• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben daha yeni başladığım için aynı 56 kg değişen bişi yok mekik çekmem lazım yürüyüş yapmam lazım yaz olsaydı yüzerdik bol bol hem kaslarımızda güzel çalışırdı yerimseniben bakalım 1 hafta sonra ne değişecek benimde çizelge yapmam lazım da nasıl yapılır onuda bilmiom

bugün kahvaltıdan 2 saat sonra orta şekerli kahve içtim mecburen:çok üzgünüm:

şimdi yarım kase yoğurdumuda yedim üstüne tartıldım ve gayet ince giyinerek:Saruboceq:
61. 300 :1shok: boy 1.60

mrhaba scyllaa sabah yazdıklarını okudum üzüldüm doğrusu bnde bu ara bunalıyorum hiç bişey mutlu etmiyor

bence herşeyi oluruna bırak zihin yogunluğunada normal çaya 10 kadar karanfil at
beyni rahatlatıyor
gerçi ben yeşil çaya atıyorm çünkü siyahı içmek istemiyorumyerimseniben

Ecemm82 paylasimin cok guzel canim ben gunde genelde 1 muz yiyorum bari kucuklerinden seceyim artik kaydirigubbakcemile2 bi cizelge yaptim canim sana umarim begenirsin opuyorumnanaktan

Yasemn76 canim ben de bozoya katiliyorum sabah kalktiktan sonra ac karnina tartilmak en dogru kilomuzu verirmis :lepi:

kilo veren arkadaslari kutlarim veremeyenlerde hic canini sikmasin ve sakin moralinizi bozmayin kizlar her hafta her haftayi tutmayabilir onemli olan pes etmemek opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

benim kilom da 50.5 :))

sabah kahvalti

1 domates
1 tost ekmegi uzeri azicik krem peynir bu kadar :))

rica ederim canim :)

kizlar nerdesiniz yaa kimsecikler yok

bende ara ogun olarak peynir domates sandvic yedim (burda ara ogun olarak ya hic bi sey yemiyoruz ya da boyle sandvic yiyoruz ogle yemegi diye bi sey yok yaa )

ama tatil bitince aksamdan corba yapip corba goturuyum diyorum is yerime :)

ben de bugün
ılık limonlu suyum herzamanki gibi
kahvaltım aynı
öğlen yoğurt 2 etimek yedim
arada 1 tabak patates salatası yedim bol acılı ve yağsız
akşamda yoğurt yerim
1.5 litre su içtim
sporumu yaptım

kilo veren arkadaslari kutlarim veremeyenlerde hic canini sikmasin ve sakin moralinizi bozmayin kizlar her hafta her haftayi tutmayabilir onemli olan pes etmemek opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

50,5 kiloda olan birisi için bunları söylemek ne kadar kolaydır tahmin edebiliyorum ah ahhh bende bir zamanlar 50 kiloydum

kilo veren arkadaslari kutlarim veremeyenlerde hic canini sikmasin ve sakin moralinizi bozmayin kizlar her hafta her haftayi tutmayabilir onemli olan pes etmemek opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
50,5 kiloda olan birisi için bunları söylemek ne kadar kolaydır tahmin edebiliyorum ah ahhh bende bir zamanlar 50 kiloydum[/QUOTE]

canim benim ya ben de bi ara 61 kiloydum 1.57 boyla hic bir art niyet gozetmeksizin yazmistim yanlis anlasilmasin da istedikten sonra herkes verebilir ben de azicik motive etmeye calisiyorum :lepi: sen de niye olmayasin tekrar canim 50 kilo :)

YESA cım iyi dileklerin için teşekkür ederim ben 47-50 kilo iken hamilelikle birlikte doğum sonrası 62-63 oldum şu anda 61 kiloyum ama gitmiyo 2 sene olacak doğum yapalı yapıştı kaldı. çok moralim bozuk. hiç bişey giymek istemiyorum. eşim zayıflamamı istiyo ondan daha çok ben istiyorum of offf benimde boyum 160filan ama yukarısı yok belkide aynı boydayızdır. ama ne güzel zayıflamışsın sen maaşallah ne kadar sürede oldu ve neler yaptın bana da anlatırmısın

YESA cım iyi dileklerin için teşekkür ederim ben 47-50 kilo iken hamilelikle birlikte doğum sonrası 62-63 oldum şu anda 61 kiloyum ama gitmiyo 2 sene olacak doğum yapalı yapıştı kaldı. çok moralim bozuk. hiç bişey giymek istemiyorum. eşim zayıflamamı istiyo ondan daha çok ben istiyorum of offf benimde boyum 160filan ama yukarısı yok belkide aynı boydayızdır. ama ne güzel zayıflamışsın sen maaşallah ne kadar sürede oldu ve neler yaptın bana da anlatırmısın

canim benim ilk 61 kiloykenki resmimi gonderiyim sana inanamazsin ilk yuruyusle baslamistim sabah erkenden kalkip yuruyodum bi de aksam yuruyus yapiyordum toplamda 2 saat sonra icmedigim sey kalmamisti maydanoz suyu elma sirkesi detox icecegi neyseki 55e dustum ama hala vardi fazla kilolarim ben 55 kilo ile 2 yil kadar kaldim sonra tekrar basladim aerobik kursuna gittim cok dikkat ettim 6dan sonra hic bi sey yemedim herseyden kistim cikolata cips kola biskuvi hayatimdan cikardim ve 50 kiloya kadar dustum
ama 52 ye ciktim son 2-3 aydir o yuzden 1 aydir yine dikkat etmeye basladim yine tatli yok ki ben hic dayanamiyorum her gun yesem yerim cikolata :)
son zamanlarda da yaptiklarimi yediklerimi yaziyorum canim harekette var kondisyon bisikletini kullaniyorum ip atliyorum mekik falan cekiyorum
pek uzun olmus canim ama eminim bu yazdiklarini okuyacaksin ve diyeceksin ki aa 61 kiloymusum o zamanlar bi de simdiki citir halime bak zemuszemus sen dikkat et istedikten sonra yaparsin insallah canim :lepi:

ver canim valla :)) seviyorum ben senin cezalarini :) bu arada tebrik ederim cok guzel bir menu olmus kacamaksiz :1shok:

dayanamadım 1 tabak daha patates salatası yedim oda nazar boncuğu olsun
1 haftadır hiç kaçamak yapmadım
bakalım bu haftaki koç kim olucak

dayanamadım 1 tabak daha patates salatası yedim oda nazar boncuğu olsun
1 haftadır hiç kaçamak yapmadım
bakalım bu haftaki koç kim olucak

canim sen ol yine yaa memnunuz biz senden vereliniortak ama arada kendine ceza ver mumkunse delikafadulden 1 tabak daha patates salatasi ohhh :sm_cool:

canim sen ol yine yaa memnunuz biz senden vereliniortak ama arada kendine ceza ver mumkunse delikafadulden 1 tabak daha patates salatasi ohhh :sm_cool:

yağsız yaptım
e olsun canım okadar ben 1 haftadır ağzıma tatlı sürmedim :gitme:
ve şuan krizlerdeyim dişimi fırçalıycam
kendime ceza veririm çömelme hareketini yaparım 20 kere
mekik çekmiyorum bebiş varsa diye korkuyorum

tatlıyla pek hasret kaldık birbirimize

asıl yarın akşam ne yapıcaksınız yılbaşı
benim kaçamak yapmam imkansız hem aileden uzağım hemde eşim olmıycak normal yediklerimi yiycem

Back
X