• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bozocum gun ıcınde hamur ısı ve tatlı kaçamagı yapanlara spor cezası ver

slm canim 4u ceyrek gece aksam yemegi faslini bitirdik biz burada ama tatli da dahil bugun ozel bir gun oldugu icin bana spor cezasi olmaz demi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm canim 4u ceyrek gece aksam yemegi faslini bitirdik biz burada ama tatli da dahil bugun ozel bir gun oldugu icin bana spor cezasi olmaz demi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım erken yemıssın gercı ama kocunun ınsıyatıfıne bırakıyorum gercı ozel bır gun oldugu ıcın ceze vermeye bılırkaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar okudum yazdıklarınızı suleulku sen nerene sıgdırdın okadar pıdeyı bakayım

anacım sorma eşimde öyle diyor.o 80 kilo neredeyse benim kadar yiyorsun diyokaydirigubbakcemile3. artık bir süre pide ve çeşidi yemicem söz alkisalkisalkis

onu yedim 2 gündürde yapamadığım hareket kalmadı eritecem diye

bu arada birazdan yemek yiyecegiz neyseki saat erken cunku bayaa bi sey var yemekte cogunluk sebze hadi ondan bi sey olmaz desem de yemek sonrasi christmas puding var malesef geleneksel oldugu icin yemesem ayip olur :))((

hımmm CADIARZU
tatlı yemişsin iple 20 kere atla 20 de mekik çek beim için kaydirigubbakcemile5
çok acımasız olmadım dimi

selam kızlarrrr.....

büyük bir yorgunluğun ardndan şimdi oturdum sabahtan beri koşturuyorum.temizliğimi bitirdim. birazdanda sporumu yapacam.

şimdi gelelim ne yediğime.

öğlen eve gelince 1 dlim pizza yedim.sonra temizliğime devam ettim.1 bardak bitki çayı içtim.

akşam yemeği için fasulye,garnitür soğan,maydanoz,roka,mısırdan dan oluşan bol limonlu yağsız bir salata yaptım.
birde fırnda karnıbahar hazırladım.(haşlanmış karnıbaharları yoğur un yumartadan oluşan karışıma bulayıp fırna veriyorsunuz)kızartma gibi görünsün diye üzerine yoğurt ve yağ ile süsledim (yumurtalı kızartmaya göre daha hafif oluyor hiç yağ kullanmıyorsunuz.)

şimdilik bu kadar.........

sana dün için ceza vermeme gerek yok bugün baya bi yorulmuşsun
ama sana da 20 tane mekik veriyorum hatta bunu alışkanlık haline getir faydasını görürsün

tamamdır yemiyorum
kızlar varya kaç gündür canım acayip makarna istiyor kendimi makarnadan bile uzak tutuyorum

hımmm CADIARZU
tatlı yemişsin iple 20 kere atla 20 de mekik çek beim için kaydirigubbakcemile5
çok acımasız olmadım dimi

canim bu yazini okumadan dedim bozo kesin bi seyler yaptirir bana o yuzden kondisyon bisikletini kullandim 100 kalori yakabildim ancak kafamçokkarıştı ama sonrasinda da 50 kere ip atladim ve cok yorucuymus ip atlamak onu ogrendim bi de 20 mekik cektim

yok canim ya hic acimasiz degil yoksa bizim zayiflayacagimiz falan yok boyle devam sen

ama SU demeyi unutmussunkaydirigubbakcemile3 ki ben de icmeyi unuttum

scyllaa cım yogurt yemen guzel ama ogun aralarında tuket yağ yakımına faydası var dıye bılıyorum.ama pılav makarna gıbı yemeklerın yanında tuketmıyosun ogun aralarında tercıh et oldumu

Tam da makarnayla yoğurt yemiştim. Pilav makarnanın yanında yoğurt neden zararlı? Protein- karbonhidrat karışımından dolayı mı?
Ama en çok o ikisiyle lezzetli oluyor. Lezzetli şeyler neden hep zararlı:(

Tam da makarnayla yoğurt yemiştim. Pilav makarnanın yanında yoğurt neden zararlı? Protein- karbonhidrat karışımından dolayı mı?
Ama en çok o ikisiyle lezzetli oluyor. Lezzetli şeyler neden hep zararlı:(

canım aynen dedıgın gıbı proteın ve karbonhıdrat olayı yuzunden ıkısı yanyana gelınce kılo yapyo maglesef

Kepekli makarna yap hayatım. Üzerine de domates sosu koyarsan al sana diyet yemeği. Pek çok yemekten daha hafif.

bi ara ondan çok yiyordum oda bana çok tatsız geliyor
ama acayip özledim makarna pilav yemeği bayadır yemiyorum
arada bulgur pilavı yiyorum

Back
X