• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ıSTANBULDA Kı güneşi yurdumun her yanına gönderiyorum yesacım sana ve bozocumada gönderiyorum

1.5 saat önce yoğurdumu yedim
biraz öncede 1 dilim ekmeğe acıezme sürüp yedim bu regli zamanını hiç sevmiyorum

ben minyon yapılıyım 156 boyum var doğuma giderken bile 54 kiloydum
fakat geçen gün bir tartıldım gözlerime inanamadım 55 kilo olmuşum
herkes böyle çok iyisin,yüzün toplanmış sakın zayıflama diyor ama ben göbeklendim ve selülitlendim bu halimi hiç sevmiyorum:(
göbekten nefret ediyorum

20 dakika kadar bisiklet çeviriyorum,ab roketle mekik yapıyorum 50 tane falan ve 15 dakika kadar da aerobik yapıyorum
yemeğimden kıstığım söylenemez ama beyaz ekmek yemiyorum
gündüz az yersem akşama çok yükleneceğim için aç kalmak istemiyorum
anlayacağınız sporla ve yemeği abartmamaya çalışarak 3 kilo kadar vermeye çalışıyorum

ecem yaseminim sizlerede gönderiyorum yoldaşlarım benimopuyorumnanaktan
bozom düşük yaptığını yeni okudum Allah tez zaman da sağlıklı bi bebek verir inşaallah canım
ecem dileklerim senin içinde geçerli canım benim
ALLAH isteyen herkese nasip eder inşallah tabi banada bende istiyorum ama maalesef bizde sorun var neyse boşverin
ecem eşimin memleketindensin canım

bu arada yediklerimi ve yaptıklarımı yazayım
sirkeli suakannehir
tvistte 100 kalori yaktım hani şu adımlı olan
50 mekik
20 dk aerobik
sadece 1 dometesle menemen yaptım içine 1 yumurtanın sarısını koydum sadece beyazını sevmem biliyorum sarısı daha kalorilikafamçokkarıştı 3 dilim lıght ekmek
evden işe yürüdüm ne kadar merdivenli ve yokuşlu yol varsa onu kullandım:lepi:

öğle yemeğinde 4 kaşık kuskus yerim demiştim 2 kaşık yedim şimdi 1 kaşık daha yidim sanırım iştahım yok içine bol karabiberde attım sabahtan beri 3 bardak su içtim şimdi yürüyüşe çıkıyorumsositososito

ecem yaseminim sizlerede gönderiyorum yoldaşlarım benimopuyorumnanaktan
bozom düşük yaptığını yeni okudum Allah tez zaman da sağlıklı bi bebek verir inşaallah canım
ecem dileklerim senin içinde geçerli canım benim
ALLAH isteyen herkese nasip eder inşallah tabi banada bende istiyorum ama maalesef bizde sorun var neyse boşverin
ecem eşimin memleketindensin canım

boşverin olurmu sanada nasip etsin :Saruboceq: kimse umudunu yitirmesin :olmaz: bu güzel dileklerin için tşk a.s. ben ankaradan geldim buraya evlenince ve artık burayıda benimsedim sevilmiycek bir yer değil

kızlar bu gün sabahtan yarım portakal yedim başka da bişey yemedim zaten canım istemiyo, sevgilimle tartışmalıyız rejime yaradı 48 e düşmüşüm ama sevinemiyorum :(

bende günü kapattım yarın büyük gün bakalım ne oldu
sabah ılık limonlu su herzamanki gibi
beyaz peynir kaşar peynir 5 zeytin 2 etimek acılı ezme
arada yoğurt 1 galeta
1 dilim ekmek acılı ezme ile
öğlen çorba
1 avuç fındık
biraz öncede salata yedim
2.5 litre suyumu içtim sporumu yaptım
ama ben şimdiden acıktım

bende aynı şeyi düşündüm yesacım. şöyle bir yorumda bulundum. kastan zayıflamanın sağlıksız aç kalarak ve spor yapmadan yapılan diyetlerden olabilceğini düşündüm

anladim canim benim haklisin gercekten oyle ac kalarak gercekten zayiflaniyor ama biraktigin anda fazla fazla aliyosun yok yok eksik kalsin:oklava:

İSTANBULDA Kİ güneşi yurdumun her yanına gönderiyorum yesacım sana ve bozocumada gönderiyorum

canim benim cok tesekkurler burda yagmur var istersen yollayim sırnaşık şey

ya yesacım sana kırkbirkere:nazar::nazar::nazar:

masallah masallah canim ama kahvalti sonrasi yediklerimi okumadinn demi laelaelaelaelae

SELAMLAR kizlar herkeslere

kahvaltimi yazmistim tabii bi de kahvalti sonrasini ama sonra bi ciktim alisverise demin girdim valla cok mutluyum bi suru sey aldim :)))

ama alisverisin ortasinda inanilmaz aciktim ne yesem ne yesem diye dusunurdum onumde bir suru cikolata biskuvi tarzi seyleri gordum ama yedim mi YEMEDIM :))

azicik kuruyemis yedim onun yerine :)

eve geldim azicik yemek yedim sonra da sebzeli tart seklinde bi sey yedim ince bir dilim zaten saglikli bir seye benziyor:)

bu saatten sonra 1 meyve yerim tamamdir:)

ama cok yorgunum spor da yapmam gerek bakalim artik hayirlisi :)

ben bugun sabah nestle nefsit bras sütle öğlen az bulgur pılavı yesıl fasulye cacık aksamda nesfte nefsıt bı ıhlamur ıctım meyve yıyemıyorm suda 1500lıtre olmustr

Back
X