• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sana dün için ceza vermeme gerek yok bugün baya bi yorulmuşsun
ama sana da 20 tane mekik veriyorum hatta bunu alışkanlık haline getir faydasını görürsün

tamam şeker sen de yeterki. bu günkü mekiklerimin 20 sini sana ithaf ediyorum.......

slm kızlar, bi kaç gündür yoğundum yazamadım :utangac: tawsiyeniz üzerine hollywood diyetini bıraktım.. sabah; bir dilim kepekli ekmek biraz peynir salatalık
öğle; brokoli haşlaması bi kase yoğurt
akşm; yemek için uğraşasım gelmedi çorba salata birazda yoğurt yedim aralarda da elma yedim. bakalım inş faydası olur. k flakes yiyen warmı aranızda kahwaltı sabah okula yetişemiorm o yüzden k fleksle geçiştirsem nası olur ki:1closedeyes:

slm kızlar, bi kaç gündür yoğundum yazamadım :utangac: tawsiyeniz üzerine hollywood diyetini bıraktım.. sabah; bir dilim kepekli ekmek biraz peynir salatalık
akşm; yemek için uğraşasım gelmedi çorba salata birazda yoğurt yedim aralarda da elma yedim. bakalım inş faydası olur. k flakes yiyen warmı aranızda kahwaltı sabah okula yetişemiorm o yüzden k fleksle geçiştirsem nası olur ki:1closedeyes:

o diyeti bırakman ii olmuş yoksa sağlığın bozlurdu
ben yedim yarım yağlı süt ile yiyordum

yesa su iç kaydirigubbakcemile3

o diyeti bırakman ii olmuş yoksa sağlığın bozlurdu
ben yedim yarım yağlı süt ile yiyordum

uyarin uzerine 2 bardak su ictim 3uncu de elimde canim birazdan film izleyecegiz film izlerken kuruyemis cips kola niyetine su icecegim :lepi:

ben de yarim yagli sut ile kahvaltilik gevreklerinden yiyorum kahvaltida bir muz ile

bu arada aksam yemeegimi yazmadim yazayim ama kizmayin ustune yaktimm kalorileri

hindi eti
1 adet tavuk sosis
firinda patates
bruksel lahanasi
havuc
tatli patates ezmesi
yabani beyaz havuc adi verilen bi sebze

ustune de christmas puding akannehir

bayaa coktu ama umarim pek bi sey kalmamistir insallah kaydirigubbakcemile2

kardeş ben hafta içi 3-4 gün yiyorum. çok rahat oluyor. normal kahvaltıya göre daha tok tutuyor.ben içine ceviz ve pekmezde koyuyorum.tavsiye ederim...

kardeş ben hafta içi 3-4 gün yiyorum. çok rahat oluyor. normal kahvaltıya göre daha tok tutuyor.ben içine ceviz ve pekmezde koyuyorum.tavsiye ederim...

slm canim ben de ceviz ve pekmez yerine muz koyuyorum o da bayaa tok tutuyor tavsiye ederim kaydirigubbakcemile5 bi de pekmezi ne kadar koyuyosun canim opuyorumnanaktan

slm canim ben de ceviz ve pekmez yerine muz koyuyorum o da bayaa tok tutuyor tavsiye ederim kaydirigubbakcemile5 bi de pekmezi ne kadar koyuyosun canim opuyorumnanaktan

keçi boyunuzu pekmezi kullanıyorum bağışıklık sistemini de kuvvetlendiriyormuş ya..1yada 2 tatlı kaşığı.ben normalde süt içemem. midem bulanıyor hemen. ama pekmezli olunca nesfitleri yiyince kalan sütü kaşık kaşık yiyebiliyorum.....

uyarin uzerine 2 bardak su ictim 3uncu de elimde canim birazdan film izleyecegiz film izlerken kuruyemis cips kola niyetine su icecegim :lepi:

ben de yarim yagli sut ile kahvaltilik gevreklerinden yiyorum kahvaltida bir muz ile

bu arada aksam yemeegimi yazmadim yazayim ama kizmayin ustune yaktimm kalorileri

hindi eti
1 adet tavuk sosis
firinda patates
bruksel lahanasi
havuc
tatli patates ezmesi
yabani beyaz havuc adi verilen bi sebze

ustune de christmas puding akannehir

bayaa coktu ama umarim pek bi sey kalmamistir insallah kaydirigubbakcemile2

bak bak puding yemiş 10 mekik

keçi boyunuzu pekmezi kullanıyorum bağışıklık sistemini de kuvvetlendiriyormuş ya..1yada 2 tatlı kaşığı.ben normalde süt içemem. midem bulanıyor hemen. ama pekmezli olunca nesfitleri yiyince kalan sütü kaşık kaşık yiyebiliyorum.....

anladim canim ki kalori olarak muzla esit (2 yemek kasigi pekmez=1 muz= 100 kalori civari) ki bi de yarari cok dedigin gibi o yuzden afiyet olsun kaydirigubbakcemile5

anladim canim ki kalori olarak muzla esit (2 yemek kasigi pekmez=1 muz= 100 kalori civari) ki bi de yarari cok dedigin gibi o yuzden afiyet olsun kaydirigubbakcemile5

sağol şekerim sanada......:teytey:

nick şuanki kilo boy hedef kilo verdiği kilo
burcuhayal 52 1.70
suleulku 55.4 1.60 52-53
scylla 57.9 52
bozo85 57 1.67 52-53
yesa 52 1.57 47
shekerkızcandy 59 1.75 53
yasemn 61.6 56
guguz 60 50
fsncelık 60.2 1.62 55

Back