• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de akaşam biraz pırasa ve kereviz salatası yedim
yaprak dökümünü izlerken 1elma ve küçük bi ayva yedim

Bugün akşam da yazanlar da olur diye, perşembe günü yapıyor listeyi burcu. Ben de merak ediyorum birinciyi. Bizi biraz düzene soksun:D Tabi arzu ederse, olmazsa bir gönüllü seçeriz belki, bilemiyorum. Ama sorumluluk alınca insan daha çok başarılı oluyor bu kilo verme işlerinde.

saolasin canim aciklamalar icin ve kesinlikle haklisin sorumluluk alinca ve de burada paylasim yapinca kesinlikle daha etkili oluyorkaydirigubbakcemile5

size iyi geceler kıslar
suyumu içiyim de öyle yatıyım yerimseniben

iyi geceler canimm :CüvCüv:

Kızlar fındık konusunda aydınlatın beni ya, günde 4 avuç kabuklu fındık fazla mı acaba?:(
Karar veremedim.

gunaydin kizlar sabah kalkar kalmaz su ictim 2 bardak kadar :))

sonrasinda yine meyve ve lif ozlu kahvaltilik gevregi, muz azicik sut iki kucuk domates

simdilik bu kadar :))

Kızlar fındık konusunda aydınlatın beni ya, günde 4 avuç kabuklu fındık fazla mı acaba?:(
Karar veremedim.

fındık yağlı canım 4 avuç değilde 1 avuç ye bence

gunluk bir avuc kuruyemis cok faydali yiyebilirsiniz diye yazilmisti internette illa findik olmasi sart degil badem falan da olabilir soyle ortaya karisik da guzel olabilir ama 1 avuc sadece kaydirigubbakcemile2

hanımlar bu hafta ne diyet ne de egzersiz yapabildim o yüzden kilo bildirimi yapamicam
biraz rahatsızım da ondan doktora gidip geldim hep bu hafta üzgünümmafoldumben

herkese merhaba ,

şuan 60,200 gr da kilom . ancak bu kiloya 71 kilodan geldim . 2006 yılında doğum yaptıktan sonra maalesef tatlıya olan düşkünlüğümden 71 kiloya çıktım. aslında hamileyken çok kilo almadım. gebelik diyeti çıktığından mecburi diyet yapmıştım. ancak doğumdan sonra maalesef tutamadım kendimi :( daha sonra 2007 yılının aralık ayında kendime dur dedim . noluyor nereye doğru gidiyorum diye. giydiğim hiçbirşey yakışmıyordu, resimlerde tombik tombik çıkıyordum . bunun üzerine akupunktura başladım ve aralık sonunda başladığım koşu temmuz ayının başında 55 kilo ile son buldu. ancaaaak tabi temmuz ayı tatil ayı demek , gelsin açık büfeler gitsin mangallar :) e haliyle 60 ı gördüm tekrar. daha sonra bazı nedenlerden dolayı diyet yapmadan tekrar 56 ya düştüm . 2009 temmuzda da 57 kilo ile tatile gittim . e tabi 61 kilo geri geldim. şimdi bir hafta 59 , bir hafta 58 bir hafta 60 olarak gidip geliyorum . ama ben 55 in altına düşmek istiyorum boyum 1.62 çünkü . bu temmuz ayına kadar spora gidiyordum . hala üyeliğim var ancak ben gidemiyorum. çünkü çocuğu yuvadan almam lazım yuvadan sonra mecburen eve git yemek yedir derken saat 8-9 oluyor. e çalışan biri olarakta maalesef o saatten sonra da spora gitmek ölüm gibi geliyor. daha önceleri oğlumu annemler aldığı için yuvadan, ben işten direk spora gidiyordum, şimdi babam rahatsız olduğu için bunu yapamıyorum . neyse fazla uzattım :)
pazartesiden beri kendi kafama göre diyet yapıyorum. hedefim ilk etapta 55 olmak , bu yüzdende benide aranıza alırsanız sevinirim :)
bugün yediklerime gelince;

sabah : domates ve tulum peyniri
ara : 1 mandalina
öğle : tavuk haşlama ( 1 porsiyon ) , ayran , 3 dilim kepekli ekmek
ara : 2 mandalina
akşam içinde ; sadece 1 kase nesfit ve 1 bardak yağsız süt düşünüyorum , ya da ızgara tavuk ve yoğurt .

ben de bugün
sabak ılık limonlu su
kahvaltıda biraz beyaz peynir biraz kaşar peynir 5 tane zeytin yedim
arada kereviz salatası yedim
öğlen tarhana çorvası 1 galeta
ara da bir portakal yedim
arada biraz ekmek yedim
biraz öncede bol marul salatası biraz beyaz peynir yedim biraz da kereviz salatası yedim
dizi izlerken de 1 elma ayva yerim
2 litre de su içtim
off çok mu yedim acaba

evet kızlar merhaba oncelıkle sunu solemeden gecemıcem gecen hafta 2-3 kez kılo alanlara bı ceza verelım motıve olmak ve rekabetı kızıstırmak ıcın onerılerınızı beklıyorum dıye yıneledım gene cvp alamdım sonra spor yapalım hergun herkes bı egzersız secsın dıyede bıkac kez yazdım ama yıne cvp yok sıze kırgınım acıkcası

gecmıse donup bakmak ısteyen arkadaslar bakabılır bu ısı bı duzene koymak acısından kafamda bıseyler tasarladım, lısteyı yayınlamadan once dusuncelerımı yazmak ıstıyorum.
1)mazertsız olarak 3 kez kılo bıldırımı yapmayan arkadasları lıste dısı bırakılacak
2)hergun paylasım yapmak zorunlu degıl(ısteyen yapabılır)ama gruptan kopmamak adına haftada 2-3 kez paylasım yapılmasını rıca edıyorum. bunları nıye ıstedıgıme gelınce lıste duzenı olmuyor.her hafta farklı kısıler sureklı degısyo bı duzene oturmuyo mağlesef.

gecmıse donup bakmak ısteyen arkadaslar bakabılır bu ısı bı duzene koymak acısından kafamda bıseyler tasarladım, lısteyı yayınlamadan once dusuncelerımı yazmak ıstıyorum.
1)mazertsız olarak 3 kez kılo bıldırımı yapmayan arkadasları lıste dısı bırakılacak
2)hergun paylasım yapmak zorunlu degıl(ısteyen yapabılır)ama gruptan kopmamak adına haftada 2-3 kez paylasım yapılmasını rıca edıyorum. bunları nıye ıstedıgıme gelınce lıste duzenı olmuyor.her hafta farklı kısıler sureklı degısyo bı duzene oturmuyo mağlesef.

canim kesinlikle katiliyorum dediklerine bi de ek olarak diyet kocu fikri sunmustu bir arkadas o fikre ne dersin acaba simdiden tesekkurleropuyorumnanaktan

evet scylacım suprızden kastım cezaydı.fıkrın guzel bu hafata ıcınızden bırnı secıcem ama bunu kılo veren arkadaslardan secmıycem rastgele secıcem.kılo veremeyenlerde braz sorumluluk vermek adına tabıkı nedenı.ve bu sectıgım kısı benımle ırtıbat halınde olucak o hafta bereber yazısarak kıme ne gıbı bı ceza verecegımızı karalastırcaz bıraz acımasız olcak ama madem sıkı yonetım talebı var uygulayalım.tabı o hafta kım cok kılo vermıse onuda odulendırırız.tabıkı kuralara o haftanın koçu ve bende uyucazopuyorumnanaktan

bu aksam saat 5 de aksam yemegi faslini bitirdik ama dondurma ve ketcup ve patates kizartmasi vardi ama yagda degil firinda :((

onun disinda gunum pek guzel gecmisti (kahvalti ve meyve)

evet kızlar merhaba oncelıkle sunu solemeden gecemıcem gecen hafta 2-3 kez kılo alanlara bı ceza verelım motıve olmak ve rekabetı kızıstırmak ıcın onerılerınızı beklıyorum dıye yıneledım gene cvp alamdım sonra spor yapalım hergun herkes bı egzersız secsın dıyede bıkac kez yazdım ama yıne cvp yok sıze kırgınım acıkcası

:( Ben de görmedim, benim kendimi cezalandırmak için gelmediğim zamanlarda yazmışsındır belki.... Kırılma bize :Saruboceq: Ne yaparız sensiz. :ecrin_bebek:

Haklısın hayatım yapalım böyle şeyler. Kimse kilo veremiyor sanki artık:S

evet scylacım suprızden kastım cezaydı.fıkrın guzel bu hafata ıcınızden bırnı secıcem ama bunu kılo veren arkadaslardan secmıycem rastgele secıcem.kılo veremeyenlerde braz sorumluluk vermek adına tabıkı nedenı.ve bu sectıgım kısı benımle ırtıbat halınde olucak o hafta bereber yazısarak kıme ne gıbı bı ceza verecegımızı karalastırcaz bıraz acımasız olcak ama madem sıkı yonetım talebı var uygulayalım.tabı o hafta kım cok kılo vermıse onuda odulendırırız.tabıkı kuralara o haftanın koçu ve bende uyucazopuyorumnanaktan

tamamdir canim o zaman buyuk bir sabirsizlikla listeyi ve secilen kisiyi ve uygulayacagi yontemleri bekliyoruz opuyorumnanaktan

Back
X