• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar
Bildirim yapıyorum.

Kilo 60.6 :lepi:
Boyum 160

İnşallah devamı da gelecek. Hepimiz ulaşacağız hedeflerimize kızlar çok iyi gidiyoruz kaydirigubbakcemile5

yağsız yaptım
e olsun canım okadar ben 1 haftadır ağzıma tatlı sürmedim :gitme:
ve şuan krizlerdeyim dişimi fırçalıycam
kendime ceza veririm çömelme hareketini yaparım 20 kere
mekik çekmiyorum bebiş varsa diye korkuyorum

valla canim hic bilmiyorum bi partiye davetliyim ve ne kadar kisitlasam da yeniyor ya kafamçokkarıştı

Selam kızlar
Bildirim yapıyorum.

Kilo 60.6 :lepi:
Boyum 160

İnşallah devamı da gelecek. Hepimiz ulaşacağız hedeflerimize kızlar çok iyi gidiyoruz kaydirigubbakcemile5

canim masallah cizelge degisecek yine ne guzel zemuszemus

merhaba kızlar ben dun rahatsızdım yatıyodum bı kac gundur sızınle ılgılenemedım.kızmayın platesten cıkınca fatıh üreği dınlemeye gıtmıstık orada oynadık tabı terleyınce usttum.ama sımdı daha ıyıyım bu hafta daha cok ılgılencem sızle soz.oncelıkle bu haftakı kocumuz bozo ya destegı ve emegınden dolayı cok tşk edıyorum. lısteyı yaptım bırazdan yayınlıycam.ya bıde kafama takıldı bızım spor salonunda tartıldım 52 yım ama tartı fazla tartıyomus hocalardan bırı 2 kılo dedı dıgerlerıde 3 kılo dıye solentı yaydılar.ama fazla tartıgı kesın de kac oldugu mualakta.eger 2 kılo fazlaysa 50 kılo oluyorum neyse ben en ıyısı 51 dıyımde bıde baska tartıda tartılıyım.

BOZO :56.3 (200gram vermiş)
YESA:50.5 (1500 gram vermiş)
YASEMN:61.3 (300gram vermiş)
SCYLLAA:58.2 (300 gram almış)
FSNCELIK:59.5 (700 gram vermiş)
BURCUHAYAL:51 (1000 gram vermiş)
SEVGı:57.5( YENı UYE)
ECEMM:56(YENı ÜYE)
ASHMıNUKAL:60.6(YENı ÜYE)
TWEETY:61
TRUF:60.8(200 gram vermiş)

teşekkürler zahmetlerin için burcucum
bu arada bu akşam biraz diyet dışına çıkıcığım izin varmı

koçlugun bu hafta senı bıraz daha sıkıya sokacagını dusunyorum cunku yedıklerınle ve yaptıgın sporlarla ornek olacagın ıcın sanada faydası olacagını dusundum.ama benım verdıgım tatlı yasagını da sakın unutmaopuyorumnanaktan

merhaba kızlar ben dun rahatsızdım yatıyodum bı kac gundur sızınle ılgılenemedım.kızmayın platesten cıkınca fatıh üreği dınlemeye gıtmıstık orada oynadık tabı terleyınce usttum.ama sımdı daha ıyıyım bu hafta daha cok ılgılencem sızle soz.oncelıkle bu haftakı kocumuz bozo ya destegı ve emegınden dolayı cok tşk edıyorum. lısteyı yaptım bırazdan yayınlıycam.ya bıde kafama takıldı bızım spor salonunda tartıldım 52 yım ama tartı fazla tartıyomus hocalardan bırı 2 kılo dedı dıgerlerıde 3 kılo dıye solentı yaydılar.ama fazla tartıgı kesın de kac oldugu mualakta.eger 2 kılo fazlaysa 50 kılo oluyorum neyse ben en ıyısı 51 dıyımde bıde baska tartıda tartılıyım.
rica ederim canım bu haftaki koç kim
geçmiş olsun
BOZO :56.3 (200gram vermiş)
YESA:50.5 (1500 gram vermiş)
YASEMN:61.3 (300gram vermiş)
SCYLLAA:58.2 (300 gram almış)
FSNCELIK:59.5 (700 gram vermiş)
BURCUHAYAL:51 (1000 gram vermiş)
SEVGİ:57.5( YENİ UYE)
ECEMM:56(YENİ ÜYE)
ASHMİNUKAL:60.6(YENİ ÜYE)
TWEETY:61
TRUF:60.8(200 gram vermiş)

ben 200 gr vermedim canım 1 kiloya yakın verdim kilo bildiriminden sonra tartılmıştım 57 ye yakındım ben onu 57 yaz dedim yesaya

ben yarın akşam yanlız olacağımı sanıyordum ama değilmişim
yarın kaçamak yapmak serbst mi :kedi:

Back
X