• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin.jpg

iki dilim cavdar ekmek
bi light karper
5 zeytin yedim kizlar

günaydın kıslar
ılık suyumu içtim kahvaltımı yaptım biraz beyaz peynir biraz kaşar 5 zeytin 2 etmek acı ezme
temizlik ütü yapıcam

kızlarrr
biraz önce kahvaltıda yediklerimi eksik yazmışım:tomato:
1 çay kaşığı bal ve yarım kurabiyeede varrr
napiiim normalde daha fazla yerdim

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldim, kilolarımla beraber
57 kiloyum, ne güzel bir ara 53 kilo olmuştum, ama bu abur cuburlar bana dört kilo kazandırdı
ama zayıflamam lazım, bakalım bende dün başladım ben sizin kadar az yiyemiyorum ama yediklerime dikkat etcem inşallah bir önce veririm kiloları, bu halimi hiç sevmiyorummafoldumben

galibaaa ben bugün yazıları abartıcam çünkü gaza geldim
ara öğünüm yarım mandalin 1 kivi çeyrek kurabiyeee ve 3 kaşık yoğurt yoğurt evde mayalanmış
diyet kesinlikle yapmıyorum sadece az yimeğe çalışıyorum diyet deyince tüylerim diken diken oluyorkötükedihüso

Son düzenleme:
ayyy 3 kilocuk vermek ne kadar zormuş yaaa alırken farketmemiştim bile offff

yesa süpersin ben kendimi portakala vurmuştum bu aralar hatta şimdi bile yiesim geldi yiyim bari nasilsa kilo verdiriyo:D

canim benim cok tesekkurler ye tabi bizim evde portakal yok ya olsa da ben de yesem cokacimcoook

Ben bugun sabah 1 bardak diyet sut,150 gr tavuk gogus eti;domates,salatalik
oglen canim bisey istemedi ben de 1 dilim ananas yedim ve 1 bardak diyet sut ictim.1 tane kuru kayisi yedim. Ikindi uzeri bir portakal..Aksam 1 kase diyet yogurt icine salatalik dogradim.200 gr izgara tavuk yedim ve 1 kutu kola ictim.
Sabah sabah tavuk mu yenir??3 kilo birden alinca insan:a015: Dukan diyetini uyguluyorum.
Kizlar birde ben 0 kalorilik kolalardan iciyorum acaba asitli olunca icmesem mi daha uygun olur?
Sevgiler...

canim kolanin hic bi faydasi yok bence zayiflamaya calisan ya da calismayan her kim olursa olsun icmesin ya diyetidir 0 kalorisidir farketmez bos ver canim SU ic kafamçokkarıştı
galibaaa ben bugün yazıları abartıcam çünkü gaza geldim
ara öğünüm yarım mandalin 1 kivi çeyrek kurabiyeee
diyet kesinlikle yapmıyorum sadece az yimeğe çalışıyorum diyet deyince tüylerim diken diken oluyorkötükedihüso

abart canim ya paylas yediklerini ama soyle saglikli olanlarindan :lepi:
bi de yaptigin sporlari hareketleri de paylas canim kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar.....
dün trt 1 de gürkan kubilay vardı. hani şu dahileye dr.yanlış yapılan diyetlerden bahsetti.insanlar kilo kaybediyorum zannederken kas kaybediyor buda ilerde hastalıklara davetiye dedi.kısırlıktan tutta,kansere kemik erimesine kadar.

balperisi canım bence dukan diyetinden vazgeç ( dukan diyetini bilmiyorum ama diyetisyen verdiyse ona sözüm yok)diyetler çok zararlıymış kişiye uygun yapılmadığı zaman...

canim cok iyi demis de simdi biz nasil anlayacagiz kas dan mi gitti su mu gitti yag mi gitti bunu gosterecek bi tartimiz yok diyetisyene falan da gitmiyoruz bilemedim valla kaydirigubbakcemile

ben de kahvaltimi yazip kacayim kizlar

1 muz
azicik sut
kahvaltilik gevregi

ama ustune incecik dilim cheese kek (sabah sabah ne akla hizmetse :(
bi de kucucuk cikolata

:(((((
ama sabah erkenden yedim ki eritirim diye insallah :)

spor yapmıyorum ama haftada en az 3 gün yürüyüşüm var
birde evde twist steppar var sanki ona bakarak zayıflıcam-tatlicadiarzu- neyse onada artık başlamanın zamanı geldi senağlama

herkese merhaba ,

ben siteye girene kadar kaç sayfa birden ilerliyor :) işten fırsat bulupta bir türlü takip edemiyorum :( dün sabah sıradan kahvaltımı yaptım arada birşey yemeye fırsatım olmadı çünkü patron sürekli tepemdeydi , öğlen tavuk haşlama 3 dilim kepek ekmeği ve 1 bardak ayran içtim , daha sonra kendimi yollara vurduğum için ara öğünümü yine yapamadım , akşamda 1 kase kellogs 1 bardak sütle . akşamın ilerleyen saatlerinde çay içtim (ama şekersiz).
bu sabahta kalkınca yine sırdan kahvaltımı yaptım . ama birşey söyleyeyim mi sanki hiç kığırdama yok bende hala aynı yerde duruyor gibiyim :( spor yapamıyorum vaktim olmuyor ama gün içerisinde mümkün olduğu kadar işlerimi yürüyerek halletmeye çalışıyorum hareket olsun diye . bakalım yarın ne görücem tartıda merakla bekliyorum :)

birde malum önümüzde yılbaşı var, e yılbaşı akşamı yemeksiz olmaz :) ne yapmayı düşünüyorsunuz ? ben daha önce gitmiş olduğum akupunkturda ,doktorum yılbaşı akşamı herşeyi serbest bırakmıştı ama ertesi gün normal öğünlerini ye sadece akşam ya birşey yeme yada hafif bir salatayla falan geçiştir demişti. gene böyler yapıcam herhalde, ya da daha değişik fikri olan var mıdır ?

herkese merhaba ,

ben siteye girene kadar kaç sayfa birden ilerliyor :) işten fırsat bulupta bir türlü takip edemiyorum :( dün sabah sıradan kahvaltımı yaptım arada birşey yemeye fırsatım olmadı çünkü patron sürekli tepemdeydi , öğlen tavuk haşlama 3 dilim kepek ekmeği ve 1 bardak ayran içtim , daha sonra kendimi yollara vurduğum için ara öğünümü yine yapamadım , akşamda 1 kase kellogs 1 bardak sütle . akşamın ilerleyen saatlerinde çay içtim (ama şekersiz).
bu sabahta kalkınca yine sırdan kahvaltımı yaptım . ama birşey söyleyeyim mi sanki hiç kığırdama yok bende hala aynı yerde duruyor gibiyim :( spor yapamıyorum vaktim olmuyor ama gün içerisinde mümkün olduğu kadar işlerimi yürüyerek halletmeye çalışıyorum hareket olsun diye . bakalım yarın ne görücem tartıda merakla bekliyorum :)

birde malum önümüzde yılbaşı var, e yılbaşı akşamı yemeksiz olmaz :) ne yapmayı düşünüyorsunuz ? ben daha önce gitmiş olduğum akupunkturda ,doktorum yılbaşı akşamı herşeyi serbest bırakmıştı ama ertesi gün normal öğünlerini ye sadece akşam ya birşey yeme yada hafif bir salatayla falan geçiştir demişti. gene böyler yapıcam herhalde, ya da daha değişik fikri olan var mıdır ?

slm bence yılbaşında fazla yüklenme ne olur ne olmaz hem bol bol oynarsan eritirsin belki cokacimcoook

ben de evi temizledim üstüne hiç durmadan spor yaptım 1 litre suyumu da içtim
bugün çorba yoğurt salata yiycem gün boyu

ılık süt ve kaşar çok azda ekmek yedim bozo şu saate kadar 1 litre suyu devirmiş ama ben daha 2 bardak :çok üzgünüm:

canim cok iyi demis de simdi biz nasil anlayacagiz kas dan mi gitti su mu gitti yag mi gitti bunu gosterecek bi tartimiz yok diyetisyene falan da gitmiyoruz bilemedim valla kaydirigubbakcemile

bende aynı şeyi düşündüm yesacım. şöyle bir yorumda bulundum. kastan zayıflamanın sağlıksız aç kalarak ve spor yapmadan yapılan diyetlerden olabilceğini düşündüm

Back
X