut vardi

ama hic su icmiyorum hatta basim agriyo su icmedigimden dolayi akannehir

Sürekli meyve yemen çok güzel ben de çok severim meyveyi, ama neden suç içmiyorsun onu anlamadım. Su sağlık için de diyet için de çok faydalı ve yerini pek bir şey tutmuyor.
Sevmiyor musun suyu?:(

hımm kaçamak yaptın ama 200 kalori yakmışsın sen nutellayı eşine ver yesin bitirsin

ben de şimdiye kadar
sabah limonlu ılık suyumu içtim
kahvaltıda biraz kaşar biraz beyaz peynir 5 zeytin 2 etimek çok az reçel
öğlen mercimek çorbası çubuk
1-2 saat sonra tarhana çorbası 1 çubuk
biraz önce 1 elma
akşamda kereviz salatası yiycem
yaprak dökümünü izlerkende ayva elma yerim
bugün 1 litre su içebildim dışardaydım baya bi yürüdüm bugün spor olsun diye

Sürekli meyve yemen çok güzel ben de çok severim meyveyi, ama neden suç içmiyorsun onu anlamadım. Su sağlık için de diyet için de çok faydalı ve yerini pek bir şey tutmuyor.
Sevmiyor musun suyu?:(

evet canim ya hic sevmiyorum suyu ve de hic aramiyorum :umursamaz: yani 2 gun su icmesem aklima gelmez ben hic su icmiyorum diye ama iste cayi da biraktigim icin (sekersiz icemiyorum) hic sivi almadigimdan bas agrisi yapiyor 2 bardak ictim bugun zorla su bi 3-4 daha icebilirsem yatana kadar cok iyi olacakkaydirigubbakcemile5

ben de şimdiye kadar
biraz önce 1 elma

canim cok saglikli olmus ozellikle su kismina hayran kaldim kaydirigubbakcemile5 ama cubuk nedir onu anlayamadim cubuk kraker mi CADIARZU

Ben de 59 kiloyum.Off Bir zamanlar 53 kliydum.Boyum uzun 1.75 .Geçen ay diyete başladım 3 kilo falan vErdim.Annem börek yapmıştı ben de onları götürünce tüm diyet bozuldu.Şu an yine aynı kilodayım:S

bu arada bugun kilo bildirim gunu ve bir arkadas herkesin kilosunu yazacak sanirim ona simdiden tesekkur eder ve daha once konustugumuz diyet kocu isini sormak isterim bu hafta en cok kilo veren arkadasi diyet kocu olarak sececekmiyiz acaba ? simdiden tesekkurler

Ben de 59 kiloyum.Off Bir zamanlar 53 kliydum.Boyum uzun 1.75 .Geçen ay diyete başladım 3 kilo falan vErdim.Annem börek yapmıştı ben de onları götürünce tüm diyet bozuldu.Şu an yine aynı kilodayım:S

canim kilo ile boy arasi 10 fark derler sen 1.75 isen 65 bile iyi sana hadi 59 olsun ama 53 cok zayif olur bence CADIARZU

ben 1.57 boyla 52 kiloyum 47 olmaya calisiyorum mafoldumben

hımm kaçamak yaptın ama 200 kalori yakmışsın sen nutellayı eşine ver yesin bitirsin

Bitmiyor ya eşim fazladan fazladan alıyor nutellaları, çok yemiyor da, öyle gözümün içine bakıyorlar. İnat olsun diye mi yapıyor beni mi test ediyor çözemedim:(

2 çay kaşığı nutella kaç kaloridir acaba. Ben bir ara şey yapıyordum, etinin stick çikolataları varya tanesi 50-55 kalori. Çok canım çikolata istediğinde krizde falan ondan yiyordum. Bir mandalina ile aynı kaloride sonuç olarak, ondan mı alsam yine ne yapsam:S
Ama onun da bir tane ile yetinememe riski var:D

ben de şimdiye kadar
biraz önce 1 elma

Bu arada süper menüymüş. Tebrik ederim. Ben şu limonlu ılık suyu yapamıyorum midemi rahatsız ediyor. Arada domates suyu içiyorum bazen onun da yağ yakmada etkisi olduğunu söyleyebilirim.

evet canim ya hic sevmiyorum suyu ve de hic aramiyorum :umursamaz: yani 2 gun su icmesem aklima gelmez ben hic su icmiyorum diye ama iste cayi da biraktigim icin (sekersiz icemiyorum) hic sivi almadigimdan bas agrisi yapiyor 2 bardak ictim bugun zorla su bi 3-4 daha icebilirsem yatana kadar cok iyi olacakkaydirigubbakcemile5

Bol bol yeşil çay iç canım, o şekersiz daha güzel hem, şekerli bir garip oluyor:S

Bitmiyor ya eşim fazladan fazladan alıyor nutellaları, çok yemiyor da, öyle gözümün içine bakıyorlar. İnat olsun diye mi yapıyor beni mi test ediyor çözemedim:(

2 çay kaşığı nutella kaç kaloridir acaba. Ben bir ara şey yapıyordum, etinin stick çikolataları varya tanesi 50-55 kalori. Çok canım çikolata istediğinde krizde falan ondan yiyordum. Bir mandalina ile aynı kaloride sonuç olarak, ondan mı alsam yine ne yapsam:S
Ama onun da bir tane ile yetinememe riski var:D

canim senin icin arastirdim kaydirigubbakcemile3

1 yemek kasigi nutella = 100 kalori

sen 2 cay kasigi yemissin bence ayni hesaba gelir 100 kalori diyelim biz kaydirigubbakcemile2

Back
X